Τετάρτη 13 Μαρτίου 2024

ΕΙΔΗΣΗ 'ΣΟΚ' ! - Πληροφοριοδότης της 'Boeing' βρέθηκε ΝΕΚΡΟΣ σε φορτηγό, από «τραύμα από αυτοπυροβολισμό»..... ( Τυχαίο καί ΑΥΤΟ; ) / ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΘΕΙ ΟΛΟ ΕΩΣ ΤΕΛΟΥΣ!



Η φερόμενη ως  α υ τ ο κ τ ο ν ί α  (...) του John Barnett έρχεται, αφού πολλά αεροπλάνα της 'Boeing' έχουν καθηλωθεί στο έδαφος λόγω σημαντικών ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ με την κατασκευή των αεροσκαφών.

Από τον Tyler Durden
12 Μαρτίου 2024

Η τελευταία ανατροπή σε αυτό που μπορεί να περιγραφεί μόνο ως μια επίθεση τρομακτικών ειδήσεων γύρω από την Boeing - ή ίσως η συνέχεια του Hudsucker Proxy όπου μια μυστηριώδης κλίκα προσπαθεί να προκαλέσει πανικό μετοχών, ώστε να μπορούν να αγοράσουν την εταιρεία για πενταροδεκάρες - ήρθε σήμερα το απόγευμα όταν μάθαμε, ότι ένας βασικός υπάλληλος πληροφοριοδότης της Boeing, ένας πρώην διευθυντής ποιοτικού ελέγχου, ο οποίος εξέφρασε ανησυχίες σχετικά με τα πρότυπα παραγωγής της εταιρείας, βρέθηκε νεκρός μετά από μια υποτιθέμενη αυτοκτονία.

Ο John Barnett, πρώην βετεράνος υπάλληλος της Boeing για 32 χρόνια, πέθανε από αυτοτραυματισμό στις 9 Μαρτίου, όπως επιβεβαίωσε ο ιατροδικαστής της κομητείας του Τσάρλεστον, σύμφωνα με το BBC που αποκάλυψε την είδηση το βράδυ της Δευτέρας.

Ο δικηγόρος του Bartnett δήλωσε ότι βρέθηκε νεκρός σε ένα φορτηγάκι κοντά σε χώρο στάθμευσης ξενοδοχείου στη Νότια Καρολίνα από ένα υποτιθέμενο «αυτοπροκληθέν» τραύμα, με το Breaking 911 να το αποκαλεί τραύμα από «πυροβολισμό» και το BBC, το Gateway Pundit και πολλές άλλες πηγές να αναφέρονται σε αυτό ως «αυτοπροκληθέν» τραύμα.

Ο Barnett ενεπλάκη σε μήνυση πληροφοριοδοτών κατά της Boeing, ισχυριζόμενος σοβαρές ανησυχίες για την ασφάλεια στο εργοστάσιο του Βόρειου Τσάρλεστον, όπου διαχειριζόταν την ποιότητα για την παραγωγή του '787 Dreamliner'. 

Ο Barnett βρισκόταν στο Τσάρλεστον για νομικές συνεντεύξεις σχετικά με την αγωγή όταν βρέθηκε νεκρός.

Ισχυρίστηκε ότι η ώθηση για ταχύτητα έθεσε σε κίνδυνο την ασφάλεια, με τη χρήση εξαρτημάτων κατώτερης ποιότητας και ένα σημαντικό ποσοστό αστοχίας στα συστήματα οξυγόνου έκτακτης ανάγκης. Παρά το γεγονός ότι έθεσε αυτά τα ζητήματα, αισθάνθηκε ότι οι ανησυχίες του αγνοήθηκαν, οδηγώντας σε νομικές ενέργειες κατά της Boeing, ισχυριζόμενος ζημιά στην καρριέρα του λόγω της καταγγελίας του.

Το BBC έγραψε:

Είπε ότι σε ορισμένες περιπτώσεις, εξαρτήματα κατώτερης ποιότητας είχαν αφαιρεθεί ακόμη και από κάδους απορριμμάτων και τοποθετήθηκαν σε αεροπλάνα που κατασκευάζονταν για να αποφευχθούν καθυστερήσεις στη γραμμή παραγωγής.

Ισχυρίστηκε επίσης ότι οι δοκιμές σε συστήματα οξυγόνου έκτακτης ανάγκης που πρόκειται να τοποθετηθούν στο '787' έδειξαν ποσοστό αποτυχίας 25%, πράγμα που σημαίνει ότι ένα στα τέσσερα θα μπορούσε να αποτύχει να αναπτυχθεί σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην πραγματική ζωή.

Η Boeing αρνήθηκε τους ισχυρισμούς του, αλλά η Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Αεροπορίας επιβεβαίωσε ορισμένες από τις ανησυχίες του Barnett για την ασφάλεια το 2017. Κατά τη στιγμή του θανάτου του, ο Barnett είχε εμπλακεί σε νομικές διαδικασίες σχετικά με τις αξιώσεις του.

Η FAA δήλωσε την περασμένη εβδομάδα ότι βρήκε «πολλαπλές περιπτώσεις όπου η εταιρεία φέρεται να απέτυχε να συμμορφωθεί με τις απαιτήσεις ποιοτικού ελέγχου κατασκευής».

«Αυτό δεν είναι πρόβλημα 737, είναι πρόβλημα της Boeing», είπε κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνέντευξης που πήρε στο TMZ, μιλώντας για τις ανησυχίες του σχετικά με τα αεροπλάνα της Boeing. «Το 2012, η Boeing άρχισε να αφαιρεί τις επιχειρήσεις επιθεώρησης από τις δουλειές της», συνέχισε:


«Η ανησυχία μου είναι για τα 737 και τα 787», είπε. 

«Επειδή αυτά τα προγράμματα έχουν πραγματικά αγκαλιάσει τήν θεωρία ότι η ποιότητα είναι γενικά έξοδα και δεν έχει προστιθέμενη αξία».

Τον τελευταίο χρόνο, η προσοχή του κοινού είχε επικεντρωθεί κυρίως στο αεροπλάνο 737 MAX της εταιρείας, το οποίο καθηλώθηκε για λίγο μετά από δύο θανατηφόρες συντριβές το 2019, αποκαλύπτοντας μια θανατηφόρα εταιρική κουλτούρα μείωσης του κόστους και των γωνιών, η οποία οδήγησε σε κατάρρευση της τιμής της μετοχής και κόστισε στον πρώην διευθύνοντα σύμβουλο της Boeing, Dennis Muilenberg, τη δουλειά του.



Ωστόσο, φαίνεται τώρα ότι οι ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια των αεροπλάνων στην Boeing θα πρέπει να επικεντρωθούν σε ολόκληρη τη γραμμή παραγωγής. Ή μάλλον, κάποιοι έχουν ήδη υποθέσει ότι ο Bartnett «αυτοκτόνησε» για να περιοριστεί η ζημιά.


Η είδηση έρχεται την ίδια μέρα που το Al Jazeera δημοσίευσε ένα βίντεο που δείχνει μια περιήγηση στο εργοστάσιο της Boeing στη Νότια Καρολίνα. 

Εκεί, όταν ερώτησαν τους υπαλλήλους, αν θα πετούσαν με τα 'τζετ' που συναρμολογούν, πολλοί υπάλληλοι είπαν ότι ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ !...

«Πολλοί εργαζόμενοι είναι εθισμένοι στα ναρκωτικά και κανείς δεν νοιάζεται», έγραψε ο δημοσιογράφος. Αυτό το βίντεο είναι εδώ.



Κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, μάθαμε ότι το Υπουργείο Δικαιοσύνης είχε ξεκινήσει ποινική έρευνα για την εταιρεία: σύμφωνα με την Wall Street Journal, το Υπουργείο Δικαιοσύνης ξεκίνησε ποινική έρευνα για το περιστατικό που αφορούσε την περίφημη πτήση "Convertible" της Alaska Air, κατά τη διάρκεια της οποίας ένα βύσμα πόρτας ξήλωσε ένα ολοκαίνουργιο 737 Max κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Στη συνέχεια, την Κυριακή, ο υπουργός Μεταφορών των ΗΠΑ Pete Buttigieg προσχώρησε στο Fox News και εξήγησε ότι η Ομοσπονδιακή Διοίκηση Αεροπορίας θα διερευνήσει «αυστηρά» την Boeing. 

Είπε ότι η διατήρηση της ασφάλειας των αεροπορικών εταιρειών απαιτεί «τεράστια αυστηρότητα στην αντιμετώπιση της Boeing και οποιουδήποτε ρυθμιστικού ζητήματος».

Εν τω μεταξύ, η Boeing και οι ομοσπονδιακές ρυθμιστικές αρχές έχουν τα χέρια τους γεμάτα μετά από πολλά περιστατικά αεροσκαφών την περασμένη εβδομάδα.

Όπως επεσήμανε ο James Lavish στο Twitter, η εταιρεία έχει κατακλυστεί από διαμάχες από την αρχή του έτους, συμπεριλαμβανομένων των ακόλουθων ξεχωριστών περιστατικών:


- Πόρτα των επιβατών τινάχθηκε, στον αέρα

- Ραγισμένο παράθυρο πιλοτηρίου, απογείωση

- Διαρροή οξυγόνου, πριν από την πτήση (περιστατικό Μπλίνκεν)

- ΕΠΙΒΑΤΗΣ ΠΑΡΑΤΗΡΕΙ ότι λείπουν βίδες στο φτερό, πριν από την πτήση

- απώλεια τροχού κατά την απογείωση, ταλαντεύτηκε

- χαμένος τροχός μετά την απογείωση, στον αέρα

- το αεροπλάνο αφίχθη με ανοιχτή την πόρτα του φορτίου

- δυσλειτουργία του συστήματος προσγείωσης

- βλάβη κινητήρα κατά τη διάρκεια της πτήσης

- πυρκαγιά κινητήρα, κατά τη διάρκεια της πτήσης

Όπως σημειώνει έξυπνα ο Lavish στο τέλος του Tweet του: «η μετοχή εξακολουθεί να διαπραγματεύεται στα 61 P/E». Μόλις οποιοδήποτε από αυτά τα πολλαπλά σοβαρά περιστατικά κλιμακωθεί σε κάτι θανατηφόρο, που είναι θέμα πότε και όχι αν θα συμβεί, δεν θα διαπραγματεύεται εκεί για πολύ.


ΠΗΓΗ: Boeing Whistleblower Found Dead In A Truck From "Self-Inflicted Gunshot Wound" | ZeroHedge


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ


ΣΧΕΤΙΚΑ:
Ο πληροφοριοδότης της Boeing John Barnett είναι νεκρός. 
Τις ημέρες πριν από το θάνατό του, κατέθεσε σε δίκη εναντίον του κατασκευαστή αεροσκαφών. Τώρα ο Barnett πέθανε σε ηλικία 62 ετών.


Ο έλεγχος της FAA βρίσκει δεκάδες προβλήματα παραγωγής Boeing 737 Max, αναφέρουν οι New York Times


Πληροφοριοδότης της Boeing βρέθηκε νεκρός λίγες μέρες μετά την κατάθεσή του


Ο πληροφοριοδότης της Boeing John Barnett βρέθηκε νεκρός στο φορτηγό του έξω από ένα ξενοδοχείο της Νότιας Καρολίνας, λίγες ημέρες μετά την κατάθεσή του σε μήνυση εναντίον του γίγαντα της αεροπορίας

Ο John Barnett, 62 ετών, βρέθηκε νεκρός στο φορτηγό του σε χώρο στάθμευσης ξενοδοχείου το Σάββατο

Οι αστυνομικοί έκαναν την ανακοίνωση τη Δευτέρα, λέγοντας ότι ήταν στο Τσάρλεστον για τη μήνυση
Ο πρώην διευθυντής ποιότητας στο εργοστάσιο της Boeing στο Βόρειο Τσάρλεστον έδωσε κατάθεση στην Boeing μόλις την περασμένη εβδομάδα, αφού ισχυρίστηκε ότι χρησιμοποιούσαν εξαρτήματα κατώτερης κατηγορίας στην γραμμή συναρμολόγησης.


(νέο περιστατικό) 8 Μαρτίου 2024: Boeing 737 Max 8 της United Airlines υποφέρει από βλάβη ταχυτήτων, συντρίβεται εκτός διαδρόμου


7 Μαρτίου 2024: Αεροπλάνο της United Airlines κάνει αναγκαστική προσγείωση μετά από πτώση ελαστικού κατά την απογείωση, προκαλεί ζημιές σε σταθμευμένα αυτοκίνητα (ΒΙΝΤΕΟ)


18 Ιανουαρίου 2024: Η ποικιλομορφία, η ισότητα και η ένταξη έπαιξαν ρόλο στο να χάσει το αεροπλάνο της Alaska Airlines την πόρτα του κατά τη διάρκεια της πτήσης; Θέτει η DEI σε κίνδυνο ζωές; Ο Elon Musk φαίνεται να το πιστεύει αφού είδε τις εταιρικές καταθέσεις της Boeing και τα κίνητρα της DEI


ΕΦΙΑΛΤΗΣ: Αεροπλάνο ινδονησιακής εταιρείας εκτρέπεται από την πορεία του όταν και οι δύο πιλότοι κοιμήθηκαν στο πιλοτήριο


Βίντεο σοκ: Αξιωματούχοι της FAA συζητούν σχέδιο για τη ΜΕΙΩΣΗ του αριθμού των ΛΕΥΚΩΝ ΑΝΔΡΩΝ στην ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ!!!!!


Χ ι λ ι ά δ ε ς εξαρτήματα κινητήρων 'τζέτ,' μέ ΠΛΑΣΤΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ, εγκατεστημένα σέ εμπορικά αεροσκάφη ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! ! !


ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Αμερικανός καρδιολόγος ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ ότι πάνω από 100.000.000 Αμερικανοί μπορεί να έχουν υποστεί ΚΑΡΔΙΑΚΗ ΒΛΑΒΗ, λόγω εμβολιασμών Covid!

Πιλότος προειδοποιεί για ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ της αεροπορικής βιομηχανίας λόγω εμβολίων Covid.

Προβλήματα με τους πιλότους. Φαίνεται ότι επιχειρούν να κρύψουν τους τραυματισμούς από το εμβόλιο Covid με άλλα ιατρικά προβλήματα για να μας μπερδέψουν

Τά είπε Ο Λ Α σέ μόλις 2΄, πρίν 30 χρόνια! Φ Ο Β Ε Ρ Ο ΒΙΝΤΕΟ! Αξίζει νά τό διαδώσετε! [ Καί Κρατήστε το! ]

΄Ένας ακόμη εμβολιασμένος πιλότος, λέει τήν ΑΛΗΘΕΙΑ & οι 'ελίτ' ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ εμβολιασμένους πιλότους!

Δια-βολιασμένος ΠΙΛΟΤΟΣ έπαθε κ α ρ δ ι α κ ή ΑΝΑΚΟΠΗ μέ 200 επιβαίνοντες ! ! ! ! ! ! – 'Μπλακ άουτ' στά ( καρα - πουλημένα! ) Μ.Μ.Ε. !
ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΕΙΧΑΜΕ ΠΟΤΕ "ΕΓΚΥΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ".....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!