Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Ετοιμάζουν ΕΠΙΘΕΣΗ στήν Κριμαία. ΄Αν γίνει, η Τουρκία μέ ...'φιντάνια' της, θά μπεί στό πλευρό Άξονα; Τότε ΡΗΞΗ μέ Ρωσία. Ο Ερντογάν κάνοντας τον Χ. Φιντάν 'ΥΠΕΞ', υπέδειξε τόν διάδοχό του! Φιντάν, ένας Πούτιν, αλά τούρκα; Το ΝΑΤΟ του έκανε ΔΩΡΟ, αποστολή ΤΟΥΡΚΙΚΗΣ ΣΤΡΑΤΙΑΣ σέ Κοσσυφοπέδιο!!! ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ παιδιά ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ; / Β Ι Ν Τ Ε Ο


...Ετοιμάζουν επίθεση στήν Κριμαία. 

Το ΝΑΤΟ του έκανε δώρο για ανάληψη καθηκόντων του την αποστολή τούρκικης στρατιάς στο Κοσσυφοπέδιο!!!

Δεν μπορεί η Τουρκία για ιστορικούς λόγους συν το Ταταρικό ζήτημα, να παραμείνει ούτε καν ουδέτερη. 


Κάπου εκεί θ΄αρχίσει να ξεκαθαρίζει το τοπίο. Ο Ερντογάν κατέβασε πολύ μάχιμο σχηματισμό....κάπου το πάει.

Όσο για την ανάδειξη Φιντάν στη θέση ΥΠΕΞ, κάποιες πηγές από την πρώτη στιγμή είπαν ότι ουσιαστικά ο Ερντογάν υποδεικνύει το διάδοχό του

Μετά επειδή αυτό άρχισε να απλώνει διοχετεύθηκε η υπενθύμιση ότι με βάση το νυν Σύνταγμα ο Ερντογάν μπορεί να ξαναβγεί πρόεδρος για 3η θητεία χωρίς να χρήζει μετατροπής.

Φιντάν, ένας Πούτιν αλά τούρκα;

Είναι ο άνθρωπος που είναι ταυτόσημος με τις μυστικές υπηρεσίες που ξέρει από μέσα τις καταστάσεις και τους μηχανισμούς που χειρίστηκε συριακό, ιρακινό, λιβυκό, Αρτσάχ, κουρδικό κλπ δηλ. όλον τον υπόγειο επεκτατισμό αλλά και τις μετέπειτα προσεγγίσεις με Ρωσία, Συρία, Αίγυπτο. 

Στρατιωτικός, διπλωμάτης, Ακαδημαϊκός και αμερικανοτραφής κι αυτό έχει τη σημασία του. Είναι ο άνθρωπος που κινεί νήματα στο εσωτερικό αλλά και στο εξωτερικό και έχει διασυνδέσεις με δίκτυα.

Ο Διευθυντής των Υπηρεσιών Πληροφοριών (MIT), Χακάν Φιντάν, διορίστηκε υπουργός Εξωτερικών στο νέο υπουργικό συμβούλιο που ανακοίνωσε ο πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

Ο κ. Φιντάν, ο οποίος διαδέχεται τον Μεβλούτ Τσαβούσογλου ως επικεφαλής της διπλωματίας της χώρας, γεννήθηκε το 1968 στην Άγκυρα.

Απόφοιτος της Σχολής Μάχης Χερσαίων Δυνάμεων και της Σχολής Γλωσσών Χερσαίων Δυνάμεων, ολοκλήρωσε το μεγαλύτερο μέρος της πανεπιστημιακής του εκπαίδευσης ενώ υπηρετούσε στις Τουρκικές Ένοπλες Δυνάμεις (TSK).

Κατά τη διάρκεια της αποστολής του στο ΝΑΤΟ στο εξωτερικό, ο Φιντάν απέκτησε πτυχίο στις πολιτικές επιστήμες και τη διαχείριση από το Πανεπιστήμιο του Μέριλαντ. Στη συνέχεια απέκτησε το μεταπτυχιακό και το διδακτορικό του στο Πανεπιστήμιο Bilkent, Τμήμα Διεθνών Σχέσεων.

Εστιάζοντας στην ακαδημαϊκή ζωή μετά τη θητεία του στο στρατό, ο Fidan δίδαξε στον τομέα των διεθνών σχέσεων στα πανεπιστήμια Hacettepe και Bilkent.

Ο Φιντάν κατείχε κρίσιμες θέσεις εξωτερικής πολιτικής και ασφάλειας σε κυβερνητικό επίπεδο.

Ο Φιντάν, υπηρέτησε ως Αναπληρωτής Υφυπουργός Εξωτερικής Πολιτικής και Υποθέσεων Ασφάλειας στο Πρωθυπουργό, στη συνέχεια μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Διεθνούς Οργανισμού Ατομικής Ενέργειας, Ειδικός Αντιπρόσωπος του Πρωθυπουργού, Αναπληρωτής Γραμματέας του MIT, επικεφαλής MIT και ειδικός εκπρόσωπος του Προέδρου της Δημοκρατίας της Τουρκίας, ήταν επικεφαλής της MIT για 13 χρόνια (στις 27 Μαΐου 2010).Σήμερα ανέλαβε επίσημα καθήκοντα.

Η τοποθέτηση του σηματοδοτεί εξελίξεις.. δεν θα πάμε όπως πήγαμε…

Το ΝΑΤΟ του έκανε ΔΩΡΟ για ανάληψη καθηκόντων του, την αποστολή τούρκικης στρατιάς στό Κοσσυφοπέδιο!!!

Για την ανάληψη των καθηκόντων του το ΝΑΤΟ του έκανε ένα δώρο. 

Κατόπιν αιτήματος του ΝΑΤΟ τουρκική στρατιά 1.000 άνδρες το τάγμα καταδρομών της Διοίκησης της 65ης Μηχανοκίνητης Ταξιαρχίας Πεζικού του Τουρκικού Στρατού (Lüleburgaz) έφθασε στο Κόσσοβο σε ευρωπαϊκό έδαφος ως ειρηνευτική δύναμη. 

Ο στρατός κατοχής στη Βόρεια Κύπρο με 40.000 στρατιώτες, ο στρατός κατοχής στη Β Συρία και στο Β Ιράκ και που απειλεί επανειλημμένα ανοικτά την Ελλάδα με πόλεμο ξεπλένεται από το ΝΑΤΟ ως ειρηνοποιός στρατός… 

Το ΝΑΤΟ ανοίγει κερκόπορτα ....και την όρεξη στα Βαλκάνια στους νεοθωμανούς..... 

Οι Νεοθωμανοί ξανάρχονται και μάλιστα στο Κοσσυφοπέδιο!...

dimpenews.com

2 σχόλια:

  1. Ξύπνα επιτέλους ρε γαμώ το και πολέμα.
    https://www.youtube.com/watch?v=8sfpd2_yRN4
    ====
    Δεν Παραιτήθηκα
    https://www.youtube.com/watch?v=wBD9Gb-B6dc
    ====
    Λούκας Γιώρκας - Για Την Ελλάδα
    https://www.youtube.com/watch?v=rfefb59kh_s

    "Πώς να γουστάρω ένα γκρίζο ουρανό αφού έχω μάθει να κυλιεμαι στη λιακάδα,εγώ γεννήθηκα,μεγάλωσα και ζω για την Ελλάδα"
    ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ,ΜΕ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΣΟΥ💙💙🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷🇬🇷

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.youtube.com/watch?v=dhvqP_t0Nek

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!