Δευτέρα 24 Ιουνίου 2024

ΑΥΣΤΡΙΑ: Μεγάλες ασκήσεις των Ενόπλων Δυνάμεων εναντίον «ακτιβιστών που συμπαθούν τον επιτιθέμενο» (Μία είδηση που θα πρέπει να προσεχθεί ιδιαίτερα)




Στον μεγαλύτερο ελιγμό εδώ και χρόνια, οι αυστριακές ένοπλες δυνάμεις ασκούσαν επίσης αντιεξέγερση και εμφύλιο πόλεμο. 

Ακτιβιστές προειδοποιούν για ένα επερχόμενο πολεμικό καθεστώς.



24 Ιουνίου 2024
από Thomas Oysmüller
Χρόνος ανάγνωσης: 2,5 λεπτά


Σε μεγάλο βαθμό απαρατήρητος από το κοινό, ένας από τους μεγαλύτερους στρατιωτικούς ελιγμούς εδώ και πολλά χρόνια πραγματοποιήθηκε στην Αυστρία από τις 10 έως τις 21 Ιουνίου. 

Σχεδόν 7.500 στρατιώτες έλαβαν μέρος

Ωστόσο, η εκπαίδευση δεν ήταν εναντίον του «εξωτερικού εχθρού» (Ρωσσία και Κίνα) αλλά και εναντίον του «εσωτερικού εχθρού», δηλαδή του ίδιου του πληθυσμού, ο οποίος υποτίθεται ότι είναι οπλισμένος στο σενάριο.



Επιδοκιμασία του ΝΑΤΟ


«Η στρατιωτικά ουδέτερη Αυστρία υπόσχεται ηθική υποστήριξη σε ένα κράτος που δέχεται επίθεση κατά παράβαση του διεθνούς δικαίου και συμμετέχει στις κυρώσεις. 

Ταυτόχρονα, σχηματίζονται ακτιβιστές που συμπαθούν τον επιτιθέμενο (σσ. λ.χ. Ρωσσία).

Ένοπλες υπόγειες πολιτοφυλακές αρχίζουν να διεισδύουν και να αποσταθεροποιούν την κοινωνία μας

Λόγω της γεωγραφικής της θέσης, η Αυστρία διαδραματίζει βασικό ρόλο ως χώρα διέλευσηςστρατεύματα και στρατιωτικός εξοπλισμός πρέπει να περάσουν από τη χώρα μας».


Ας προσπαθήσουμε να διαχωρίσουμε την προπαγάνδα από την πραγματικότητα.

Το γεγονός είναι ότι η Αυστρία στηρίζεται όλο και περισσότερο στο ΝΑΤΟ και υποστηρίζει τον πόλεμό της κατά της Ρωσσίας, ειδικά μέσω στρατιωτικών μεταφορών μέσω της χώρας μας. 

Ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού, ωστόσο, θέλει ειρήνη με τη Ρωσσία και είναι ενάντια στη δυτική πολεμική προσπάθεια.

Το θέμα με τις «υπόγειες πολιτοφυλακές» είναι φαντασία

Στην πραγματικότητα, είναι εναντίον όλων εκείνων που θέλουν να διατηρήσουν την ουδετερότητα. 

Γίνονται απειλή και βοηθοί του επιτιθέμενου. 

Φυσικά, δεν τίθεται θέμα η βαθύτερη αιτία της σύγκρουσης να είναι η αξίωση για απολυταρχία των Ηνωμένων Πολιτειών, οι οποίες με τη μορφή του ΝΑΤΟ έχουν προχωρήσει όλο και περισσότερο εναντίον της Ρωσσίας, τόσο γεωγραφικά όσο και από την άποψη της πυρηνικής απειλής.

Το πιο επικίνδυνο πράγμα σχετικά με αυτό είναι ότι το ΝΑΤΟ δεν τα πάει καλά στον πόλεμό του εναντίον της Ρωσσίας. Αλλά δεν είναι προετοιμασμένη για κανένα συμβιβασμό ή κατάπαυση του πυρός. Αντιθέτως, κλιμακώνεται με όλα τα διαθέσιμα μέσα. 

Αυτό θα απαιτήσει πολεμική κινητοποίηση στην Ευρώπη και επίσης στην Αυστρία. Δεν υπάρχει πλέον περιθώριο ουδετερότητας. Εξ ου και η ευαρέσκεια των ελίτ μας με το ΝΑΤΟ. Η δημοκρατική αντιπολίτευση στη χώρα γίνεται επικίνδυνος εχθρός και πρέπει να κατασταλεί.

Στόχος αυτού του ελιγμού είναι ο περαιτέρω περιορισμός των θεμελιωδών δημοκρατικών δικαιωμάτων, τα οποία έχουν ήδη βρεθεί σε δεινή θέση τα τελευταία χρόνια (όχι μόνο λόγω του καθεστώτος Covid). Είναι μια πρόγευση του τι μας επιφυλάσσεται.

Ως εκ τούτου, χρειαζόμαστε ένα πολύ μεγάλο κίνημα ουδετερότητας για την ειρήνη με τη Ρωσσία και κατά του ΝΑΤΟ. Μόνο αυτό μπορεί να μας προστατεύσει από το επικείμενο πολεμικό καθεστώς.

Η ομάδα καλεί τους ανθρώπους να συμμετάσχουν σε μια δράση στην πλατεία Stephansplatz της Βιέννης στις 9 Αυγούστου (βλ. αντίστοιχη δράση στο Κίνγκστον της Νέας Υόρκης, στις 28 Σεπτεμβρίου, ΕΔΩ: ΟΔΥΣΣΕΙΑ: SCOTT RITTER: "Είναι το τέλος του κόσμου όπως τον ξέρουμε". - Η αμερικανο-νατοϊκή βιασύνη προς πυρηνικό πόλεμο με τη Ρωσσία. (odysseiatv.blogspot.com)) ενάντια στην ένταξη του NATO-Skyshield.
Bild "Gemeinsam im Einsatz für Österreich!" από Bundesheer.Fotos είναι άδεια υπό CC BY-NC-SA 2.0.




ΠΗΓΗ: Bundesheer-Großmanöver gegen „Aktivisten, die mit Aggressor sympathisieren“ (tkp.at)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!