Τετάρτη 7 Ιουνίου 2023

ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΣΥΝΑΓΕΡΜΟΣ: Τό Πεντάγωνο κινητοποιεῖ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ἀεροσκάφη γιά τίς συγκρούσεις τοῦ Γ' Παγκοσμίου Πολέμου μέ τήν Κίνα καί τήν Ρωσσία

 


(Natural News) Σύμφωνα με πηγές (βλ. παρακάτω), το Πεντάγωνο παίρνει τώρα χιλιάδες στρατιωτικά αεροσκάφη και τα επαναφέρει σε πλήρη επιχειρησιακή ικανότητα σε μια προφανή πορεία προς τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο τόσο με την Κίνα όσο και με την Ρωσσία. Αυτά τα αεροσκάφη φέρεται να περιλαμβάνουν F-16, μεταγωγικά αεροσκάφη C-130, αεροσκάφη AWACS και άλλα.

Αυτή η πληροφορία έχει αναφερθεί από τον John Moore, The Liberty Man, στην εκπομπή του στις 5 Ιουνίου 2023, διαθέσιμη στο κανάλι John Moore Show στο Brighteon.com.

Τηλεφώνησα χθες στον John Moore για να ζητήσω πρόσθετη επιβεβαίωση. Επανέλαβε ότι οι στρατιωτικές πηγές του παρατηρούσαν (μέχρι στιγμής) εκατοντάδες αεροσκάφη στην αεροπορική βάση Davis-Monthan στο Tucson (https://www.dm.af.mil/) της Αριζόνα να αποσύρονται από την αποθήκη και να αποκαθίστανται σε πλήρη λειτουργία. Αυτή η διαδικασία βρίσκεται σε εξέλιξη μόνο για λίγες εβδομάδες και φαίνεται να περιλαμβάνει εκατοντάδες στρατιωτικούς.

Μόλις αποκατασταθεί, το αεροσκάφος φέρεται να αποστέλλεται σε δύο προορισμούς: 1) Τις Φιλιππίνες (μια περιοχή στάσης για πόλεμο με την Κίνα) και 2) την Ευρώπη (περισσότερο σαν την Πολωνία), μια περιοχή στάσης για πόλεμο με τη Ρωσσία. Αυτό δείχνει ότι το Πεντάγωνο προετοιμάζεται για κινητική σύγκρουση τόσο με τη Ρωσσία όσο και με την Κίνα στο εγγύς μέλλον.

Μετά την πτώση του Μπαχμούτ και την αποτυχημένη αντεπίθεση που κατέρρευσε, η Ουκρανία φαίνεται να έχει ξεμείνει από πυρομαχικά (και άνδρες) για να πολεμήσει τη Ρωσσία. Αυτό σημαίνει ότι η άμεση εμπλοκή του ΝΑΤΟ στη Ρωσσία πιθανότατα δεν είναι μακριά. Το στάδιο «πληρεξουσίου» αυτού του πολέμου, με άλλα λόγια, πλησιάζει στο τέλος του και οι δυνάμεις του ΝΑΤΟ σύντομα θα πολεμήσουν άμεσα τις ρωσικές δυνάμεις.

Αυτό σημαίνει ότι ο κόσμος σύντομα θα βυθιστεί σε παγκόσμιο πόλεμο και αυτός ο πόλεμος είναι πιθανό να γίνει πυρηνικός. Η Ρωσσία, όπως αποδεικνύεται, έχει τους πιο προηγμένους πυρηνικούς ICBM και πυρηνικά εξοπλισμένους υπερηχητικούς πυραύλους στον κόσμο και μόλις το ΝΑΤΟ εισέλθει αναμφίβολα στον πόλεμο, κάθε αμερικανική πόλη θα γίνει ένας «νόμιμος» πυρηνικός στόχος στα μάτια της Ρωσσίας.

Αυτό προσπαθεί να επιτύχει ο διεφθαρμένος ψεύτικος πρόεδρος Τζο Μπάιντεν: Έναν πυρηνικό πόλεμο κατά της Αμερικής από τη Ρωσσία. Αυτός είναι ο τρόπος με τον οποίο οι Δημοκρατικοί και οι κομμουνιστές σχεδιάζουν να καταστρέψουν τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής, ενώ κατηγορούν για όλα τη Ρωσσία.

Εκκένωση του τελευταίου οπλισμού από την CONUS

Αυτή η προσπάθεια να αποσταλούν σχεδόν όλα τα μαχητικά αεροσκάφη που παραμένουν σήμερα στις Ηνωμένες Πολιτείες θα προκαλέσει επίσης στις ΗΠΑ μια επίθεση «εκκαθάρισης» εκ των έσω, όπου οι κομμουνιστές Κινέζοι στρατιωτικοί πράκτορες έχουν ήδη διασχίσει τα ορθάνοιχτα νότια σύνορα κατά εκατοντάδες χιλιάδες, τοποθετώντας τους εαυτούς τους σε πόλεις των ΗΠΑ για να προετοιμαστούν για την «Ημέρα Ενεργοποίησης». Εκείνη την ημέρα, θα εξαπολύσουν κινητικές επιθέσεις εναντίον των υποδομών των ΗΠΑ, στοχεύοντας λιμάνια, διυλιστήρια, σταθμούς ηλεκτρικού δικτύου, υποδομές επικοινωνιών, στρατιωτικές βάσεις, γέφυρες και πολλά άλλα.

Το κομμουνιστικό στρατιωτικό προσωπικό θα προσπαθήσει να εκτελέσει όλους τους Ρεπουμπλικάνους κυβερνήτες, γερουσιαστές και πολιτικούς ηγέτες, ενώ θα πάρει τον έλεγχο των πολιτειακών καπιτωλίων, των ραδιοφωνικών σταθμών και άλλων ραδιοτηλεοπτικών μέσων. Σκεφτείτε την «Κόκκινη Αυγή», αλλά με τη συνεργασία σχεδόν όλων των Δημοκρατικών (δηλαδή των κομμουνιστών).

Οι εγχώριες στρατιωτικές δυνάμεις των ΗΠΑ θα είναι σε μεγάλο βαθμό ανίκανες να υπερασπιστούν την CONUS επειδή θα έχουν ήδη αποστείλει σχεδόν κάθε εναπομείναν στρατιωτικό περιουσιακό στοιχείο στην Ουκρανία, συμπεριλαμβανομένων βλημάτων πυροβολικού, μαχητικών αεροσκαφών, πυρομαχικών τυφεκίων, κύριων αρμάτων μάχης, αντιαρματικών οπλικών συστημάτων, στρατιωτικών drones και άλλωνΟι ΗΠΑ θα μείνουν ανυπεράσπιστες, ενώ ο προδότης κ. Austin (ο οποίος προσποιείται ότι είναι ο υπουργός Άμυνας) συνεχίζει να πιέζει τα τρυπήματα του covid για να ακρωτηριάσει και να δολοφονήσει στρατιωτικό προσωπικό των ΗΠΑ και να αφήσει τη χώρα ευάλωτη σε μια κομμουνιστική απόπειρα κατάληψης.

Αυτό σημαίνει ότι η άμυνα της Αμερικής θα καταλήξει σε ένοπλους πολίτες και ομάδες πολιτοφυλακής. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η προδοτική ATF προσπαθεί να θέσει εκτός νόμου τα όπλα και να χαρακτηρίσει σχεδόν κάθε ιδιοκτήτη όπλων στην Αμερική ως «εγκληματία» - έτσι ώστε να μπορούν να συλληφθούν και να εξοντωθούν σε στρατόπεδα θανάτου καθώς ξεκινά η κομμουνιστική Ημέρα Ενεργοποίησης. (Ναι, οι ομοσπονδιακές υπηρεσίες εργάζονται τώρα άμεσα για την κομμουνιστική Κίνα και ολόκληρο το καθεστώς Μπάιντεν διακυβεύεται από το ΚΚΚ).

Πού θα βρείτε τους πιλότους για να πετάξετε F-16;

Ρώτησα τον John Moore για το πού οι ΗΠΑ θα βρουν αρκετούς πιλότους για να πετάξουν F-16, A-10 και άλλα μαχητικά αεροσκάφη που απαιτούνται για να διεξάγουν πόλεμο με τη Ρωσσία και την Κίνα και είπε ότι ένα σημαντικό μέρος των σημερινών πιλότων αεροπορικών εταιρειών είναι συνταξιούχοι στρατιωτικοί πιλότοι που μπορούν να αποκατασταθούν στην ενεργό στρατιωτική θητεία μετά την κήρυξη πολέμου.

Αξίζει να σημειωθεί, ωστόσο, ότι το επίπεδο φυσικής κατάστασης που απαιτείται για τη λειτουργία ενός F-16 σε περιβάλλον μάχης είναι εξαιρετικά υψηλό και οι συνταξιούχοι πρώην στρατιωτικοί πιλότοι δεν έχουν την ίδια φυσιολογία με έναν νεαρό, γυμνασμένο πιλότο. Αυτό σημαίνει ότι οι ελιγμοί μάχης που απαιτούνται για την αποφυγή εισερχόμενων πυραύλων, την προσβολή επίγειων στόχων ή την εμπλοκή εχθρικών αεροσκαφών ενδέχεται να μην είναι εφικτοί από παλαιότερους πιλότους. Η αποτελεσματικότητα της μάχης τους, με άλλα λόγια, διακυβεύεται λόγω ηλικίας και έλλειψης φυσικής κατάστασης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ρωσσία κατέχει τον πιο προηγμένο αντιαεροπορικό στρατιωτικό εξοπλισμό στον κόσμο, πράγμα που σημαίνει ότι οι πιλότοι μαχητικών των ΗΠΑ θα υποβληθούν στην πιο αυστηρή αντιαεροπορική άμυνα που αναπτύχθηκε ποτέ στον πλανήτη Γη. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει εύλογα να αναμένουμε ένα πολύ υψηλό ποσοστό απωλειών τόσο των αμερικανικών στρατιωτικών αεροσκαφών όσο και των πιλότων. Ταυτόχρονα, ο αντίκτυπος της απώλειας πιλότων εμπορικών μεταφορών στην εγχώρια οικονομία θα είναι καταστροφικός. Οι αεροπορικές αποστολές φορτίου, για παράδειγμα, μπορεί να χρειαστεί να κλείσουν κατά τη διάρκεια του πολέμου και οι μεταφορείς όπως η Fedex και η UPS πιθανότατα θα πρέπει να κλείσουν εντελώς τις υπηρεσίες αεροπορικών μεταφορών. Οι αεροπορικές εταιρείες θα χρεοκοπήσουν, απαιτώντας την εκτύπωση ακόμη περισσότερων χρημάτων διάσωσης για να συνεχίσουν τις δραστηριότητές τους, ακόμη και αν δεν υπάρχουν αρκετοί πιλότοι για να πετάξουν τα δρομολόγια.

Έχω προγραμματίσει να πάρω συνέντευξη από τον John Moore αργότερα αυτή την εβδομάδα και αυτή η συνέντευξη θα δημοσιευθεί την Παρασκευή. Θα του ζητήσουμε περισσότερες λεπτομέρειες κατά τη διάρκεια της συνέντευξης.

Ακούστε το σημερινό Brighteon Broadcast News για περισσότερες λεπτομέρειες και μια πλήρη ανάλυση:

- Νέες πληροφορίες αποκαλύπτουν ότι το Πεντάγωνο ετοιμάζεται για τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο με την Κίνα και τη Ρωσσία
 

- Στρατηγικό φράγμα ανατινάχθηκε στην Ουκρανία, πιθανότατα από το καθεστώς Ζελένσκι

- Ο Παγκόσμιος Πόλεμος θα σταματήσει τις εκλογές του 2024 και θα επιτρέψει στον Μπάιντεν να κηρύξει ατελείωτες εθνικές καταστάσεις έκτακτης ανάγκης

- Ανακοίνωση σχετικά με την ανάπτυξη κρυπτογράφησης Monero για το σύστημα φιλοδωρήματος Brighteon
 

- Ιστορία του Monero και διακλάδωση έργων κρυπτογράφησης

- Γιατί κάθε έργο κρυπτογράφησης πρέπει να διακλαδωθεί εάν ο αρχικός ιδρυτής του είναι ψυχοπαθής ή απατεώνας
 

- Η κυβέρνηση των ΗΠΑ διαρρέει αφήγηση "εξωγήινου σκάφους" στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το COSMIC FALSE FLAG για να ωθήσει μια παγκόσμια κυβέρνηση
 

- Πλήρης συνέντευξη με τον Δρ Brian Hooker και τη Natalie Sadie από την Children's Health Defense (CHD)

 

Brighteon: Brighteon.com/7c8f3b5c-ef1e-439c-9244-f50ca5ef8c26

Rumble: Rumble.com/v2sg20o-bbn-june-6-2023-pentagon-mobilizing-thousands-of-aircraft-for-wwiii-confron.html

Bitchute: Bitchute.com/video/zhIdQa2ASts5/

Banned.Video: Banned.video/watch?id=647f3458492826dd9deba01c

iTunes podcast: Healthrangerreport.com/brighteon-broadcast-news-june-6-2023-pentagon-mobilizing-thousands-of-aircraft-for-wwiii-confrontations-with-china-russia

Ανακαλύψτε περισσότερες συνεντεύξεις και podcast κάθε μέρα στη διεύθυνση:

https://www.brighteon.com/channels/HRreport

Ακολουθήστε με στο:

Brighteon.social: Brighteon.social/@HealthRanger (έκτακτες ειδήσεις μου παίρνει δημοσιεύτηκε εδώ πρώτα)

Telegram: t.me/RealHealthRanger

Substack: HealthRanger.substack.com

Banned.video: Banned.video/channel/mike-adams

Truth Social: https://truthsocial.com/@healthranger

Twitter: @MikeAdamsHR

Gettr: GETTR.com/user/healthranger

Parler: Parler.com/user/HealthRanger

Βουητό: Rumble.com/c/HealthRangerReport

BitChute: Bitchute.com/channel/9EB8glubb0Ns/

Clouthub: app.clouthub.com/#/users/u/naturalnews/posts

Εγγραφείτε στο δωρεάν ενημερωτικό δελτίο ηλεκτρονικού ταχυδρομείου NaturalNews.com για να ενημερώνεστε καθημερινά για έκτακτες ειδήσεις.

Κατεβάστε τα τρέχοντα ηχητικά βιβλία μου — συμπεριλαμβανομένων των Ghost World, Survival Nutrition, The Global Reset Survival Guide και The Contagious Mind — στη διεύθυνση:

https://Audiobooks.NaturalNews.com/

Κατεβάστε το νέο μου ηχητικό βιβλίο, "Resilient Prepping" στο ResilientPrepping.com - σας διδάσκει πώς να επιβιώσετε από την πλήρη κατάρρευση του πολιτισμού και την απώλεια τόσο του ηλεκτρικού δικτύου όσο και των κινητήρων εσωτερικής καύσης.

https://www.naturalnews.com/2023-06-06-red-alert-pentagon-mobilizing-thousands-of-aircraft-for-wwiii.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!