Κυριακή 23 Ιουνίου 2024

Βίντεο: Ο Μπιλ Γκέητς πιάστηκε να λέει σε κλειστό κύκλο ότι ο «παγκόσμιος λιμός» θα κάνει τις ελίτ «θεϊκές»




Ο παγκοσμιοποιημένος δισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέητς πιάστηκε να λέει στον στενό του κύκλο ότι ένας καταστροφικός «παγκόσμιος λιμός» είναι το επόμενο βήμα στην αδάμαστη πορεία της ελίτ προς την πλήρη παγκόσμια κυριαρχία.

Τα 500 εκατομμύρια ψυχές που θα έχουν απομείνει στη Γη μετά τη μεγάλη μείωση του πληθυσμού όχι μόνο θα ελέγχονται εύκολα, σύμφωνα με τον Γκέητς, αλλά θα λαχταρούν επίσης το επίπεδο ελέγχου που οι ελίτ μπορούν σήμερα μόνο να ονειρεύονται.

Με τον πλήρη έλεγχο της προσφοράς τροφίμων, της γεωργικής γης, των τραπεζών σπόρων και των γενετικά τροποποιημένων μικροβίων του εδάφους, ο Γκέητς έχει τοποθετηθεί για να πραγματοποιήσει μια ψεύτικη σημαία χειρότερη από την 9/11.



*

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στο κουμπί κοινής χρήσης παραπάνω. Ακολουθήστε μας στο Instagram και το Twitter και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Telegram. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα της Global Research.

Η προτεινόμενη εικόνα είναι από το βίντεο



ΠΗΓΗ: Video: Bill Gates Caught Telling Inner Circle 'Global Famine' Will Make Elites 'God-Like' - Global ResearchGlobal Research - Centre for Research on Globalization


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!