Σάββατο 10 Ιουνίου 2023

ΠΛΕΡΙΑ ...ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ! Τό 'FBI' συνεργάσθηκε μέ τίς Ουκρανικές Υπηρεσίες πληροφοριών, γιά νά ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ τους χρήστες του 'Twitter', νά πάρει ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ! ! !

 


Τα 'Twitter Files' είναι μια συνεχιζόμενη σειρά αποκαλύψεων, που προκύπτουν από έναν θησαυρό εγγράφων που δόθηκαν σε επιλεγμένους δημοσιογράφους από τον ιδιοκτήτη του 'Twitter' Elon Musk.



Η τελευταία έκδοση του 'Twitter' Files, αποκάλυψε ότι το FBI συνεργάστηκε με την Υπηρεσία Ασφαλείας της Ουκρανίας ('SBU'), σε μια προσπάθεια να πιέσει το 'Twitter' να ΛΟΓΟΚΡΙΝΕΙ λογαριασμούς που έρχονταν σε αντίθεση με την αφήγηση της Ουκρανίας και ζήτησαν τις προσωπικές πληροφορίες αυτών των χρηστών.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://sputnikglobe.com/20230608/fbi-worked-with-ukrainian-intelligence-services-to-censor-twitter-users-get-personal-data-1110992851.html


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!