Παρασκευή 16 Ιουνίου 2023

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ - ΕΚΤΑΚΤΟ: Η επίθεση στόν κυβερνοχώρο, πλήττει Ομοσπονδιακές Υπηρεσίες. Οι 'χάκερς' ανακοινώνουν μία άλλη ΕΠΙΘΕΣΗ, που λένε ότι θά στοχεύσει τό ΔΥΤΙΚΟ τ ρ α π ε ζ ι κ ό σύστημα!

 


Υπάρχουν έκτακτες ειδήσεις σήμερα, 15 Ιουνίου, ότι αρκετές υπηρεσίες της ομοσπονδιακής κυβέρνησης των ΗΠΑ έχουν πληγεί από μια επίθεση στον κυβερνοχώρο, η έκταση της οποίας δεν είναι ακόμη γνωστή, ενώ μια άλλη επίθεση που στοχεύει το δυτικό χρηματοπιστωτικό σύστημα έχει κρεμαστεί εκεί έξω από μια ομάδα 'χάκερς', που λέγεται ότι συνδέονται με τη Ρωσσία.


Αυτή η παγκόσμια κυβερνοεπίθεση φέρεται να εκμεταλλεύεται ένα ελάττωμα στο ευρέως χρησιμοποιούμενο λογισμικό που χρησιμοποιείται από «αρκετές ομοσπονδιακές κυβερνητικές υπηρεσίες των ΗΠΑ».

Η Υπηρεσία Κυβερνοασφάλειας και Ασφάλειας Υποδομών των ΗΠΑ (CISA) επιβεβαίωσε τις επιθέσεις σε δήλωση στο CNN (https://www.cnn.com/2023/06/15/politics/us-government-hit-cybeattack/index.html).

«Η CISA παρέχει υποστήριξη σε αρκετές ομοσπονδιακές υπηρεσίες που έχουν βιώσει εισβολές», δήλωσε ο Eric Goldstein, Εκτελεστικός Βοηθός Διευθυντής της CISA για την ασφάλεια στον κυβερνοχώρο. «Εργαζόμαστε επειγόντως για να κατανοήσουμε τις επιπτώσεις και να διασφαλίσουμε την έγκαιρη αποκατάσταση».

Οι αξιωματούχοι δεν έχουν ακόμη επιβεβαιώσει εάν η πρόσφατη σειρά εισβολών μπορεί να σχετίζεται με μια ρωσόφωνη ομάδα ransomware που αναλαμβάνει την ευθύνη για μια σειρά κυβερνοεπιθέσεων που λένε ότι θα συμβούν μέχρι αύριο, 16 Ιουνίου, με στόχο τη δυτική χρηματοπιστωτική υποδομή.

Ο Μπάιντεν, όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφο για τη σημερινή κυβερνοεπίθεση εναντίον των ομοσπονδιακών υπηρεσιών, αρνήθηκε να σχολιάσει.

Αρκετά ειδησεογραφικά πρακτορεία ανέφεραν (https://www.thegatewaypundit.com/2023/06/pro-russian-hacktivist-groups-killnet-anonymous-sudan-revil/) το βράδυ της Τετάρτης και την Πέμπτη ότι τρεις διαβόητες ομάδες χακτιβιστών, KillNet, Anonymous Sudan, και REvil, κήρυξαν έναν πόλεμο στον κυβερνοχώρο στη Δύση στοχεύοντας τράπεζες με μέλη την Society for Worldwide Interbank Financial Telecommunications (SWIFT). Η Ρωσσία εκδιώχθηκε από το σύστημα SWIFT πέρυσι μετά την εισβολή της στην Ουκρανία ως μέρος μιας σειράς οικονομικών κυρώσεων που έχουν γυρίσει σε μεγάλο βαθμό μπούμερανγκ στη Δύση.

Οι τρεις ομάδες χάκερ δήλωσαν την πρόθεσή τους να εξαπολύσουν μια μαζική επίθεση στον κυβερνοχώρο στο ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα, απειλώντας να το γονατίσουν μέσα σε «48 ώρες» (αυτή η απειλή έγινε το απόγευμα της Τετάρτης), ανέφερε η ρωσική ηλεκτρονική εφημερίδα Lenta.ru την Τετάρτη. Οι ομάδες χάκερ ισχυρίζονται ότι αυτή θα είναι μια καταστροφική επίθεση στον κυβερνοχώρο που θα διακόψει τη ροή χρημάτων που χρηματοδοτεί τη στρατιωτική βοήθεια προς την Ουκρανία. (Δείτε παρακάτω)

(βίντεο: Ετοιμαστείτε για τη «χειρότερη επίθεση στον κυβερνοχώρο στην πρόσφατη παγκόσμια ιστορία»! Χάκερ θα ρίξουν τις τράπεζες της Ευρώπης, https://youtu.be/syGD_KT-6W4)

Ο Klaus Schwab, ο παγκοσμιοποιητής/μετανθρωπιστής ιδρυτής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, ανακοίνωσε το περασμένο καλοκαίρι ότι μια επερχόμενη «μεγάλη επίθεση στον κυβερνοχώρο» θα χτυπήσει τον παγκόσμιο τραπεζικό και χρηματοπιστωτικό τομέα και θα προκαλέσει επιπτώσεις τόσο σοβαρές και θα είναι τόσο ενοχλητικές για τη ζωή στον πλανήτη Γη που θα έκανε τον Covid να μοιάζει με «μικρή διαταραχή».

Παρακολουθήστε τον να εξηγεί παρακάτω σε μια ομιλία που εκφωνήθηκε τον Μάρτιο του 2022.

(βίντεο: Μια κυβερνοεπίθεση χειρότερη από τον Covid | Κλάους Σβαμπ, https://youtu.be/cjPhuOHYW-A)

Επίσης, μην ξεχνάτε την επιτραπέζια άσκηση Cyber Polygon στην οποία συμμετείχε το WEF και μεγάλες εταιρείες σε συνέδριο πέρυσι.

Είναι αυτή η τρέχουσα επίθεση στον κυβερνοχώρο εναντίον των ομοσπονδιακών υπηρεσιών των ΗΠΑ το πρώτο χτύπημα σε αυτό που γίνεται το «μεγάλο» που προέβλεψε ο Schwab και άλλοι πέρυσι; Ή είναι όλα διαφημιστική εκστρατεία και ψευδείς προειδοποιήσεις; Δεν ξέρω. Θα μπορούσε να είναι ένας ακόμη ψευδής συναγερμός που προορίζεται να προκαλέσει σύγχυση, χάος και απόσπαση της προσοχής. Θα μάθουμε τις επόμενες δύο ημέρες.

Είναι επίσης πιθανό ότι αυτό είναι το πρώτο μέρος ενός μεγαλύτερου συμβάντος στον κυβερνοχώρο. Πρώτα χτύπησαν τις κυβερνητικές υπηρεσίες από τις οποίες εξαρτώνται οι άνθρωποι για μηνιαίους ελέγχους, υγειονομική περίθαλψη κ.λπ. Στη συνέχεια, τις τράπεζες 24 έως 48 ώρες αργότερα.

Αλλά ως χριστιανοί δεν ζούμε με φόβο. Ζούμε με πίστη. Όπως πάντα, προετοιμαστείτε για το χειρότερο ενώ προσεύχεστε για το καλύτερο. Προσευχηθείτε για την προστασία των τέκνων του Κυρίου εν μέσω της επερχόμενης καταιγίδας.

Μείνετε συντονισμένοι για περαιτέρω ενημερώσεις σε αυτό το άρθρο.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://leohohmann.com/2023/06/15/breaking-cyber-attack-hits-federal-agencies-hackers-announce-another-attack-they-say-will-target-western-banking-system/


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!