Πέμπτη 22 Ιουνίου 2023

Μαθητές Λυκείου στην Καλιφόρνια, ΕΞΕΓΕΙΡΟΝΤΑΙ γιά τό 'βίντεο' «υπερηφάνειας» των ΛΟΑΤ, που εμφανίζεται στό μάθημα των μαθηματικών: «Σβήστε το!»

 


Ο καθηγητής των μαθητών τους απείλησε με «ένα σχολείο Σαββάτου για το επόμενο έτος» επειδή χλεύασαν το βίντεο υπέρ των ΛΟΑΤ.

HUNTINGTON BEACH, Καλιφόρνια (LifeSiteNews) - Ένα viral βίντεο δείχνει έναν καθηγητή να επιπλήττει μαθητές σε ένα γυμνάσιο της Καλιφόρνιας που επαναστάτησαν ενάντια στην προβολή ενός βίντεο «υπερηφάνειας» υπέρ των ΛΟΑΤ στην τάξη, σε ένα παράδειγμα συνεχώς αυξανόμενων εντάσεων με την ώθηση για «αποδοχή» των ΛΟΑΤ στη δημόσια εκπαίδευση.


Το κλιπ δείχνει πολλούς μαθητές του Edison High School να εκφράζουν λεκτικά την δυσαρέσκειά τους για την προβολή ενός βίντεο 50 δευτερολέπτων "Pride Month" στην τάξη μαθηματικών δηλώνοντας, "στο [Λύκειο] Edison, θα πρέπει να κάνουμε όλους τους μαθητές να αισθάνονται ευπρόσδεκτοι εδώ, ανεξάρτητα από το φύλο ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό τους. 

Έτσι, αν "βγήκατε από την ντουλάπα" και νοιώθετε περήφανοι, κρύβεστε ή ακόμα είστε απλά ένας σύμμαχος, να είστε περήφανοι για το ποιοι είστε. Και το πιο σημαντικό, μην ξεχνάτε να αγαπάτε ο ένας τον άλλον».

Εν χορώ γέλιου, αποδοκιμασιών και στεναγμών, ακούγονται πολλά σχόλια από μαθητές να φωνάζουν, «σταματήστε», «σβήστε το» και «γιατί το δείχνετε αυτό στα παιδιά;». Σε απάντηση, ο δάσκαλος προειδοποιεί τους αντιρρησίες, «αν πρόκειται να είστε απρεπείς, θα κάνετε μάθημα κάθε Σάββατο για το επόμενο έτος.

 Γι' αυτό κόφτε το».

Ο συντηρητικός σκηνοθέτης Robby Starbuck, ο οποίος δημοσιοποίησε το βίντεο, πρόσθεσε (https://twitter.com/robbystarbuck/status/1668061579928039435) ότι του είπαν ότι το βίντεο «παίχτηκε σε ΟΛΕΣ τις τάξεις εκείνη την ημέρα, όχι μόνο στην τάξη των μαθηματικών». Το Edison High School δεν απάντησε (https://www.foxnews.com/media/california-high-school-teacher-allegedly-threatens-punishment-after-students-protest-pride-video-math-class) σε αίτημα του Fox News για σχόλιο.

Μεταξύ αυτών που μιλούν ανοιχτά είναι η Ρεπουμπλικανή δήμαρχος του Huntington Beach Gracey Van Der Mark, την οποία οι φιλελεύθεροι έχουν επικρίνει για τη δημοσιοποίηση του βίντεο και την ενθάρρυνση των γονέων να αντιμετωπίσουν το τοπικό σχολικό συμβούλιο γι 'αυτό.

Σε ολόκληρο το έθνος, η διαμάχη έχει ξεσπάσει τα τελευταία χρόνια σχετικά με τα σχολεία που υιοθετούν υλικό στην τάξη και βιβλία βιβλιοθήκης που επιδιώκουν να εκθέσουν σεξουαλικά θέματα και δραστηριότητες στα παιδιά (https://www.yaf.org/news/illinois-to-defund-schools-public-libraries-that-protect-children-from-graphic-sexual-content/), συχνά με παραστατικές λεπτομέρειες και με πορνογραφικές εικόνες που απεικονίζουν συγκεκριμένες σεξουαλικές πράξεις, καθώς και να ενσταλάξουν στα παιδιά (https://www.lifesitenews.com/news/parents-protest-hollywood-elementary-school-over-lgbt-pride-event-promoting-homosexual-parenting/) αποδοχή της ομοφυλοφιλίας και πεποίθηση ότι το φύλο είναι ένα εύπλαστο κοινωνικό κατασκεύασμα. 

Το πρόβλημα, λένε οι συντηρητικοί, επιδεινώνεται από την επικράτηση των δασκάλων που είναι εχθρικοί προς την ιδέα (https://www.lifesitenews.com/news/virginia-democrat-caught-bashing-parental-say-in-education-parents-should-not-be-dictating-lessons/) ότι οι επιθυμίες των γονέων πρέπει να έχουν προτεραιότητα στις αξίες που ενσταλάζονται στα παιδιά τους.

Τα ζητήματα, μαζί με την προώθηση ιδεολογικών μηνυμάτων σχετικά με άλλα ζητήματα όπως η φυλή στην εκπαίδευση που χρηματοδοτείται από τους φορολογούμενους, έχουν τροφοδοτήσει μια αντίδραση γονέων που έχει πιστωθεί με τα κέρδη των Ρεπουμπλικάνων σε πολιτείες όπως η Φλόριντα και η Βιρτζίνια, των οποίων οι σημερινοί αντίστοιχοι κυβερνήτες, Ron DeSantis (https://www.lifesitenews.com/news/desantis-appoints-six-conservative-academics-as-board-members-to-transform-woke-florida-college/) και Glenn Youngkin (https://www.lifesitenews.com/news/virginia-unveils-policies-to-ensure-parental-oversight-of-sex-related-materials-in-classrooms/), έχουν αναλάβει ηγετικό ρόλο στην αντεπίθεση.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.lifesitenews.com/news/california-high-schoolers-revolt-over-lgbt-pride-video-shown-in-math-class-turn-it-off/?utm_source=digest-freedom-2023-06-19&utm_medium=email


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!