Τρίτη 18 Ιουνίου 2024

ΗΡΩΑΣ Κωνσταντίνος Τσιτιρίδης! 50 χρόνια μετά τήν Κυπριακή Τραγωδία επιστρέφει σπίτι του ! – Σ υ γ κ ί ν η σ η στήν Κρύα Βρύση Πέλλας !

 

 «Αδελφέ μου, επιτέλους σήμερα θα αναπαυθείς ύστερα από 50 χρόνια. 

Είμαι σίγουρη ότι σήμερα γιορτάζεις αδελφέ μου, γιατί το όνομά σου σβήστηκε από τον κατάλογο των αγνοουμένων και πέρασε στον κατάλογο των ηρώων και των αθανάτων. 

Σήμερα, γιορτάζεις κι, όμως, οι καμπάνες χτυπούν πένθιμα». 

 

Με λόγο σπαρακτικό, δάκρυα στα μάτια και φωνή που «έσπαγε» κάθε φορά που έστρεφε το βλέμμα προς το τυλιγμένο με την ελληνική και κυπριακή σημαία οστεοφυλάκιο με τα λείψανα του αδελφού της, η Αναστασία Τσιτιρίδου είπε σήμερα το τελευταίο αντίο στον αδελφό της. Τον Κωνσταντίνο Τσιτιρίδη, ο οποίος περιλαμβανόταν μέχρι πρότινος στον μακρύ κατάλογο των αγνοουμένων της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο το 1974.

 ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ :

https://infognomonpolitics.gr/2024/06/konstantinos-tsitiridis-50-chronia-meta-tin-kypriaki-tragodia-epistrefei-spiti-tou-sygkinisi-stin-krya-vrysi-pellas/

2 σχόλια:

  1. ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΛΛΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΕΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΕΥΡΙΣΚΕΤΑΙ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗΝ ΑΠΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΑΡΙΘΜΟ ΜΙΣΕΛΛΗΝΩΝ. ΘΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΘΕΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!