Σάββατο 22 Ιουνίου 2024

ΑΡΟΝ-ΑΡΟΝ! ΣΤΗΝΟΥΝ στό "Ελληνικό", τό πρώτο ιδιωτικό Πανεπιστήμιο...

 


Μετά τον σάλο που προκάλεσε το νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας και του Κ. Πιερρακάκη για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, γίνεται γνωστό ότι σχεδιάζεται το πρώτο εκπαιδευτικό ίδρυμα και μάλιστα στην περιοχή του Ελληνικού...



Όπως ανακοινώθηκε, η LAMDA Develeopment πούλησε το 2% των ιδίων μετοχών της, δηλαδή, 3.534.734 με τιμή 7,10 ευρώ ανά μετοχή, μέσω προσυμφωνημένης συναλλαγής και συνολικό τίμημα 25.096.611,4 ευρώ στην εταιρεία ZEPKO ENTERPRISES COMPANY LIMITED («ZEPKO»), συμφερόντων της οικογένειας του εφοπλιστή Γιώργου Προκοπίου.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «η πώληση αυτή αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης στρατηγικής συνεργασίας των δύο μερών, η οποία περιλαμβάνει την ανάπτυξη εκπαιδευτικού ιδρύματος με Διεθνές Πρόγραμμα Σπουδών και περαιτέρω αναπτύξεις για οικιστικούς και γραφειακούς χώρους εντός του έργου του Ελληνικού, συνολικής επιτρεπόμενης δόμησης 86.000 τ.μ.».

Φαίνεται ότι δεν έχασαν καθόλου χρόνο μετά την υπερψήφιση του νομοσχεδίου στα τέλη Μαρτίου…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!