Κυριακή 11 Ιουνίου 2023

Οι πυρκαγιές στον Καναδά προκαλούνται από ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ ; Βρίσκονται τά ... (δήθεν) "UFO", πίσω από αυτό; ( Προωθείται ΑΤΕΛΕΙΩΤΑ αυτό τό ΧΟΝΤΡΟΚΟΜΜΕΝΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ! Μήν μασάει κανένας! )

 

"... Μπαίνουμε σε μια νέα φάση όπλων μαζικής καταστροφής, που 

βασίζονται στήν ενέργεια;»


By Brian Shilhavy
Συντάκτης, Health Impact News 7 Ιουνίου 2023

Ένα βίντεο που δημοσιεύθηκε από τον Greg Reese (https://www.bitchute.com/video/cd9CGKtC3Gef/) δείχνει δραματικά δορυφορικά πλάνα που υποδηλώνουν ότι οι πυρκαγιές στον Καναδά που επηρεάζουν πάνω από 100 εκατομμύρια ανθρώπους σε 18 πολιτείες των ΗΠΑ και κλείνουν μεγάλα αεροδρόμια λόγω έντονου καπνού, ξεκίνησαν ....σχεδόν ταυτόχρονα.

Εδώ είναι το βίντεο:


(ΟΛΟ ΤΟ ΝΟΤΙΟ ΚΕΜΠΕΚ ΞΕΣΠΑΣΕ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΣΤΙΣ ΦΛΟΓΕΣ, https://www.bitchute.com/video/cd9CGKtC3Gef/, διάρκεια 05:32)

Αυτό εγείρει το ερώτημα: Εισερχόμαστε σε μια νέα φάση όπλων μαζικής καταστροφής που βασίζονται στην ενέργεια;

Αυτά τα ερωτήματα τέθηκαν επίσης νωρίτερα φέτος, τον Φεβρουάριο, με τους θανατηφόρους σεισμούς που έπληξαν την Τουρκία και τη Συρία. 

Αυτοί οι σεισμοί δεν είχαν επίκεντρο και προηγήθηκαν πλάνα που τραβήχτηκαν από ανθρώπους στο έδαφος με περίεργα φώτα και αντικείμενα πάνω από το κεφάλι τους.

Δημιούργησα ένα βίντεο που βρίσκεται στο κανάλι μας Bitchute (https://www.bitchute.com/video/zbsAlIi9WY6x/) που επισημαίνει μερικά από τα στοιχεία ότι οι σεισμοί μπορούν να προκληθούν από ενεργειακά όπλα.

(βίντεο: ΟΙ ΘΕΑΣΕΙΣ UFO ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΓΙΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΟΠΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;,https://www.bitchute.com/video/zbsAlIi9WY6x/, διάρκεια: 18:55)

Υπήρχαν υποτιθέμενες θεάσεις UFO τη στιγμή που συνέβη αυτό, γεγονός που με οδήγησε να θέσω το ερώτημα:

Αυτές οι θεάσεις υποτιθέμενων UFO προετοιμάζουν το κοινό για περισσότερες στρατιωτικές αναπτύξεις ενεργειακών όπλων μαζικής καταστροφής, που στη συνέχεια θα κατηγορηθούν για «εισβολή εξωγηΐνων»; (Πλήρες άρθρο. https://healthimpactnews.com/2023/are-ufo-sightings-preparing-the-public-for-energy-weapons-of-mass-destruction-as-happened-in-turkey-syria/).

 

Και παρόμοια με τα UFO που ήταν στις ειδήσεις τον Φεβρουάριο, εδώ κυριαρχούν και πάλι σήμερα στον κύκλο ειδήσεων αυτή την εβδομάδα, τόσο στα εταιρικά όσο και στα εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, είναι η κύρια ιστορία που παρουσίασε η νέα εκπομπή του Tucker Carlson στο Twitter που έγινε viral χθες.

Στην συνέχεια, ο Carlson κατηγόρησε τα μέσα μαζικής ενημέρωσης ότι αγνόησαν τη χθεσινή «βόμβα της χιλιετίας», στην οποία ένας κυβερνητικός πληροφοριοδότης αποκάλυψε, ότι τα σκάφη που αναπτύχθηκαν από μη ανθρώπινη νοημοσύνη έχουν ανακτηθεί από κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο σε έναν αγώνα δρόμου 80 ετών για την αντίστροφη μηχανική υλικών για γεωπολιτικά πλεονεκτήματα. (Πηγή. https://zerohedge.com/political/tuckers-back-triumphant-return-demolishes-ukraine-dam-propaganda-massacres-msm-ignoring)

 

Σύμπτωση, ή στρατιωτική ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ, που προετοιμάζει το κοινό για το τι θα ακολουθήσει;

 

Εδώ είναι η άποψη του Jordan Schachtel (https://www.dossier.today/p/red-flag-alien-spacecraft-whistleblower) για την ιστορία των UFO:

Red Flag: «Πληροφοριοδότης» ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΙ ΠΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ UFO, και όλες οι πηγές του είναι ανώνυμες

Μηδενικά στοιχεία. 

Μηδενικές μη ανώνυμες πηγές. 

Μηδενική αξιοπιστία.

Ένας μακροχρόνιος κυβερνητικός υπάλληλος και νεοανακαλυφθείς «πληροφοριοδότης» ισχυρίζεται ότι έχει υποβάλει στοιχεία στο Κογκρέσσο ότι η κυβέρνηση των Ηνωμένων Πολιτειών έχει πολλά «μη ανθρώπινα» διαστημόπλοια στην κατοχή της.

Ο συγκλονιστικός ισχυρισμός, που προωθείται από τον David Grusch, ένα καλά διαπιστευμένο πρώην μέλος της Εθνικής Υπηρεσίας Γεωχωρικών Πληροφοριών, σίγουρα προκαλεί κύματα στα μέσα ενημέρωσης. 

Οι ισχυρισμοί του βρήκαν ακόμη και το πρώτο επεισόδιο της ανεκτίμητης νέας εκπομπής του Tucker Carlson στο Twitter.

Εδώ στο The Dossier, προτιμούμε να επαληθεύουμε τις πληροφορίες και να μην εμπιστευόμαστε πηγές με βάση το βιογραφικό τους, ανεξάρτητα από το πόσο εντυπωσιακό μπορεί να φαίνεται.

Αν διαβάσετε προσεκτικά την πρώτη αναφερόμενη ιστορία σχετικά με τους ισχυρισμούς του κ. Grusch, η οποία εμφανίστηκε στη φιλική προς τα UFO ιστοσελίδα The Debrief, ένα αιχμηρό ερευνητικό μάτι θα παρατηρήσει ένα κατάφωρο ζήτημα.

* Ο Grusch ΔΕΝ έχει δει ποτέ αυτά τα υποτιθέμενα διαστημόπλοια ιδίοις όμμασι! *

Ο Grusch παραδέχτηκε ότι δεν έχει δει καν φωτογραφίες των αποδεικτικών στοιχείων, πόσο μάλλον ότι ήταν παρουσία αυτών των υποτιθέμενων αντικειμένων.

Ναι, η προσεκτικά σχεδιασμένη αφήγησή του βασίζεται σε «εκτεταμένες συνεντεύξεις με υψηλόβαθμους αξιωματούχους των μυστικών υπηρεσιών, μερικοί από τους οποίους εμπλέκονται άμεσα με το πρόγραμμα», ανέφερε το The Debrief. 

Εν ολίγοις, βασίζεται σε άλλους ανθρώπους. Είναι μια μεγάλη, καυτή, κόκκινη σημαία για πολλούς λόγους.

Υπάρχει ένα επιπλέον ζήτημα πάνω από αυτό. Αυτοί οι «υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι πληροφοριών» δεν κατονομάζονται και προστατεύονται από την ανωνυμία, οπότε δεν θα υπάρξει λογοδοσία όταν η τελευταία εξωγήινη εκπέσει.

Ποια είναι τα πραγματικά άτομα που "είδαν" το υποτιθέμενο διαστημικό σκάφος; 

Γιατί δεν έχουν εμφανιστεί; 

Τι τους εμποδίζει να αποκαλύψουν αυτά τα 'UFO' στον κόσμο;

Ο Grusch έχει τοποθετηθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να μην είναι καθόλου υπόλογος για τις πληροφορίες που ισχυρίζεται ότι αποκαλύπτει.

Μηδενικά στοιχεία. Μηδενικές μη ανώνυμες πηγές. Μηδενική αξιοπιστία. Στηρίζουμε την υπόθεσή μας.

(Πλήρες άρθρο. https://www.dossier.today/p/red-flag-alien-spacecraft-whistleblower)

Πηγή: healthimpactnews.com

 

ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΕΤΙΚΟ 'ΒΙΝΤΕΟ', ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΑ ΟΠΛΑ

Οι πυρκαγιές ως όπλο, εκτίθεται ο στρατός των ΗΠΑ

https://www.youtube.com/watch?v=3aIqqvNnYYM&ab_channel=DaneWigington

*

Χρησιμοποιώντας κατευθυνόμενη ενέργεια για να μεταμορφώσετε το σύγχρονο πεδίο μάχης

https://www.youtube.com/watch?v=IkTEVt0lTj0&ab_channel=BoozAllenHamilton

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://lionessofjudah.substack.com/p/are-canadian-wildfires-caused-by?utm_source=substack&utm_medium=email

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!