Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

Τα κυρίαρχα μέσα ενημερώσεως ( ή διαστρεβλώσεως! ), ζητούν από τους Ουκρανούς στρατιώτες, νά ΚΡΥΨΟΥΝ τά ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ τους σήματα, από τούς δημοσιογράφους!!!

 ΝΑΙ;

ΕΝΟΧΛΗΣΤΕ ΛΟΙΠΟΝ;

ΜΟΛΙΣ ΤΩΡΑ;

ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ, ΟΧΙ;

Mainstream media asking Ukrainian soldiers to ...hide their Nazi patches from reporters!!!!


Η Ουκρανία, και ειδικά το ανατολικό τμήμα της χώρας, έχει ένα σοβαρό ναζιστικό πρόβλημα που τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να αποκρύψουν (https://www.zerohedge.com/geopolitical/journalists-are-asking-ukrainian-soldiers-hide-their-nazi-patches-nyt-admits) εδώ και πολλά χρόνια - αλλά δεν μπορούν πλέον...


Μόλις πρόσφατα οι New York Times αναγκάστηκαν να παραδεχτούν ότι η ναζιστική ιδεολογία κυριαρχεί και βασιλεύει μεταξύ του στρατού και των παραστρατιωτικών της Ουκρανίας - αν και η παραδοχή ήταν απρόθυμη λόγω του απλού γεγονότος ότι τα εταιρικά μέσα ενημέρωσης δυσκολεύονται πραγματικά να σταματήσουν το κοινό από το να βλέπει ναζιστικά σύμβολα στα κράνη και τις στολές των Ουκρανών μαχητών ενώ διαβάζει ή παρακολουθεί τις ειδήσεις.

Οι σβάστικες είναι παντού στον ουκρανικό εξοπλισμό, τόσο πολύ που οι Times αισθάνθηκαν την ανάγκη να δημοσιεύσουν ένα άρθρο αναγνωρίζοντας αυτό που πολλοί γνωρίζουν εδώ και χρόνια. 

Οι Times το περιέγραψαν, ωστόσο, για να ισχυριστούν ότι η ναζιστική συμβολολογία στην Ουκρανία απλώς υπογραμμίζει τα «ακανθώδη ζητήματα» της «ιστορίας» της ως χώρας.

Τουλάχιστον από το 2014, είναι ευρέως γνωστό μεταξύ των ανεξάρτητων καταναλωτών μέσων ενημέρωσης ότι η Ουκρανία διοικείται από κάποιους αμφισβητήσιμους ανθρώπους, τουλάχιστον. Δεν αποτελεί έκπληξη για κανέναν από αυτούς, με άλλα λόγια, ότι δεν έχουν αλλάξει πολλά από τότε που η Ρωσσία εισέβαλε στην χώρα.

Για τους καταναλωτές των εταιρικών μέσων ενημέρωσης, ωστόσο, το άρθρο των Times μπορεί να είναι η πρώτη φορά που ακούν για ο,τιδήποτε  ναζιστικό στην Ουκρανία

Και λόγω της ειδικότητάς των Times στην στρεψοδικία, το κοινό θα οδηγηθεί να πιστέψει ότι τέτοια σύμβολα είναι απλώς ιστορικά κειμήλια και όχι τρέχουσες πεποιθήσεις.

(Σχετικά: Ναι, η Ουκρανία είναι ένα ελεγχόμενο από τους Ναζί κράτος γεμάτο με «εγκαταστάσεις βιολογικής έρευνας» https://www.zerohedge.com/geopolitical/journalists-are-asking-ukrainian-soldiers-hide-their-nazi-patches-nyt-admits).

 

Τα αποδεικτικά στοιχεία των ναζιστικών συμβόλων στις ουκρανικές στολές είναι απλώς «προπαγάνδα του Πούτιν», σύμφωνα με τους NY Times

Οι Times είναι τόσο απρόθυμοι να πουν την αλήθεια για τις ναζιστικές ιδεολογίες της Ουκρανίας που έχουν φτάσει στο σημείο να ισχυρίζονται ότι οι φωτογραφίες σε άλλα δελτία ειδήσεων που απεικονίζουν την τρέχουσα χρήση αυτών των συμβόλων σε ένα μη ιστορικό πλαίσιο είναι κατά κάποιο τρόπο «παραπλανητικές».

«Σε κάθε φωτογραφία», ανέφεραν οι Times απογοητευμένοι για την κακή οπτική της σύγχρονης Ουκρανίας σε ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης, «οι Ουκρανοί με στολές φορούσαν σήματα με σύμβολα που έγιναν διαβόητα από τη ναζιστική Γερμανία και έκτοτε έχουν γίνει μέρος της εικονογραφίας των ακροδεξιών ομάδων μίσους».

«Οι φωτογραφίες και οι διαγραφές τους υπογραμμίζουν την περίπλοκη σχέση του ουκρανικού στρατού με τις ναζιστικές εικόνες, μια σχέση που σφυρηλατήθηκε τόσο υπό σοβιετική όσο και υπό γερμανική κατοχή κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου», συνεχίζει μια έκθεση των Times.

Το ΝΑΤΟ συμμετέχει επίσης στη συγκάλυψη, έχοντας πρόσφατα διαγράψει εικόνες σύγχρονων ουκρανικών στρατιωτικών στολών από τους λογαριασμούς του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, σε μια προσπάθεια να αποκρύψει το ναζιστικό τους υπόβαθρο.

Τον Νοέμβριο, ανέφεραν οι Times, οι δημοσιογράφοι της εφημερίδας συμμετείχαν σε μια συνάντηση κοντά στην πρώτη γραμμή στην οποία συμμετείχε ένας Ουκρανός εκπρόσωπος Τύπου που φορούσε μια παραλλαγή Totenkopf που έγινε από μια εταιρεία που ονομάζεται R3ICH (προφέρεται "Reich" ράϊχ). 

Ένας δεύτερος εκπρόσωπος Τύπου που ήταν παρών στη συνάντηση παραδέχτηκε ότι άλλοι δημοσιογράφοι είχαν ζητήσει από όλους τους στρατιώτες στην αίθουσα να αφαιρέσουν τέτοια μπαλώματα πριν τραβήξουν φωτογραφίες.

Σε μια προσπάθεια ελέγχου των ζημιών, οι Times προσπάθησαν επανειλημμένα να ισχυριστούν ότι κανένα από αυτά τα σύμβολα που οι δημοσιογράφοι ήθελαν να κρύψουν από τους αναγνώστες και τους θεατές δεν συνδέεται στην πραγματικότητα με τον ναζισμό. Αντ' αυτού, είναι σύμβολα της «ουκρανικής κυριαρχίας και υπερηφάνειας, όχι του ναζισμού» (!!!!!!!!!!), μας λένε.

Ακόμη πιο ξεκαρδιστικό, οι Times κατηγορούν κατά κάποιο τρόπο τον Ρώσσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν για αυτές τις τυχαίες αποκαλύψεις σχετικά με τα ναζιστικά σύμβολα και μια σχετική συγκάλυψη, γράφοντας ότι «βραχυπρόθεσμα», η παρουσία ναζιστικής συμβολολογίας στις ουκρανικές στολές «απειλεί να ενισχύσει την προπαγάνδα του Πούτιν» (!!!!!!!!!!!!!!!!), ενώ «τροφοδοτεί τους ψευδείς ισχυρισμούς του ότι η Ουκρανία πρέπει να «αποναζιστικοποιηθεί» - μια θέση που αγνοεί το γεγονός ότι ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelenskyy είναι Εβραίος».

Περισσότερα από τα τελευταία νέα σχετικά με την κατάσταση στην Ουκρανία μπορείτε να βρείτε στο Chaos.news.

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

ZeroHedge.com

NaturalNews.com

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.newstarget.com/2023-06-08-media-asking-ukrainian-soldiers-hide-nazi-patches.html


2 σχόλια:

  1. https://brownstone.org/articles/digital-services-act-puts-free-speech-at-mercy-of-eurocrats/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κομμουνισμός έχει εξοντώσει δεκάδες εκατομμυρίων ανθρώπων και εχει καταστρέψει τις ζωές αλλων τόσων και περισσότερων, αλλά ο εχθρός που δεν πρέπει ποτέ να ξεχνάμε είναι ο εθνικοσοσιαλισμός ο οποίος δεν υφίσταται απο το 1945. Γιατί άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!