Δευτέρα 17 Ιουνίου 2024

Ώστε έτσι ; 'ΕΛ.ΑΣ: Α.' π α γ ο ρ ε υ τ ι κ ό σέ συγκέντρωση ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ γιά τήν ( ΑΘΛΙΑ! ) Συμφωνία των Πρεσπών!

 


Η ΕΛΑΣ ανακοίνωσε (16/06), ότι με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών,  α π α γ ο ρ ε ύ ε τ α ι   η πραγματοποίηση συνάθροισης η οποία έχει εξαγγελθεί από μέλη της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Παμμακεδονικών Ενώσεων «Κοινό των Μακεδόνων», για αύριο Δευτέρα (17/06) και ώρα 16:30΄, έξω από το Ωδείο Αθηνών, όπου θα πραγματοποιηθεί η Διεθνής Διάσκεψη για την «Ειρήνη και τη Βιώσιμη Ανάπτυξη» που συνδιοργανώνουν το «Ινστιτούτο Αλέξη Τσίπρα» και το «Ίδρυμα Ζόραν Ζάεφ», με αφορμή τα 6 χρόνια από την Συμφωνία των Πρεσπών.

 


Επιπρόσθετα απαγορεύεται επίσης «κάθε συναφής δημόσια υπαίθρια συνάθροιση, από την 06:00′ ώρα της 17-6-2024 έως και την 06:00′ ώρα της 19-6-2024 στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Ηρώδου Αττικού- Λ. Βασ. Κωνσταντίνου (συμπεριλαμβανομένου και του Παναθηναϊκού Σταδίου) και Λ. Βασ. Σοφίας».

 Όπως επισημαίνεται στην ανακοίνωση της Αστυνομίας: «η ανωτέρω απαγόρευση επιβάλλεται, καθώς εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τήν δημόσια ασφάλεια, ενώ απειλείται σοβαρά η διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στη συγκεκριμένη περιοχή, η κυκλοφορία οχημάτων και πεζών, η λειτουργία των υποδομών και των κοινωφελών εγκαταστάσεων του σημείου πραγματοποίησής της».

 https://www.zougla.gr/greece/elas-apagoreftiko-se-sygkentrosi-diamartyrias-gia-ti-symfonia-ton-prespon/

4 σχόλια:

  1. Μόνο που τούς (ξανα-) βλέπεις έτσι μαζί αγκαλιασμένους, σέ πιάνει α ν α γ ο ύ λ α!

    Από τά χειρότερα μάλλον "είδη" πολιτικών, ή μάλλον πολιτικάντηδων.

    Ο ένας δέν έμαθε ποτέ του τίποτα, αφού ποτέ μά ποτέ δέν ήταν μέσα στό μάθημα - ανεξαρτήτως βαθμίδας - ενώ ο άλλος παρίστανε τόν μαϊμού "μακεδόνα", αλλά κάθε χρόνο περνάει ...."απίθανα" στό οικογενειακό του μεγάλο εξοχικό στήν Χαλκιδική!

    Σκέτο - σιχαμερό - θέατρο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καί έχουν λέει καί μούτρα νά συστήνουν "ιδρύματα" ;

      Καί τούς χορηγούν εύκολα καί άνετα καί γρήγορα καί "επιδοτήσεις" γι' αυτά;

      Νά μας πούνε μέ αυτά τί;

      Διαγραφή
  2. Τι είναι χειρότερο αυτό ή να απαγορεύουν να διαμαρτυρηθούμε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα gay pride,όμως, δεν απαγορεύονται!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!