Δευτέρα 19 Ιουνίου 2023

Ε Λ Ε Ο Σ πιά! Τό Johns Hopkins ΣΒΗNΕΙ τον όρο 'γυναίκα' (!!!!!!!!) από τον νέο οδηγό 'woke' γλώσσης, αναφέρεται σέ αυτές ως "μη άνδρες"!!!..... ( Τί άλλη @σ@α@ία - μετά συγχωρήσεως - θά σκεφθούν; )

 Johns Hopkins ERASES women from new woke language guide, refers to them as ....“non-men”!!!!!!


Η αριστερά δίνει τόσο μικρή αξία στις γυναίκες αυτές τις ημέρες που αρνείται ακόμη και να τις αποκαλέσει γυναίκες (https://www.dailymail.co.uk/news/article-12187993/Prestigious-Johns-Hopkins-University-erases-women-woke-new-inclusive-language-guide.html), αλλά μάλλον τώρα αναφέρεται σε αυτές ως ....«μη άνδρες».


Το πρώην διάσημο Πανεπιστήμιο Johns Hopkins του Maryland (https://www.jhu.edu/) εξέδωσε πρόσφατα έναν νέο «περιεκτικό γλωσσικό οδηγό» για τη σύγχρονη εποχή που καταργεί εντελώς την έννοια των γυναικών. 

Στην ενότητα «λεσβίες» του οδηγού, οι γυναίκες αναφέρονται πλέον αυστηρά ως «μη άνδρες», παρ΄όλο που οι άνδρες εξακολουθούν να ονομάζονται άνδρες στην ενότητα «ομοφυλόφιλοι».

Ο γλωσσικός οδηγός των LGBTQ+ είναι γεμάτος με κάθε είδους νέους όρους και φράσεις που απευθύνονται αυστηρά στο τρανς πλήθος, το οποίο γνωρίζουμε από τις πανωλεθρίες του γυναικείου αθλητισμού των τελευταίων ετών μισεί τις γυναίκες.

Από τώρα και στο εξής, το Johns Hopkins θέλει οι άνθρωποι να αναφέρονται σε μια λεσβία γυναίκα ως «μη άνδρα που έλκεται από μη άνδρες. 

Αυτός ο νέος ορισμός εγκρίθηκε από την Paula Neira, αυτοαποκαλούμενη τρανσέξουαλ και Διευθύντρια Προγράμματος LGBTQ+ Ισότητας και Εκπαίδευσης στο Johns Hopkins.

(Σχετικά: Το 2021, το Johns Hopkins επιβεβαίωσε την ύπαρξη (https://www.naturalnews.com/2021-05-07-johns-hopkins-confirms-self-spreading-vaccines-real.html) «αυτοεξαπλούμενων» εμβολίων που εμβολιάζουν ανθρώπους χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεσή τους.)

 

Το κίμημα ΛΟΑΤ προωθεί τη διαγραφή των γυναικών διαστρέφοντας και τα δύο φύλα

Η αλλαγή της διατύπωσης από «γυναίκες» σε «μη άνδρες» στον «περιεκτικό γλωσσικό οδηγό» του John Hopkins ακολουθεί μια τάση μεταξύ του «woke» πλήθους, το οποίο έχει ήδη υποτιμήσει τις γυναίκες αποκαλώντας τις με ονόματα όπως «άτομα που γεννούν» και «που έχουν περίοδο», λες και αυτές οι σωματικές λειτουργίες καθορίζουν κατά κάποιο τρόπο τι σημαίνει να είσαι γυναίκα.

Οι φεμινίστριες παντού είναι εξοργισμένες από αυτή τη διαγραφή των γυναικών, η οποία συνεχίζει να επιδεινώνεται κάθε ημέρα που περνάει. Με αυτόν τον ρυθμό, η λέξη γυναίκα σύντομα δεν θα διδάσκεται καν στα σχολεία, καθώς τα παιδιά καλούνται να αποκαλούν τις μητέρες και τις αδελφές τους «μη άνδρες».

Ενώ ορισμένοι αριστεροί θεσμοί έχουν συμφωνήσει σε έναν συμβιβασμό αποκαλώντας τους «γυναίκες και ανθρώπους που γεννούν» στους δικούς τους γλωσσικούς οδηγούς, το Johns Hopkins, με έδρα τη Βαλτιμόρη, αρνείται να υποχωρήσει. Εν τω μεταξύ, άλλοι οργανισμοί, ακόμη πιο woke από το Johns Hopkins, καταφεύγουν στη χρήση όρων όπως «έγκυοι άνθρωποι» και ακόμη και «έχοντες μήτρα».

Ο/Η Neira, πρώην νοσοκόμος/-α του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών, τυχαίνει εντελώς συμπτωματικά να είναι από τους κορυφαίους εμπειρογνώμονες του έθνους για τη στρατιωτική θητεία των τρανσέξουαλ. «Αυτή» έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην κατάργηση της πολιτικής του στρατού «Μην ρωτάς, μην λες», η οποία κράτησε σε μεγάλο βαθμό τη σεξουαλική πολιτική έξω από τις ένοπλες δυνάμεις.

Ωστόσο, η Neira δεν βρίσκεται στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας. Πάνω από "αυτήν" κάθεται η Sherita Hill Golden, Chief Diversity Officer του τμήματος. H Golden, η οποία είναι μαύρη, βοήθησε στην εφαρμογή των «Πολιτισμικά και γλωσσικά κατάλληλων προτύπων υπηρεσιών» του Johns Hopkins, τα οποία απαγορεύουν τις διακρίσεις των ασθενών προς τους υπαλλήλους και τους εκπαιδευόμενους.

Η Golden είναι επίσης υπεύθυνη για την εφαρμογή ενός προγράμματος «ασυνείδητης προκατάληψης και αντιρατσισμού που εκπαιδεύει τον εκπαιδευτή» στο Johns Hopkins, το οποίο είναι σε μεγάλο βαθμό υπεύθυνο για τη διαγραφή της λέξης «γυναίκες» από το λεξικό της ιατρικής σχολής.

"Ιστορικά, ο όρος "ομοφυλόφιλος" έχει χρησιμοποιηθεί ειδικά τόσο για τους άνδρες όσο και για τις γυναίκες - και ευρύτερα για όλα τα ομοφυλόφιλα ή αμφιφυλόφιλα άτομα, ενώ ο όρος "λεσβία" ήταν πάντα ένας όρος ειδικά για το γυναικείο φύλο", ανέφερε η DailyMail Online (Ηνωμένο Βασίλειο).

«Ο τρέχων ορισμός της «λεσβίας» στο γλωσσάρι του Johns Hopkins αναγνωρίζει ρητά μια τέτοια μετατόπιση από προηγούμενους ορισμούς που στοχεύουν να συμπεριλάβουν τα μη δυαδικά άτομα που προσδιορίζονται ως λεσβίες».

Τόσο οι συντηρητικοί όσο και οι φιλελεύθεροι είναι εξοργισμένοι με το Johns Hopkins για την πραγματοποίηση αυτών των αλλαγών, οι οποίες είναι τόσο κατάφωρα κατά των γυναικών που δεν τίθεται πλέον καν το ερώτημα για το τι είναι πραγματικά η ατζέντα των ΛΟΑΤ: η διαγραφή των γυναικών μέσω της διαστροφής και των δύο φύλων.

«Δεν με νοιάζει αν θέλετε να αποκαλείτε τον εαυτό σας μη άντρα, αλλά δεν μπορείτε να με διαγράψετε», έγραψε μια γυναίκα σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τις αλλαγές.

Τα τελευταία νέα σχετικά με την woke Αμερική μπορούν να βρεθούν στο Wokies.news.

Οι πηγές για αυτό το άρθρο περιλαμβάνουν:

DailyMail.co.uk

NaturalNews.com

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.newstarget.com/2023-06-15-johns-hopkins-erases-women-woke-guide-nonmen.html

2 σχόλια:

  1. Δεν έχετε καταλάβει ότι σήμερα δεν υπάρχει αριστερά ή δεξιά;

    Γιατί έχετε κολλήσει στις αναφορές σας για αριστερά π.χ. "Η αριστερά δίνει τόσο μικρή αξία στις γυναίκες αυτές τις ημέρες που αρνείται ακόμη και να τις αποκαλέσει γυναίκες" όταν το ίδιο ακριβώς λέει και η δεξιά; Ο κούλης νομίζετε ότι διαφωνεί με την πιο πάνω φράση;

    - Η Ντόρα Μπακογιάννη είπε «Ο Χριστιανισμός είναι ...εφεύρεση». Μήπως είναι αριστερή;
    - Ο τσίπρας έκανε το ΟΧΙ ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, είναι αριστερός ή φασίστας;
    -Νομίζετε ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι που αυτοαποκαλούνται αριστεροί και οι οποίοι δεν διαφωνούν με την πιο πάνω φράση;;
    - Ο Ερνέστο Τσε Γκεβάρα (και όχι μόνο) δεν είχε πει Patria o Muerte (Πατρίδα ή Θάνατος);;; είναι αριστερός ή δεξιός;;
    - Η αριστερά είναι υπέρ ή κατά των εμβολιασμών για κόβιτ; η δεξιά;;

    Δεν υπάρχει αριστερά ή δεξιά. Υπάρχουν αυτοί που είναι υπέρ της αντζέντας της νέας τάξης-παγκοσμιοποίησης-Μεγάλης Επανεκκίνησης και αυτοί που είναι κατά, τόσο απλά...
    Όλα τα άλλα μπερδεύουν και αποπροσανατολίζουν τον κόσμο από τον πραγματικό εχθρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://www.youtube.com/watch?v=U-fPYSKklIE

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!