Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

ΠΡΟΣΟΧΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΔΩ! Αυτή η συνέντευξη, έβαλε ΤΕΛΟΣ στήν ζωή του! Ένα ΤΕΛΕΙΟ παράδειγμα, του ΤΙ συμβαίνει, όταν ένας πολιτικός ( ΨΥΧΩΜΕΝΟΣ καί μέ τό θάρρος της γνώμης του ) "βγαίνει εκτός γραμμής".......

 ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ, ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΛΟΜΕΛΕΤΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΗΤΙΚΟΥΣ!



Ο Γερουσιαστής (πολλά υποσχόμενος γιά τό μέλλον...) Larry McDonald προσκλήθηκε στη Νότια Κορέα για να παραστεί στον εορτασμό της 30ης επετείου της Συνθήκης Αμοιβαίας Άμυνας Ηνωμένων Πολιτειών-Νότιας Κορέας με τρία άλλα μέλη του Κογκρέσσου, τον Γερουσιαστή Jesse Helms της Βόρειας Καρολίνας, τον Γερουσιαστή Steve Symms του Αϊντάχο και τον Βουλευτή Carroll Hubbard του Κεντάκυ.... 





Λόγω κακών καιρικών συνθηκών την Κυριακή 28η Αυγούστου 1983, η πτήση του McDonald από την Ατλάντα εξετράπη προς τη Βαλτιμόρη και όταν τελικά έφτασε στο αεροδρόμιο 'JFK' στη Νέα Υόρκη, είχε χάσει τη σύνδεσή του με τη Νότια Κορέα για δύο ή τρία λεπτά.

Ο McDonald θα μπορούσε να είχε επιβιβαστεί σε πτήση Boeing 747 της 'Pan Am' προς τη Σεούλ, αλλά προτίμησε τους χαμηλότερους ναύλους της 'Korean Air Lines' και επέλεξε να περιμένει την επόμενη πτήση της KAL δύο ημέρες αργότερα

Ταυτόχρονα, ο Hubbard και ο Helms σχεδίαζαν να συναντηθούν με τον McDonald για να συζητήσουν πώς να ενωθούν με τον McDonald στην πτήση KAL 007. Καθώς οι καθυστερήσεις αυξάνονταν, αντί να πάει με τον McDonald, ο Hubbard την τελευταία στιγμή εγκατέλειψε το ταξείδι, ακύρωσε τις κρατήσεις του και δέχτηκε να κάνει μία ομιλία στο Κεντάκυ. 



Ο Helms προσπάθησε να πάει με τον McDonald, αλλά επίσης καθυστέρησε.

Ο McDonald κατέλαβε μια θέση διαδρόμου, 02B στο τμήμα της πρώτης θέσης, όταν το KAL 007 απογειώθηκε στις 31 Αυγούστου στις 12:24 π.μ. τοπική ώρα, σε ένα ταξείδι 3.400 μιλίων (5.500 χλμ.) στο Anchorage της Αλάσκας για προγραμματισμένη στάση επτά ώρες αργότερα. 

Το αεροπλάνο παρέμεινε στο έδαφος για μιάμιση ώρα κατά τη διάρκεια της οποίας ανεφοδιάστηκε με καύσιμα, ανεφοδιάστηκε εκ νέου, καθαρίστηκε και συντηρήθηκε. 

Στους επιβάτες δόθηκε η επιλογή να εγκαταλείψουν το αεροσκάφος, αλλά ο McDonald παρέμεινε στο αεροπλάνο, προλαβαίνοντας να πάρει έναν ύπνο. 



Εν τω μεταξύ, ο Helms είχε καταφέρει να φτάσει και κάλεσε τον McDonald να επιβιβαστεί στην πτήση του, KAL 015, αλλά ο McDonald δεν ήθελε να ενοχληθεί.

Με νέο πλήρωμα πτήσεως, η 'KAL 007' απογειώθηκε στις 4 π.μ. τοπική ώρα για την προγραμματισμένη απευθείας πτήση του πάνω από τον Ειρηνικό στο Διεθνές Αεροδρόμιο Kimpo της Σεούλ, μια πτήση σχεδόν 4.500 μιλίων (7.200 χλμ.) που θα διαρκούσε περίπου οκτώ ώρες... 

Την 1η Σεπτεμβρίου 1983, ο McDonald και οι υπόλοιποι επιβάτες και το πλήρωμα του KAL 007 ΒΡΗΚΑΝ ΤΡΑΓΙΚΟ ΘΑΝΑΤΟ, όταν σοβιετικά μαχητικά, υπό τη διοίκηση του στρατηγού Anatoly Kornukov, ΚΑΤΕΡΡΙΨΑΝ το KAL 007 κοντά στο νησί Moneron, μετά την είσοδο του αεροπλάνου στον σοβιετικό εναέριο χώρο. 



Oδηγώντας ΣΤΥΓΝΑ & ΑΠΑΝΘΡΩΠΑ στόν ΘΑΝΑΤΟ εκατοντάδες επιβάτες...

(βίντεο: https://youtu.be/OJBh7tOBkpk)

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://lionessofjudah.substack.com/p/this-interview-ended-his-life?utm_source=substack&utm_medium=email

3 σχόλια:

  1. https://www.youtube.com/watch?v=kGpI0TjVVFM

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΣΚΗΤΗΣ "μην τους λυπάσαι, έχει ανοίξει ένας αβυσσαλέος λάκκος ενώπιον τους, έτοιμος να τους καταπιεί" "δεν τα βάζεις με τον ΘΕΟ και μάλιστα όταν στήνεις παγίδες στα πλάσματα του"

    https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2023/06/blog-post_269.html?m=1&fbclid=IwAR09tFdo2tD6kaxN-ieQvTbno3GW1vZ6Nl12Uvuz_NIFabd2eBnE03EhuYE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ξαφνικά οι αεροπορικές εταιρίες τοποθετούν ανάμεσα στους επιβάτες πιλότους έτοιμους για δράση

    https://kourdistoportocali.com/news-desk/xafnika-oi-aeroporikes-etairies-topothetoyn-anamesa-stoys-epivates-pilotoys-etoimoys-gia-drasi/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!