Σάββατο 24 Ιουνίου 2023

...Ετοιμαστείτε γιά τό επόμενο [ ΚΑΤΑΣΚΟΤΕΙΝΟ! ] 'Plandemic': Τα «εμβόλια» της γρίπης των πτηνών, είναι «εγκεκριμένα» καί «αποθηκευμένα» καθώς το CDC απαιτεί ανθρώπινη επιτήρηση «Ένα άλλο 'plandemic', θά ήταν ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΙΚΟ γιά τόν ανθρώπινο πληθυσμό...»

 


Από τον Mac Slavo 21 Ιουνίου 2023

Ένα άλλο «εμβόλιο» έχει «εγκριθεί» και «αποθηκευτεί» σε περίπτωση που ο σημερινός ιός της γρίπης των πτηνών εξελιχθεί έτσι, ώστε να μπορεί πιο εύκολα να μολύνει τους ανθρώπους. 

Τώρα που αυτά τα «εμβόλια» είναι έτοιμα, τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ζητούν μαζική επιτήρηση των πληθυσμών σκλάβων για να βρεθούν ανθρώπινες λοιμώξεις.


Κατά τη διάρκεια της κλήσης 'Δραστηριότητα Προσέγγισης και Επικοινωνίας Κλινικών Ιατρών' (Clinician Outreach and Communication Activity - COCA) στις 20 Ιουνίου 2023, οι παρουσιαστές του CDC έδωσαν μια ολοκληρωμένη επισκόπηση των νέων ιών της γρίπης Α, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων κατά της γρίπης των πτηνών (https://www.precisionvaccinations.com/bird-flu-vaccines-2023).

Το CDC δήλωσε σήμερα ότι όλοι οι νέοι ιοί της γρίπης Α προκαλούν ανησυχία για τη δημόσια υγεία λόγω της πιθανότητας εξέλιξης των ιών της γρίπης και οι σποραδικές λοιμώξεις από «γρίπη των πτηνών» στους ανθρώπους αναμένεται να συνεχίσουν να εμφανίζονται το 2023.

Από τις 14 Ιουνίου 2023, το CDC ανέφερε περίπου 59 εκατομμύρια πουλιά και ένα (1!!!!!) άτομο είχαν επηρεαστεί από το πρόσφατο ξέσπασμα στις ΗΠΑ –Εμβολιασμοί ακριβείας (https://www.precisionvaccinations.com/are-bird-flu-vaccines-available)

Όλα τα αναφερθέντα ανθρώπινα κρούσματα από το 2022 συσχετίστηκαν με πρόσφατη έκθεση πουλερικών και δεν έχουν εντοπιστεί περιπτώσεις μετάδοσης από άνθρωπο σε άνθρωπο. Ωστόσο, η γρίπη των πτηνών εξελίσσεται επίσης για να μολύνει τα θηλαστικά, οπότε η πιθανότητα μετάδοσης στον άνθρωπο είναι χαμηλή, σύμφωνα με τους επιστήμονες, θα μπορούσε τελικά να μολύνει πιο εύκολα τους ανθρώπους μετά από μια μετάλλαξη.

Το USDA αναφέρει περισσότερα θηλαστικά μολυσμένα με τη γρίπη των πτηνών (https://www.shtfplan.com/headline-news/usda-reports-more-mammals-infected-with-bird-flu)

Τέσσερεις νυφίτσες πέθαναν από τη γρίπη των πτηνών στο Κολοράντο (https://www.shtfplan.com/headline-news/four-skunks-died-of-bird-flu-in-colorado)

Αυτό εγείρει το ερώτημα: πώς γνωρίζουν οι «επιστήμονες» ποια μετάλλαξη πρόκειται να μολύνει τους ανθρώπους και κάνουν ένα κατάλληλο «εμβόλιο» πριν συμβεί η εν λόγω μετάλλαξη;

Το επόμενο Plandemic; Οι ειδικοί λένε ότι ο ιός της γρίπης των πτηνών «αλλάζει γρήγορα» (https://www.shtfplan.com/headline-news/the-next-plandemic-experts-say-bird-flu-virus-is-changing-rapidly)

Είναι αυτό το επόμενο plandemic; Είναι οι επιστήμονες προετοιμασμένοι για αυτό που τους έχουν ήδη πει ότι έρχεται;

Η έρευνα που χρηματοδοτείται από τους Fauci και Gates θα μπορούσε να δει τη γρίπη των πτηνών να γίνεται η επόμενη θανατηφόρα πανδημία (https://www.shtfplan.com/headline-news/research-funded-by-fauci-and-gates-could-see-bird-flu-become-the-next-deadly-pandemic)

«Ασθένεια Χ»: Προετοιμαστείτε για μια άλλη πανδημία (https://www.shtfplan.com/headline-news/disease-x-prepare-for-another-pandemic)

Ένα άλλο plandemic θα ήταν απίστευτα καταστροφικό για τον ανθρώπινο πληθυσμό, καθώς τα στοιχεία συνεχίζουν να συνθέτουν ότι οι ενέσεις COVID-19 που έχει λάβει το 70% του πληθυσμού, προκαλούν μια νέα μορφή AIDS (σύνδρομο επίκτητης ανοσοανεπάρκειας). Μεγάλο μέρος του πληθυσμού αντιμετωπίζει υποβάθμιση του ανοσοποιητικού συστήματος, καθώς το CDC «παρακολουθεί» και «επιτηρεί» τους ανθρώπους για μια άλλη πανδημία.

Πηγή: shtfplan.com

«Τα "εμβόλια" έχουν σκοτώσει εκατομμύρια... Προσωπικά δεν πιστεύω πλέον ότι υπήρχε κάποιος νέος αναπνευστικός ιός... 

΄Αν δεν μπορούμε να πείσουμε τους ανθρώπους για αυτό, η ανθρωπότητα καταρρέει»Δρ Michael Yeadon

Δρ. Michael Yeadon: Κάθετι που μας είπαν είναι ένα ψέμμα!

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://lionessofjudah.substack.com/p/get-ready-for-the-next-plandemic?utm_source=substack&utm_medium=email

 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!