Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΟ περιστατικό! ΕΝΤΕΛΩΣ! - Ο Πρόεδρος της Τσεχικής Δημοκρατίας, ζητά νά τοποθετηθούν οι Ρώσοι στήν Ευρώπη, σέ ...ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΩΣ!!!!!!!

 

President of Czech Republic Calls for Russians in Europe, to be put in .....Concentration Camps!!!!!!!!!!



Ο πρόεδρος Petr Pavel της Τσεχικής Δημοκρατίας, βγήκε στην τηλεόραση και είπε ότι οι Ρώσοι πολίτες σε όλη την Ευρώπη, πρέπει να ...συλληφθούν (!) και να τοποθετηθούν σε ....στρατόπεδα, όπως έγινε στους Ιάπωνες στις ΗΠΑ κατά τη διάρκεια του 2ου Παγκοσμίου Πολέμου, επειδή η χώρα τους διεξάγει επιθετικό πόλεμο!

ΠΡΩΗΝ ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ
Ο "ΕΥΦΥΗΣ"
ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΤΣΕΧΙΑΣ....

Πόσο ναζιστής! Ακριβώς όπως έκανε ο Χίτλερ με τους Εβραίους!

Εδώ είναι το βίντεο (διάρκεια: 1:12΄)

PAVEL: "I believe that - as in the case of a number of world conflicts in the past - when there is a ongoing war, the security measures related to Russian nationals should be stricter than in normal times. So, all Russians living in Western countries shοuld be monitored much more than in the past, because they are citizens of a nation that leads an aggressive war. 

I think I can be sorry for these people, but at the same time, when we look back, when WWII started, all Japanese population living in the United States was under a strict monitoring regime as well. That's SIMPLY (!!!!!!!!!!!!!!) the cost of war."

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ: "When you say "monitoring" what exactly do you mean by that?"

PAVEL: "I mean, being under the scrutiny of security services."

ΜΤΦΡ.:

PAVEL: "Πιστεύω ότι - όπως και στην περίπτωση ορισμένων παγκόσμιων συγκρούσεων στο παρελθόν - όταν υπάρχει ένας συνεχιζόμενος πόλεμος, τα μέτρα ασφαλείας που σχετίζονται με τους Ρώσους υπηκόους θα πρέπει να είναι αυστηρότερα από ό,τι σε κανονικές εποχές. 

Έτσι, όλοι οι Ρώσοι που ζουν στις δυτικές χώρες θα πρέπει να παρακολουθούνται πολύ περισσότερο από ό,τι στο παρελθόν, επειδή είναι πολίτες ενός έθνους που οδηγεί έναν επιθετικό πόλεμο (!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Νομίζω ότι μπορώ να λυπάμαι για αυτούς τους ανθρώπους, αλλά την ίδια στιγμή, όταν κοιτάξουμε πίσω, όταν ξεκίνησε ο Β' Παγκόσμιος Πόλεμος, όλος ο ιαπωνικός πληθυσμός που ζούσε στις Ηνωμένες Πολιτείες ήταν επίσης υπό αυστηρό καθεστώς παρακολούθησης. Αυτό είναι ΑΠΛΑ (!!!!!!!!!!!!!!) το κόστος του πολέμου."

ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ:  Όταν λέτε "παρακολούθηση" τι ακριβώς εννοείτε με αυτό;"

PAVEL: "Εννοώ, να είναι υπό τον έλεγχο των υπηρεσιών ασφαλείας." (!!!!!!!!!!!!!!!!!!)

Εάν οι μικροί ηγέτες της ναζιστικής Γκεστάπο της Ευρώπης συνεχίσουν έτσι, το μόνο πράγμα που είναι πιθανό να κάνουν είναι να δούνε την χώρα τους κάτω από τον οδοστρωτήρα του ρωσικού στρατού όπως συνέβη με την Ουκρανία. Μόνο που οι περισσότερες από τις χώρες τους είναι πολύ μικρότερες και με μικρότερο στρατό από την Ουκρανία.

Τι πρόκειται να κάνουν, μήπως θα καλέσουν το ΝΑΤΟ; Εδώ γελάμε. Το ΝΑΤΟ έχει ήδη ξεμείνει από οβίδες πυροβολικού από τον εφοδιασμό της Ουκρανίας.

Παιδιά, πρέπει να σας το πω: αυτό γίνεται τρομακτικό. Η προθυμία αυτών των πολιτικών να κάνουν ό, τι χρειάζεται για να ξεκινήσουν πραγματικά έναν Παγκόσμιο Πόλεμο, είναι τρομακτική για μένα.

Όταν όλα αυτά τελειώσουν, υποψιάζομαι ότι ο κόσμος θα χρειαστεί δικαστήρια για να καθίσει αυτούς τους πολιτικούς στο σκαμνί, για την υποκίνηση ενός Τρίτου Παγκοσμίου Πολέμου.

Εάν τέτοια δικαστήρια συγκροτηθούν και συγκληθούν νόμιμα, αυτοί οι πολιτικοί από τις χώρες του ΝΑΤΟ θα πρέπει να δικαστούν, και αν κριθούν ένοχοι, το δικαστήριο θα πρέπει να διατάξει να τους κρεμάσουν από το λαιμό μέχρι να πεθάνουν.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://lionessofjudah.substack.com/p/coming-soon-to-a-country-near-you-4db?utm_source=substack&utm_medium=email

 

 

3 σχόλια:

  1. Για τους τούρκους τι έχει να πει το γερμανοθρεμμένο ναζίδιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τσεχικής Δημοκρατίας;
    Ο προσδιορισμός μιας χώρας με βάση το πολίτευμα σημαίνει ότι η χώρα έχει υποταχθεί στους γνωστούς άγνωστους και τα συμφέροντα τους.
    Τυχών αντιστοιχίες με εμάς ΔΕΝ είναι σύμπτωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!