Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

Ο RFK Jr. λέει ότι «γνωρίζει», ότι η 'CIA' θά μπορούσε νά τόν ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΕΙ καί παραδέχεται, ότι πρέπει νά «είναι προσεκτικός»!

 


Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία Robert F. Kennedy Junior παραδέχτηκε στον podcaster Joe Rogan, ότι θέτει τη ζωή του σε κίνδυνο μιλώντας για αμφιλεγόμενα θέματα.

Είπε στον Rogan, ότι «λαμβάνει προφυλάξεις» για να διασφαλίσει ότι η 'CIA' δεν θα τον σκοτώσει επειδή «γνωρίζει», ότι η υπηρεσία κατασκοπείας θα μπορούσε να προσπαθήσει να τον δολοφονήσει.


Ο RFK Jr. κατηγόρησε τη CIA ότι βρίσκεται πίσω από τις δολοφονίες του θείου του, προέδρου John F. Kennedy, και του πατέρα του, πρώην γερουσιαστή Robert F.

«Τι νομίζετε ότι θα συμβεί όταν αναλάβετε καθήκοντα;» ρώτησε ο Kennedy τον Rogan, τον κύριο αντίπαλο του προέδρου Joe Biden στις προκριματικές εκλογές των Δημοκρατικών το 2024.

«Τι μπορεί να σας συμβεί, αν μιλάτε για τον θείο σας που δολοφονήθηκε και πιστεύετε ότι οι μυστικές υπηρεσίες ήταν μέρος αυτού;»

Ο Kennedy είπε: «Λοιπόν, πρέπει να είμαι προσεκτικός.

«Και το γνωρίζω αυτό.

«Έχω επίγνωση αυτού του κινδύνου.

«Δεν ζω με τον φόβο του, ξέρετε, καθόλου. Αλλά δεν είμαι ηλίθιος, παίρνω προφυλάξεις.

«Ο JFK έμαθε πολύ νωρίς ότι ο σκοπός της CIA και του μηχανισμού πληροφοριών ήταν να δημιουργήσει έναν συνεχή αγωγό νέων πολέμων για αυτούς, για το στρατιωτικό-βιομηχανικό σύμπλεγμα... Δεν είναι δουλειά των Ηνωμένων Πολιτειών να υπαγορεύουν τι είδους κυβερνήσεις έχουν άλλες χώρες.

«Τον Οκτώβριο του 1963 άκουσε ότι μερικοί από τους Πράσινους Μπερέδες του είχαν σκοτωθεί και είπε ότι θέλω μια λίστα συνολικών θυμάτων από το Βιετνάμ.

«Ο βοηθός του ήρθε σε αυτόν και είπε ότι 75 Αμερικανοί έχουν πεθάνει», εξήγησε.

«Είπε ότι είναι πάρα πολλοί και υπέγραψε εκείνη την ημέρα μια οδηγία εθνικής ασφάλειας που διέταξε όλα τα στρατεύματα να φύγουν από το Βιετνάμ.

«Οι πρώτοι χίλιοι τον επόμενο μήνα και μετά οι υπόλοιποι στις αρχές του 1965, και ένα μήνα αργότερα σκοτώθηκε».

Σύμφωνα με τη New York Post (https://nypost.com/2023/06/16/rfk-jr-tells-joe-rogan-hes-aware-cia-could-assassinate-him-like-uncle-jfk-claims-vaccine-autism-link/):

Στις δημοσκοπήσεις συγκεντρώνει ένα σημαντικό ποσοστό για έναν βασικό αντίπαλο εναντίον ενός εν ενεργεία προέδρου σε περίπου 20%.

Ο πρόεδρος βρίσκεται στο 60%, ενώ η άλλη βασική αντίπαλός του, η συγγραφέας Marianne Williamson, έχει οκτώ τοις εκατό των ψήφων.

Αλλά μόνο και μόνο επειδή ο κ. Kennedy είναι εξαιρετικά απίθανο να κερδίσει, δεν σημαίνει ότι η προσπάθειά του δεν μπορεί να τραυματίσει τον κ. Biden - μοιραία.

Η ανησυχία εντός του στρατοπέδου του Biden είναι ότι ο RFK Jr θα μπορούσε να εκθέσει τα τρωτά σημεία του προέδρου ώστε να τα εκμεταλλευτεί ένας Ρεπουμπλικάνος.

Πολλοί δείχνουν προς την ιστορία.

Ο Phillip Elliot έγραψε στο Time ότι «οι προηγούμενοι σοβαροί διεκδικητές των προκριματικών έχουν αποδειχθεί αρκετά δημοφιλείς για να πετάξουν τους εν ενεργεία προέδρους από το παιχνίδι τους».

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://slaynews.com/news/rfk-jr-admits-he-must-be-careful-so-the-cia-doesnt-assassinate-him/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!