Σάββατο 15 Ιουνίου 2024

ΣΠΑΡΑΚΤΙΚΟ: Φαρμακοποιός τραυματισμένος από εμβόλιο ΞΕΣΠΑ σε κλάματα καταθέτοντας ενώπιον της Γερουσίας της Πολιτείας του Οχάϊο




«Ήμουν πατέρας, σύζυγος, φαρμακοποιός και υγιές άτομο πρoτού εξαναγκαστώ να κάνω το εμβόλιο COVID... Δεν θα είχα κάνει ποτέ το εμβόλιο οικειοθελώς», δήλωσε ο Mike Yoha, με τη φωνή του να τρέμει λόγω του συνδρόμου Guillain-Barré.

Ο Yoha, ένας κάποτε ένας ζωντανός και υγιής φαρμακοποιός, μέχρι που υπέστη εξαιτίας του συνδρόμου Guillain-Barré (GBS), σοβαρή νευρολογική ασθένεια που τον άφησε παράλυτο αφού εξαναγκάστηκε να κάνει το εμβόλιο COVID. 
 
Η κατάθεσή του ενώπιον της Γερουσίας της Πολιτείας του Οχάϊο ήταν ένας οδυνηρός απολογισμός προσωπικής απώλειας και παραβίασης ελευθεριών.

«Η ελευθερία μου παραβιάστηκε όταν οι διακρίσεις λόγω του καθεστώτος εμβολιασμού με ανάγκασαν να κάνω ιατρική παρέμβαση που παραλίγο να μου κοστίσει τη ζωή», λέει ο Yoha. 
 
«Εάν δεν έχουμε το δικαίωμα να αρνηθούμε έναν γνωστό κίνδυνο θανάτου χωρίς να αντιμετωπίσουμε διακρίσεις ή απώλεια εργασίας, τότε δεν είμαστε πλέον ελεύθεροι. Εκλιπαρώ την επιτροπή να ψηφίσει ναι στο νομοσχέδιο HB 319».

Το νομοσχέδιο 319 της Βουλής του Οχάϊο, γνωστό και ως «Νόμος για το Δικαίωμα Συνείδησης στην Άρνηση», στοχεύει να τερματίσει οριστικά τις πολιτικές «χωρίς εμβόλιο, χωρίς δουλειά». Η προτεινόμενη νομοθεσία αποτελεί φάρο ελπίδας έναντι μελλοντικών παραβιάσεων της σωματικής αυτονομίας.

Το νομοσχέδιο δηλώνει κατηγορηματικά ότι οι επιχειρήσεις, οι εργοδότες, οι πάροχοι υγειονομικής περίθαλψης και άλλα ιδρύματα ΔΕΝ μπορούν να αρνηθούν ή να τερματίσουν την απασχόληση, να αρνηθούν υπηρεσίες ή να μεταχειριστούν διαφορετικά τα άτομα με βάση την άρνησή τους για οποιαδήποτε βιολογική, εμβολιακή, φαρμακευτική ή γονιδιακή τεχνολογία επεξεργασίας για λόγους συνείδησης.

Το Οχάϊο πρέπει να περάσει αυτό το νομοσχέδιο και η μαρτυρία του Mike Yoha είναι μια ισχυρή υπενθύμιση του διακυβεύματος. 
 
Σε ευχαριστώ, Mike, για το θάρρος σου να μιλήσεις.

Μεταβείτε στον αρχικό σύνδεσμο για να ακούσετε το σπαρακτικό μήνυμα που μετά βίας μπορεί να εκφράσει ο κύριος Mike Yoha.

ΠΗΓΗ: Vaccine-Injured Pharmacist Breaks Down Into Tears Testifying Before Ohio State Senate (vigilantfox.news)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

Νεκρός από ανακοπή ο πρώην βουλευτής Θεσσαλονίκης Γιάννης Σαρίδης
Αιφνίδια έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 58 ετών ο πρώην βουλευτής Γιάννης Σαρίδης, ο οποίος είχε εκλεγεί στην Α’ εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης με την Ένωση Κεντρώων.
[...]
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του thestival.gr, χθες το πρωί ο βουλευτής ταξίδευε από Αθήνα για Θεσσαλονίκη με τραίνο και αισθάνθηκε αδιαθεσία.
Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Λιβαδειάς όπου και υποβλήθηκε σε εξετάσεις. Υπέστη ανακοπή καρδιάς και παρά τις προσπάθειες των γιατρών κατέληξε.
 
 
 
Πέθανε ο πρώην βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Καλογιάννης - Είχε μείνει στην ιστορία για την κάλπη που άρπαξε το ΄85



 
 










5 σχόλια:

  1. Ο στερνός μετανιωμός ωφέλειαν δέν έχει...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ανώνυμε @12:44 μ.μ., διαβάζω το σχόλιό σου και απορώ. Ειλικρινά απορώ με ανθρώπους που σκέφτονται έτσι, γιατί πλέον ακούς και τέτοια.

    Έχεις έναν άνθρωπο που εξαναγκάστηκε σε αυτοκτονία ουσιαστικά.

    Τον βλέπουμε στο βίντεο μόλις και μετά βίας να μπορεί να αρθρώσει λόγο και έχεις να πεις αυτό;

    Ποιος δεν γνωρίζει ότι στον Καναδά και τις ΗΠΑ υπήρξε πολύ σκληρή επιβολή και προώθηση των εμβολίων;

    Στάθηκες ποτέ να σκεφτείς ότι πολλοί άνθρωποι εξαναγκάστηκαν γιατί θα έχαναν τη δουλειά τους;

    Και μη μου πεις ότι ας την έχαναν και ας έβρισκαν άλλου, γιατί πρώτον, όταν έχεις οικογένεια και υποχρεώσεις και λογαριασμούς που τρέχουν, και δέχεσαι πίεση από το οικογενειακό περιβάλλον, οι περισσότεροι υποκύπτουν, και δεύτερον, τόσο εύκολα δουλειές δεν βρίσκονται και μάλιστα εκείνη την περίοδο που οι περισσότεροι εργοδότες απαιτούσαν εμβολιασμό.

    Δεν στάθηκαν όλοι τυχεροί να αντιδράσουν στις απειλές απόλυσης και να απειλήσουν ότι θα κινήσουν διαδικασία.

    Πέραν τούτου, δεν ξέρω αν είσαι Χριστιανός/ή, αλλά αν είσαι, πως μπορείς με τέτοια ψυχρότητα, αστοχασιά, απερισκεψία και έπαρση να κρίνεις, τίνος η μεταμέλεια έχει ωφέλεια;

    Εσύ όταν μετανοιώνεις δεν θέλεις να έχει αξία και ωφέλεια;

    Ή είσαι τόσο σωστός και δίκαιος που δεν είχες την τύχη να κάνεις λάθη/αμαρτίες για να μάθει η καρδιά σου να νοιώθει συμπόνια για τον διπλανό και να νοιώθει συντριβή για τα χάλια του;;

    Δεν σε νοιάζει διόλου τι συμβαίνει γύρω σου με αυτά τα φονικά εμβόλια;

    Ποιος δεν έχει πια ανθρώπους που να έχουν εμβολιαστεί; Στην οικογένεια, φίλους, γνωστούς, γείτονες, συναδέλφους;

    Δεν σε ανησυχεί ότι κλείνουν σπίτια; Φεύγουν άνθρωποι, σε λίγο θα αδειάζουν οι γειτονιές;

    Οι αναπηρίες δεν σε συγκλονίζουν, τα παιδάκια που πεθαίνουν, γεννιούνται ανάπηρα ή με αμφίβολη εξέλιξη στο DNA τους δεν σε αγγίζουν;

    Η προοπτική μιας ερήμωσης σε βάθος χρόνου δεν σε απασχολεί;

    Δυστυχώς αυτά τα τρία χρόνια ανέδειξαν κι από τις δύο πλευρές ό,τι χειρότερο στην ανθρώπινη φύση.

    Πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί να μην σηκώνουμε κεφάλι ο ένας πάνω από τον άλλο.

    Και να θυμάσαι, έτυχε να μην είμαστε εμείς στην κατηγορία αυτή. Κανείς δεν ξέρει όμως η ζωή τι επιφυλάσσει.

    Χαμηλά, λοιπόν, το κεφάλι και να παρακαλάμε τον Θεό να γιατρέψει και να καθαρίσει τους εμβολιασμένους και τότε ίσως ο Θεός μας λυπηθεί όλους.


    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πραγματικά μοναδικό τό σχόλιό σας καί σας ευχαριστούμε από καρδιάς γιά τήν γόνιμη παρέμβασή σας.

      Όποιος νομίζει ανοήτως ότι ευρίσκεται πολύ "ψηλά" καί κοιτάει τάχα όλους εμάς από "εκεί", νά ξέρει πώς αργά, ή γρήγορα θά πέσει καί μάλιστα μέ πάταγο!

      Διότι όπως επισημαίνει καί τό γραφικό στό Ευαγγέλιο, 'ο υψών εαυτόν ταπεινωθήσεται, ο δέ ταπεινών εαυτόν υψωθήσεται' !

      Διαγραφή
  3. Το ζήτημα δεν είναι να βγούμε από πάνω αλλά να δείξουμε συμπόνια στα αδέλφια μας και κατανόηση για την κατάσταση τους! Μήπως και στην Ελλάδα πρέπει να αρθεί το ΑΚΑΤΑΔΙΩΚΤΟ και να ζητηθούν ευθύνες για όλα αυτά που γίνανε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!