Τρίτη 6 Ιουνίου 2023

Η Παναγία ΔΕΝ ΕΠΕΤΡΕΨΕ στόν αφορισμένο Μητσοτάκη, νά εισέλθει στό Περιβόλι της. / Β Ι Ν Τ Ε Ο

σ.σ. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι λέει θετικός στον κορωνοϊό και ακυρώνει την επίσκεψη (μετά του υιού του Κωνσταντίνου) στο Άγιο Όρος

Μα πώς έγινε αυτό; 

Ο άλλος που πήγε, έφυγε άρον - άρον με τραύματα στη μύτη και στα δόντια. 


Να βγει ο Αρχιεπίσκοπος παρακαλώ, να βγει ο Αλεξανδρουπόλεως, ο Δημητριάδος, να βγει κάποιος τέλος πάντων να ελέγξει την Παναγία που πήρε θέση, επειδή τάχα μου «εργαλειοποιεί την ‘θρησκευτική ταυτότητα’» των πιστών!

Η Παναγία δέχθηκε την πράξη αφορισμού που έκανε ο Μητροπολίτης πρώην Καλαβρύτων και Αιγιαλείας Αμβρόσιος στους Μητσοτάκη, Χαρδαλιά, Κεραμέως

Πήγαινε εσύ τώρα και ψήφισε ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ Η ΠΑΝΑΓΙΑ.

-https://www.youtube.com/watch?v=-VhIL6Ld9qI ΑΜΒΡΟΣΙΟΣ ΛΕΝΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Επειδη το βλεπω χλωμο αυτο το σεναριο,οπου ειχε μονο τρεις μερες[μην υποτιματε την Παναγια]μηπως εφαγε πορτα επειδη και σιχαμα ειναι και καποιοι στο Αγιον Ορος δεν χαμπαριαζουν αλλα και τα 40 μυρια τα εδωσε πριν απο τις πρωτες εκλογες;Αλλωστε η επισκεψη δεν ηταν θρησκευτικου χαρακτηρα[ο γυιος ηταν τσοντα]αλλα για να "συνετισει"καποιους φοβουμενος οτι ο Νατσιος θα του παρει κατι εσωρουχα;Βρηκε ανθρωπους να μασησουνε.Για σας,δεν ξερω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!