Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

«ΚΑΤΩ τά χέρια από τά παιδιά μας!» Χ Α Μ Ο Σ στήν Γερμανία μέ τήν αφίσα του 'AfD' γιά τήν παιδεραστία...

 


Μεγάλες αντιδράσεις έχει προκαλέσει η διαφημιστική καμπάνια του κόμματος 'AfD' στη Γερμανία, με κεντρικό σύνθημα «Κάτω τα χέρια από τα παιδιά μας».


Η αφίσα σύμφωνα με τους δημιουργούς της υπογραμμίζει την αυξανόμενη παγκόσμια αντίδραση και τον αγώνα για το «μέλλον και την ψυχή των παιδιών μας» ενάντια στην «LGBT προπαγάνδα» που στοχεύει σε παιδιά και προωθεί την «παιδεραστία».

Όπως ήταν επόμενο, έχει προκαλέσει σφοδρές αντιδράσεις και νομικές ενέργειες προκειμένου η επίμαχη αφίσα και συνολικά η καμπάνια να αποσυρθεί.

Ηγετικά στελέχη του  κόμματος ισχυρίζονται, ότι δεν πρόκειται για «ομοφοβικό παραλήρημα», αλλά αντίθετα για διαμαρτυρία απέναντι στην συνεχιζόμενη εμπλοκή ανήλικων παιδιών στην συζήτηση για τον «αυτοπροσδιορισμό».

Αξίζει να σημειωθεί ότι το πολιτικό κόμμα AfD κατέγραψε νέο ρεκόρ στις δημοσκοπήσεις με 20%, ξεπερνώντας ακόμα και το κόμμα SPD του καγκελλαρίου Σολτς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!