Παρασκευή 23 Ιουνίου 2023

ΣΙΓΟΥΡΟΤΑΤΑ! Νέα μελέτη δείχνει, ότι οι συντηρητικές γυναίκες, είναι ΠΙΟ ΕΛΚΥΣΤΙΚΕΣ από τίς ...αριστερές γυναίκες! ( ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ! )


Οι συντηρητικές γυναίκες είναι πιο ελκυστικές από τις αριστερές γυναίκες, σύμφωνα με μια νέα ευρωπαϊκή μελέτη χιλιάδων προσώπων.

Σύμφωνα με τη μελέτη, που δημοσιεύθηκε από το 'Scientific Reports', οι ελκυστικές γυναίκες ήταν πιο πιθανό να είναι «δεξιές».


Οι γυναίκες των οποίων τα πρόσωπα εξέφραζαν περιφρόνηση (ξυνίλα), εν τω μεταξύ, ήταν πιο πιθανό να είναι «αριστερές».

Δανοί και Σουηδοί ερευνητές χρησιμοποίησαν μια τεχνητή νοημοσύνη βαθιάς μάθησης, που ονομάζεται νευρωνικό δίκτυο, για να πραγματοποιήσουν τη μελέτη.

Ωστόσο, ο σκοπός δεν ήταν να καθοριστεί ποιος είναι πιο ελκυστικός.

Ο πραγματικός σκοπός ήταν να σημάνει συναγερμός για το πώς η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να μαντέψει σωστά τις πολιτικές απόψεις ενός ατόμου με βάση περιορισμένα δεδομένα όπως μια selfie.

Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι αυτό θα μπορούσε να γίνει κατάχρηση από τον Μεγάλο Αδελφό.

«Τα αποτελέσματά μας επιβεβαίωσαν την απειλή για την ιδιωτική ζωή που θέτουν οι προσεγγίσεις βαθιάς μάθησης», έγραψαν οι ερευνητές.

Σύμφωνα με το περιοδικό Evie (https://www.eviemagazine.com/post/attractive-women-more-likely-right-wing-left-wing-women-contempt):

Στο τέλος, έμειναν με 4.647 εικόνες, με 1.442 από αυτές να είναι γυναίκες.

Το δείγμα διαιρέθηκε και από τα δύο φύλα και ο αλγόριθμος εφαρμόστηκε σε αυτά ξεχωριστά.

Διαπίστωσαν ότι η αρρενωπότητα και η ελκυστικότητα δεν συνδέονταν με την ιδεολογία στους άνδρες, αλλά τα χαρούμενα πρόσωπα (άνδρες και γυναίκες) ήταν πιθανό να είναι εκπρόσωποι δεξιών κομμάτων.

Εν τω μεταξύ, οι πολιτικοί που είχαν ουδέτερη έκφραση ή έδειχναν περιφρόνηση ήταν πιο πιθανό να εκπροσωπούν αριστερές ιδεολογίες.

Πόσο ενδιαφέρον, αλλά δεν μας εκπλήσσει.

Πριν από τρία χρόνια, αναφέραμε μια μελέτη που αποκάλυψε ότι πάνω από τις μισές λευκές, φιλελεύθερες γυναίκες κάτω των 30 ετών, έχουν κάποια διαταραχή ψυχικής υγείας.

Αυτά τα ευρήματα υποστηρίχθηκαν από πιο πρόσφατα στοιχεία που έδειξαν, ότι οι φιλελεύθερες γυναίκες είναι στατιστικά οι πιο δυστυχισμένες και ψυχικά άρρωστες δημογραφικά στην Αμερική.

Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα περισσότερα μέσα ενημέρωσης των ΗΠΑ κλίνουν προς τα αριστερά.

Θα μπορούσαν λοιπόν οι επιβλαβείς αφηγήσεις και συμβουλές τους να είναι ο λόγος για τη δυστυχία των φιλελεύθερων γυναικών;

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, αυτή δεν είναι η πρώτη μελέτη που βγαίνει σχετικά με την ελκυστικότητα και τις πολιτικές πεποιθήσεις.

Το 2018, μια μελέτη που δημοσιεύθηκε στο Journal of Public Economics επανέλαβε αυτά τα ευρήματα, δηλώνοντας ότι οι ελκυστικοί άνθρωποι ήταν πιο πιθανό να είναι δεξιοί.

Οι συγγραφείς Rolfe Dause Pterson και Carl Palmer έγραψαν: «Ελέγχοντας την κοινωνικοοικονομική κατάσταση, διαπιστώσαμε ότι τα πιο ελκυστικά άτομα είναι πιο πιθανό να αναφέρουν υψηλότερα επίπεδα πολιτικής αποτελεσματικότητας, να αυτοπροσδιορίζονται ως συντηρητικά και να προσδιορίζονται ως Ρεπουμπλικάνοι».


ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://slaynews.com/news/new-study-shows-that-conservative-women-are-more-attractive-than-left-wing-women/


3 σχόλια:

  1. https://rumble.com/v2vyotz--open.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανοιγουν το στομα τους οι "συντηρητικες" ή οχι;Και αν νομιζετε οτι αυτο ειναι σεξιστικο,τοτε η μελετη τι ειναι;Απλα,οποια διαθετει χρονο και χρημα για την εξωτερικη εμφανιση,προς τερψη των λιγουρηδων ειναι ελκυστικη.Δεν ξερω αν η Μονικα Μπελουτσι ειναι ακροδεξια,η Μπε-Μπε ομως[οπως και η Τζειν Φοντα,δεν ητανε]

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Φαρμακευτική αγωγή Μακράν ο πιο αποτελεσματικός τρόπος να διώξεις την ΞΥΝΙΛΑ γρήγορα είναι η φαρμακευτική αγωγή όπως τα αντιόξινα και αναστολείς υδρογόνου (H2). Αυτά τα φάρμακα είναι ελεύθερα χρήσης χωρίς την ανάγκη συνταγής

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!