Τρίτη 11 Ιουνίου 2024

ΑΛΗΘΕΥΕΙ ; Η ΔΗΘΕΝ ΑΜΜΟΣ ΤΗΣ ΣΑΧΑΡΑΣ....


Το Ερευνητικό Ινστιτούτο Χημικής Μηχανικής ανέλυσε την «άμμο» (άμμος της Σαχάρας) που πέφτει από τον ουρανό...

Νικέλιο, αλουμίνιο, βάριο και αρσενικό!


Μέταλλα που ανακαλύφθηκαν στο «SAND of the Sahara Desert"

Η ποσότητα υπερβαίνει το επιτρεπόμενο όριο έως και 700 φορές.

Περιέχει 44 φορές περισσότερο αρσενικό, 660 φορές περισσότερο βάριο, 2500 φορές περισσότερο νικέλιο, 64 φορές περισσότερο ψευδάργυρο,
και 23 φορές περισσότερο σίδηρο.

ΠΗΓΗ

sinomosiologos.blogspot.com

https://corfiatiko.blogspot.com/2024/06/blog-post_485.html

5 σχόλια:

  1. Μια ακόμα ευκαιρία για να πεθάνουν σωματικά κάποιοι άνθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Από εκτενή αναφορά μας στις:

    ΣΑΒΒΑΤΟ 6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024

    Ραδιενεργός σκόνη της Σαχάρας ανακαλύφθηκε στα ελβετικά σύνορα

    https://odysseiatv.blogspot.com/2024/04/blog-post_696.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι η νότια Ευρώπη υποφέρει από την αφρικανική σκόνη που συνοδεύεται από την ισχυρούς νοτιάδες που ανεβάζουν την θερμοκρασία σε επίπεδα καύσωνα, αυξάνουν την πιθανότητα πρόκλησης σεισμών λόγω θέρμανσης των γεωλογικών πλακών σε συνδυασμό με την μεγάλη διάρκεια της ημέρας και των καλοκαιρινών θερμοκρασιών, αυξάνουν την ξηρασία την καλοκαιρινή περίοδο σε συνδυασμό με την εύκολο αναφλεγόμενη ύλη δημιουργούν τις προϋποθέσεις για πρόσκληση πυρκαγιών την ημέρα.
    Όλα αυτά δεν νοιάζουν φαίνεται τους πολιτικούς που το μόνο που θέλουν είναι να θεσπίζουν και να εισπράττουν διαρκώς καινούργιους πράσινους φόρους και να φτωχοποιούν τον πολίτη και να επιτίθενται αδιακρήτως στο ελεύθερο εμπόριο με φόρους στις επιχειρήσεις και στα προϊόντα ανεξαρτήτως αν φταίνε ή όχι, αν ρυπαίνουν ή όχι.
    Η υγεία των πολιτών επηρεάζεται από την αφρικανική σκόνη και προκαλούνται δύσπνοιες, πονοκέφαλοι, ατονία, υπνηλία, ζαβλάκωμα. Αυτά δεν πρέπει να εξεταστούν από κάποιον ειδικό ή γίνονται για κάποιο λόγο σκόπιμα αλλά δεν πρέπει να ξέρουμε.
    Ορισμένες φορές απορώ με τόση σκόνη που μας έρχεται από την Αφρική μην ξεμείνουν από έρημο οι Αφρικανοί και γίνουμε εμείς στην Ελλάδα ένα ερημικό τοπίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

  4. Επτά πλωτά ραντάρ «κλειδώνουν» το Αιγαίο.

    Θα σκανάρουν από Σαμοθράκη έως νότια της Ρόδου την ακτογραμμή ελέγχοντας θαλάσσιες διελεύσεις επιφάνειας και υποβρύχιες

    ΜΑΡΙΝΟΣ ΓΚΑΣΙΑΜΗΣ

    Πρώτη Δημοσίευση17/05/2024 01:00

    Online Έκδοση18/05/2024, 08:26


    Οι υπογραφές μπήκαν και αν όλα κυλήσουν χωρίς απρόοπτα, η πρώτη μη επανδρωμένη ημισταθερή θαλάσσια πλατφόρμα (USSPS) για την επιτήρηση στο Αιγαίο θα μπει στο νερό το 2025, προκειμένου να αξιολογηθεί από τους επιτελείς του ΓΕΕΘΑ, οι οποίοι με τη σειρά τους θα εισηγηθούν εκτός απροόπτου για την περαιτέρω ανάπτυξη τέτοιων συστημάτων.

    Πρόκειται για πατέντα που κατοχύρωσε ελληνική εταιρεία και με κορμό σχετικό πρόγραμμα της ΕΕ υιοθετήθηκε και από το υπουργείο Εθνικής Αμυνας, το οποίο είναι σε φάση ουσιώδους ανάπτυξης ενός δικτυοκεντρικού συστήματος.

    Ειδικότερα, από τη Γενική Διεύθυνση Αμυντικών Εξοπλισμών και Επενδύσεων υπογράφηκε σύμβαση για την υλοποίηση του Διακρατικού Ολοκληρωμένου Προγράμματος Ερευνητικής και Αναπτυξιακής Συνεργασίας (ΔΟΠΕΑΣ), όπως αναφέρεται η ανάπτυξη των πλωτών ραντάρ. Στόχος, σύμφωνα με ανώτατη στρατιωτική πηγή που μίλησε στα «ΝΕΑ», είναι τέτοιες πλατφόρμες να τοποθετηθούν σε στρατηγικά σημεία ώστε να «σαρώνουν» όλα τα ανατολικά σύνορα.

    Πρόκειται για πυλώνες που έχουν ύψος έως και 50 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας και σε πρώτη φάση θα είναι εφοδιασμένοι με ραντάρ AESA, κάμερες, UAV και συστήματα μετάδοσης και αναμετάδοσης δεδομένων, καθώς πέρα από την επιτήρηση των θαλάσσιων διελεύσεων θα λειτουργούν και ως κόμβοι προώθησης δεδομένων. Οπως εξηγούν από τη σχεδιαστική ομάδα, θα μπορεί, για παράδειγμα, την εικόνα που καταγράφουν οι κάμερες ή το οργανικό UAV σε πραγματικό χρόνο ή τα δεδομένα των στόχων που θα εντοπίζει το ραντάρ της πλατφόρμας να τα μεταδίδει εκείνη τη στιγμή σε υποβρύχια, πλοία, αεροσκάφη, δορυφόρους ή και απευθείας στα επιτελεία, αλλά και να λειτουργούν ως σύστημα αναμετάδοσης δεδομένων αντιστρόφως.

    πηγή : ΤΑ ΝΕΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Οι υπογραφές μπήκαν, το έργο πότε θα γίνει, του αγίου Λούτσου ανήμερα.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!