Παρασκευή 14 Ιουνίου 2024

«ΕΝΤΥΣΑΝ» τό Δημαρχείο Θεσσαλονίκης μέ γιγαντοαφίσα γιά τό 'Europride'...

 


Ποικίλλα σχόλια προκάλεσε η απόφαση να «ντυθεί» το δημαρχείο Θεσσαλονίκης με γιγαντοαφίσα για το 'Europride' που θα πραγματοποιηθεί στη συμπρωτεύουσα.


Στη γιγαντοαφίσα αποτυπώνεται ο Λευκός Πύργος με τα χρώματα της διοργάνωσης, ενώ αναγράφεται η φράση “Thessaloniki welcomes the first Europride in Greece” (Η Θεσσαλονίκη υποδέχεται το πρώτο Europride στην Ελλάδα).

Με αυτό τον τρόπο η νέα δημοτική αρχή της πόλης θα γιορτάσει το φετινό 'Europride', που διοργανώνεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα, από τις 21 μέχρι και τις 29 Ιουνίου.
*πηγή φωτό: seleo.gr

5 σχόλια:

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μόνο ;

      Ξ ε φ τ ί λ α α α α α α α α α α α α !!!!!!!!!!!!!!!!!

      Διαγραφή
  2. Μετα απο τον καταπτυστο νομο υπερ του γαμου των ομοφυλοφιλων ,αφου μας ζηγησαν ,προχωρουν αργα και σταθερα στα βαθαια του Σατανα και προσπαθουν να τα επιβαλουν γιαυτο
    προoθουν ενα απo τα θανασιμα αμαρτηματα , που επιφερουν την οργη του Θεου ,εξ αιτιας της οποιας ο Θεος θα επιτρεψει τον πυρινικο πολεμο και την αυτοκαραστροφη του κοσμου .Ας περιμενουμε και την καταστροφη της Θεσσαλονικης διοτι μολυνη το εδαφος της με την παρουσια μυαρων και εβδεληγμενων της γης ,που υπερηφανευοντε για την βδεληρα αμαρτια τους.
    Εξελοιπεν Οσιος σ αυτη την πολη για να αποτρεψει αυτο το τερατουργημα μπροστα στα ματια του Θεου.
    Που ειναι οι πιστοι που τρεχουν στις Εκκλησιες για να αναψουν το κερακι τους πως το ανεχοντε αυτο και δεν
    αγωνιζοντε εως θανατου για να το αποτρεψουν.Ειναι αξιοι να φερουν το ονομα Χριστιανοι μαλλον ειναι φιλοτομαριστες και καλοπερασαλιδες που περιμενουν απο το Θεο να τους παρεχει πλουτο υγεια και παραδεισο χωρις αυτοι να κουνουν το δαχτυλακη τους ,απ το Θεο περιμενουν να καταβει και να κανει το αυτοητο ,κανε εσυ το ευκολο για να δει ο Θεις οτι προσπαθεις και να κανει αυτος το δυσκολο.
    Οταν θα δουν τα παιδια τους να φθειροντε μεσα στα παρα φυσιν αμαρτηματα και να κολαζοντε διοτι αυτο ζουν σ αυτη την πολη
    τοτε θα αντιδρασουν θα ειναι ομως πολυ αργα και θα κλαψουν με μαυρο δακρυ.
    Πρεπει παση θυσια να αποτραπει αυτο το τερατουργημα που ενεργηται απο τις σκοτεινες δυναμεις και τους
    υποτακτηκους πολιτικους ηγεμονες της πολιτικης εξουσιας του τοπου.
    Σηκω ραγια και απεδειξε την πιστη σου απο τα εργα σου αν εισαι δουλος Θεου η δουλος δουλων και εχθρων του Θεου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ευκαιρία όμως....θά ντυθούμε 'φούστηδες' καί θά ψωνίζουμε φτηνότερα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωρε που ήταν όλοι αυτοί κρυμμένοι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!