Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΣΟΒΑΡΟ - Η Μασσαχουσέτη εγκρίνει ομόφωνα νομοσχέδιο που θα ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΕΙ την Π Ω Λ Η Σ Η ΜΩΡΩΝ από έγκυες μητέρες







Είναι αδύνατο να τονίσουμε αρκετά πόσο η εγκατάλειψη της βιβλικής εξουσίας – και επομένως η εγκατάλειψη της απόλυτης ηθικής της χριστιανικής κοσμοθεωρίας – έχει επηρεάσει την κοινωνία μας, βλάπτοντας τους πιο ευάλωτους (γυναίκες και παιδιά). 


Και ένα νέο νομοσχέδιο που ομόφωνα (να το έχετε αυτό κατά νου - ΟΜΟΦΩΝΑ) πέρασε από τη Μασσαχουσέτη απλώς υπογραμμίζει ένα άλλο στρώμα της θραύσης που προέρχεται από το να αφήσουμε πίσω το σχέδιο του Θεού για τον γάμο, το φύλο και την σεξουαλικότητα.


Προφανώς, αυτό το νομοσχέδιο έχει σχεδιαστεί για να διευκολύνει ειδικά τα LGBTQ ζευγάρια (αλλά λένε ότι επηρεάζει όλους) να θεσπίσουν «γονεϊκά δικαιώματα», έτσι ώστε ένας μη βιολογικός γονέας να μπορεί να θεωρηθεί γονέας ενός παιδιού χωρίς να χρειάζεται να περάσει από την επίσημη διαδικασία υιοθεσίας.


«Το να συμβαδίζουμε με τις αλλαγές που συμβαίνουν στην κοινωνία», όπως το έθεσε ένας πρόεδρος της Βουλής, συνεχίζει να υποβαθμίζει το σχέδιο του Θεού για την οικογένεια, αλλά γίνεται χειρότερο διευκολύνοντας απλώς τα ζευγάρια LGBTQ να αποκτήσουν παιδιά (κάτι που σκόπιμα στερεί από ένα παιδί είτε την μητέρα είτε τον πατέρα).


Σύμφωνα με το The Federalist, αυτό το νομοσχέδιο θα έχει κάποιες άλλες πολύ σοβαρές συνέπειες - καθώς θα επιτρέπει σε μια μητέρα να πουλήσει νόμιμα το παιδί της.



Αυτό το νομοσχέδιο επαναπροσδιορίζει τη γονεϊκότητα ως «πρόθεση ενός ατόμου να είναι γονέας ενός παιδιού» (παρατηρήστε την ουδέτερη ως προς το φύλο γλώσσα - όχι μητέρες ή πατέρες)


Αυτό είναι αρκετά κακό – το σχέδιο του Θεού είναι ένα παιδί να έχει μια μητέρα και έναν πατέρα (που είναι παντρεμένοι μεταξύ τους), όχι ένα παιδί να έχει «γονείς», που ορίζονται ως εκείνος ο οποίος θέλει να είναι ο γονέας του παιδιού! Αλλά χειροτερεύει.


Το νομοσχέδιο επιτρέπει την εμπορική παρένθετη μητρότητα του ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ παιδιού μιας γυναίκας


Συνήθως, μια παρένθετη μητέρα ΔΕΝ ΚΥΟΦΟΡΕΙ το δικό της μωρό. 


Το ωάριο παρέχεται από άλλη γυναίκα (είτε αγοράζεται από το ζευγάρι είτε παρέχεται από την «προβλεπόμενη μητέρα»), γονιμοποιείται έξω από τη μήτρα και στη συνέχεια μεταφέρεται στη μήτρα της παρένθετης μητέρας. 


Αυτό το νέο νομοσχέδιο επιτρέπει στη γυναίκα να προσφέρει το δικό της παιδί σε κάποιον άλλο και να λάβει αποζημίωση για αυτό (και, σύμφωνα με πληροφορίες, μπορεί ακόμη και να συντάξει και να αποδεχθεί συμφωνία παρένθετης μητρότητας αφού το παιδί έχει ήδη συλληφθεί).


Δεν είναι δύσκολο να φανταστεί κανείς τις καταχρήσεις που μπορούν και θα συμβούν αν μια γυναίκα μπορεί να πουλήσει το ίδιο της το παιδί. 


Οι διακινητές σίγουρα δεν θα διστάσουν να χρησιμοποιήσουν αυτό το νέο νομοσχέδιο για να πουλήσουν πολύτιμα νεογέννητα σε πρόθυμα ζευγάρια!


Τα παιδιά δεν είναι ένα εμπόρευμα που αγοράζεται και πωλείται σύμφωνα με τις ιδιοτροπίες των ενηλίκων


Τα παιδιά είναι πολύτιμοι φορείς της εικόνας του Θεού, που δόθηκαν από Αυτόν στους γονείς τους για να εκτιμηθούν και να ανατραφούν με φόβο και νουθεσία του Κυρίου.


Η εμπορική παρένθετη μητρότητα το αντιστρέφει, διαχωρίζοντας σκόπιμα ένα παιδί από τη βιολογική μητέρα ή τον πατέρα του (τον «δότη» ωαρίων ή σπέρματος) και τη μητέρα κύησης του παιδιού – και με αυτό το νέο νομοσχέδιο, αυτή η βιολογική μητέρα και η μητέρα κύησης μπορεί να είναι το ίδιο πρόσωπο.


Αυτού του είδους τα νομοσχέδια υπογραμμίζουν τους κινδύνους του να κάνουμε κάτι μόνο και μόνο επειδή μπορούμε, χωρίς να σταματάμε να σκεφτόμαστε αν πρέπει


Χρειαζόμαστε τον Λόγο του Θεού και τις αιώνιες αλήθειες Του για να παρέχουμε το πρότυπο για το σωστό και το λάθος.


Είναι η βιβλική κοσμοθεωρία που προστατεύει τις γυναίκες και τα παιδιά από την εκμετάλλευση και από το να θεωρούνται τίποτε περισσότερο από ένα εμπόρευμα προς πώληση.


Όλα αυτά είναι μια επίθεση στην οικογένεια, τον πρώτο και πιο θεμελιώδη από όλους τους ανθρώπινους θεσμούς που όρισε ο Θεός στις Γραφές.


ΠΗΓΗ: Massachusetts Unanimously Passes Bill That Would Legalize Sale Of Babies By Pregnant Mothers (endtimeheadlines.org)



ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ




ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ:














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!