Σάββατο 17 Ιουνίου 2023

Σύντομα σέ κάποια χώρα ...ΠΟΛΥ ΚΟΝΤΑ σας: Η Αυστραλία εγκρίνει ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ 'mRNA' γιά ΟΛΗ τήν γεωργία!!!

 


Η Αυστραλία ανακοίνωσε σχέδια για την έγχυση εμβολίων mRNA (https://thepeoplesvoice.tv/bill-gates-vows-to-pump-mrna-into-food-supply-to-force-jab-the-unvaccinated/) του Μπίλλ Γκέητς σε όλα τα ζώα που προορίζονται για το πιάτο των ανθρώπων.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, η αυστραλιανή κυβέρνηση σχεδιάζει να καταστήσει υποχρεωτική τη διάθεση εμβολίων για όλα τα ζώα, ανεξάρτητα από το αν οι κτηνοτρόφοι συμφωνούν ή όχι.


Στις 2 Μαΐου 2023, η Meat and Livestock Australia (MLA) (https://www.mla.com.au/news-and-events/industry-news/mla-funds-mrna-technology-project-to-rapidly-produce-emergency-animal-disease-vaccines/) ανακοίνωσε χρηματοδότηση για ένα έργο για τη «δοκιμή εμβολίων mRNA που μπορούν να παραχθούν γρήγορα μαζικά στην Αυστραλία σε περίπτωση οζώδους δερματικής νόσου ή άλλης επιδημίας εξωτικής νόσου».

Ο Διευθυντής για την Ευημερία των Ζώων, εξέδωσε δήλωση δηλώνοντας:

«Αυτό το έργο θα αναπτύξει έναν αγωγό εμβολίων mRNA αρχικά για την λοιμώδη οζώδη δερματίτιδα (LSD: lumpy skin disease), αλλά ενδεχομένως για άλλες ασθένειες έκτακτης ανάγκης. Αυτό θα επιτρέψει την ικανότητα ταχείας μαζικής παραγωγής εμβολίου για το LSD σε περίπτωση επιδημίας. Κανένα εμβόλιο LSD δεν έχει καταχωρηθεί για χρήση στην Αυστραλία ακόμα. Ενώ ορισμένα εμβόλια υπάρχουν στο εξωτερικό, ο δρόμος προς την καταχώριση στην Αυστραλία για παραδοσιακά παραγόμενα [εμβόλια] είναι μακρύτερος από αυτόν ενός εμβολίου mRNA».

Το Spectator.com.au αναφέρει: Γιατί τα παραδοσιακά εμβόλια, τα οποία έχουν ιστορικό ασφάλειας που ξεπερνά τα εμβόλια mRNA, υπόκεινται σε μεγαλύτερες περιόδους έγκρισης από τα εμβόλια mRNA; Αυτό ακούγεται σαν μια σημαντική δομική αποτυχία στο σώμα υγείας της Αυστραλίας που, αντί να διορθωθεί, έχει τη δυνατότητα να αξιοποιηθεί από τους κατασκευαστές που θέλουν να επωφεληθούν από το mRNA.

Τα εμβόλια mRNA παράγονται γρήγορα και είναι «ευέλικτα», γι' αυτό και αρέσουν στις φαρμακευτικές εταιρείες - αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ασφαλή, αποτελεσματικά ή κατάλληλα για τους καταναλωτές, είτε αυτοί είναι άνθρωποι είτε ζώα.

Ένα άρθρο του 2022 στο PubMed Central σημειώνει (https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC8877136/): «Πρόσφατα, η επιτυχής εφαρμογή εμβολίων mRNA κατά του Covid επικύρωσε περαιτέρω την πλατφόρμα και άνοιξε τις πύλες στις δυνατότητες του εμβολίου mRNA στην πρόληψη μολυσματικών ασθενειών, ειδικά στον κτηνιατρικό τομέα».

Πιστεύετε ότι το mRNA έχει «επικυρωθεί» τα τελευταία τρία χρόνια;

Αναμφίβολα, αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο συνεχίζουμε να ακούμε περί «έκτακτης ανάγκης» και «επιδημίας» μαζί με το mRNA, σαν να μας θυμίζει το μάντρα που χρησιμοποιήθηκε κατά την εποχή του Covid για να ξεκινήσει αυτό που ο πρώην υπουργός Υγείας ανέφερε ως «τη μεγαλύτερη κλινική δοκιμή - τη μεγαλύτερη παγκόσμια δοκιμή εμβολίου που έγινε ποτέ» (https://parlinfo.aph.gov.au/parlInfo/search/display/display.w3p;query=Id%3A%22legislation%2Fems%2Fr6724_ems_c3d54306-6c42-40f5-b515-2d57a69e97b1%22). Κοιτάξτε πώς αποδείχθηκε.

Οι επιπτώσεις των εμβολίων mRNA Covid είναι πιθανό να συνεχιστούν για το μεγαλύτερο μέρος του αιώνα, καθώς το ποσοστό των εμβολιασμένων ατόμων «πεθαίνουν ξαφνικά» ή πάσχουν από μακροχρόνιες εξουθενωτικές ασθένειες. Αυτοί σύντομαι γίνονται βάρος για τη βιομηχανία υγείας και τα κρατικά οικονομικά, αφού οι κατασκευαστές εμβολίων απέρριψαν την ευθύνη επειδή ήταν μια «έκτακτη ανάγκη». Τα περισσότερα έθνη δημιουργούν δεξαμενές αποζημίωσης μετρητών για να αντιμετωπίσουν τον αυξανόμενο κατάλογο των ατόμων που ισχυρίζονται ότι έχουν υποστεί βλάβη.

Μια άλλη δικαιολογία που χρησιμοποιείται για να προωθηθούν τα εμβόλια mRNA είναι ότι πιστεύεται ότι παρέχουν τη λύση για ιούς τύπου γρίπης, τους οποίους τα παραδοσιακά εμβόλια έχουν αποδειχθεί αναποτελεσματικά. Όλοι θέλουν να δουν ένα αποτελεσματικό εμβόλιο κατά των αναπνευστικών ιών, αλλά είναι σχεδόν σαν η βιομηχανία εμβολίων να έχει δέσει τα μάτια τα τελευταία τρία χρόνια. Τα εμβόλια mRNA Covid δεν έκαναν σχεδόν τίποτα για την καταπολέμηση ή τον έλεγχο του Covid τύπου γρίπης και δεν προσφέρουν, με βάση όσα είδαμε, κανένα πλεονέκτημα στα παραδοσιακά εμβόλια για αυτό το πρόβλημα πέρα από τους τίτλους μάρκετινγκ. Υπάρχει ένα ισχυρό επιχείρημα ότι για την πλειοψηφία του πληθυσμού, έκαναν περισσότερο κακό παρά καλό.

Αντί να αναστείλουν όλα τα εμβόλια mRNA μέχρι να καταλάβουμε τι πήγε στραβά, αντιμετωπίζονται κατά προτεραιότητα από τις ρυθμιστικές αρχές και υποστηρίζονται από κατασκευαστές που αγαπούν το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της ταχύτητας που προσφέρει η παραγωγή τους. Οι κυβερνήσεις, ιδιαίτερα οι (χρεοκοπημένες;), όπως η πολιτειακή κυβέρνηση της Βικτώριας, διοχετεύει δεκάδες εκατομμύρια στην ανάπτυξη mRNA για να συνεχίσει να κεφαλαιοποιεί την πολιτική δημοτικότητα που απολάμβανε κατά την εποχή του Covid.

 

Η MLA σημειώνει ότι τα εμβόλια mRNA θα πρέπει να είναι έτοιμα για χρήση εντός δύο ετών και ενώ όλοι είναι απασχολημένοι τονίζοντας ότι αυτή θα είναι μια «εθελοντική» επιλογή για την αγροτική κοινότητα, ωστόσο, τα εμβόλια εντός της γεωργικής βιομηχανίας σπανίως είναι προαιρετικά εάν ένας παραγωγός επιθυμεί να πουλήσει το προϊόν του στις εγχώριες και διεθνείς αγορές. Αν πάμε κάτω από τη γραμμή παραγωγής εμβολίων mRNA, είναι εξαιρετικά πιθανό ότι οι Αυστραλοί θα τρώνε ζώα εμβολιασμένα με mRNA μέσα σε δύο χρόνια ελάχιστα αντιλαμβανόμενοι τι θα σημαίνει αυτό από άποψη υγείας.

Όποιοι επικρίνουν τα εμβόλια mRNA ή το πιθανό μέλλον τους στη γεωργική βιομηχανία παρελαύνουν μέσω του Τύπου ως «συνωμοσιολόγοι» με δημοσιεύσεις που έσπευσαν να στείλουν τους ελεγκτές γεγονότων να επιμείνουν ότι είναι καθαρή κινδυνολογία να υπονοούν ότι θραύσματα αυτών των εμβολίων θα καταλήξουν στην τροφική αλυσίδα.

Αντίθετα, θεωρήθηκε ως μια «θεωρία συνωμοσίας» που πρότεινε ότι το ανθρώπινο σώμα θα συνέχιζε να παράγει εμβόλια mRNA Covid πολύ μετά την ένεση ή να εγείρει ανησυχίες ότι θα εγκατέλειπε το σημείο της ένεσης. Όχι μόνο οι φόβοι που περιγράφονται ως «συνωμοσία» αποδείχθηκαν αληθινοί, αλλά η συμπεριφορά και οι παρενέργειες των εμβολίων mRNA Covid φτάνουν πολύ πέρα από κάθε πρόβλεψη.

Πόσο σίγουροι είμαστε ότι επάνω στη βιασύνη να κορεστεί η αγορά με εμβόλια mRNA, θα διεξαχθούν οι κατάλληλες μακροπρόθεσμες δοκιμές, ιδιαίτερα όταν πρόκειται για παραμονή στο κρέας και το γάλα; Θα επηρεάσει δραστηριότητες υψηλού κινδύνου όπως ο τοκετός, δεδομένου ότι υπάρχει ισχυρή υποψία ότι τα εμβόλια Covid ευθύνονται για την αύξηση των ανθρώπινων αποβολών;

Λάβετε υπόψη ότι εξακολουθούν να μας λένε ότι τα εμβόλια Covid είναι «ασφαλή και αποτελεσματικά». Η αυστραλιανή κυβέρνηση, καθισμένη σε ένα σωρό ανεπιθύμητων εμβολίων, ξοδεύει δημόσιο χρήμα σε εκστρατείες μάρκετινγκ, ενθαρρύνοντας τους Αυστραλούς να πάνε και να κάνουν τις αναμνηστικές δόσεις τους την ίδια στιγμή που άλλες χώρες έχουν αφαιρέσει τα εμβόλια Covid.

Τουλάχιστον ορισμένες πολιτείες στις ΗΠΑ σπεύδουν να περάσουν νομοθεσία για την απαγόρευση της χρήσης εμβολίων mRNA για ζώα που εμπλέκονται στη βιομηχανία τροφίμων των οποίων το κρέας ή το γάλα παράγεται για ανθρώπινη κατανάλωση. Το Άϊνταχο είναι ένα παράδειγμα όπου θα θεωρείται πλημμέλημα η χρήση εμβολίων mRNA - και αυτό περιλαμβάνει τα εμβόλια Covid.

Οι Αυστραλοί πρέπει να γνωρίζουν ότι τα εμβόλια mRNA έρχονται για τη γεωργική βιομηχανία και πιθανότατα θα είναι υποχρεωτικά. Η Αμερική έχει μια σοβαρή συζήτηση για το αν αυτό πρέπει να επιτραπεί, και η Αυστραλία πρέπει να κάνει το ίδιο πράγμα. Είναι απολύτως λογικό να απαιτούμε εκτεταμένα μακροπρόθεσμα δεδομένα ασφάλειας πριν επαναστατήσουμε στη γεωργία.

Αυτή η συζήτηση δεν θα γίνει από μόνη της. Η αγροτική ελίτ της Αυστραλίας μοιάζει με ένα σώμα οσφυοκαμπτών που γνέφει με μανία προς το mRNA. Οι αγρότες από οικογενειακές φάρμες – αποδυναμωμένοι, περιορισμένοι και αποθαρρυμένοι – δεν έχουν φωνή σε αυτό το θέμα. Οι επιθυμίες τους θα ισοπεδωθούν από μια μικρή συλλογή αγροτικών οντοτήτων δισεκατομμυρίων δολλαρίων, αρκετές από τις οποίες είναι ξένης ιδιοκτησίας.

Εάν οι Αυστραλοί ενδιαφέρονται για το τι τρώνε, ήρθε η ώρα να αρχίσουν να εξεγείρονται. Όσο για εμάς στην Αμερική και την Ευρώπη, ίσως θα ήταν συνετό να ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΑΜΕΣΩΣ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΥΣΤΡΑΛΙΑΝΑ ΓΕΩΡΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ / ΚΡΕΑΤΑ.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://lionessofjudah.substack.com/p/coming-soon-to-a-country-near-you-4db?utm_source=substack&utm_medium=email

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!