Πέμπτη 20 Ιουνίου 2024

Το χαλιφάτο ως «πιθανή μορφή διακυβέρνησης»: Οι ισλαμιστές γιορτάζουν το Haldenwang (*)


Συμβολική εικόνα: Διαδήλωση για χαλιφάτο στο Αμβούργο στα τέλη Απριλίου



Ο Thomas Haldenwang (*), πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας για την Προστασία του Συντάγματος, περιέγραψε ένα ισλαμικό χαλιφάτο ως μια «πιθανή μορφή διακυβέρνησης», η οποία τώρα γιορτάζεται από την ισλαμιστική οργάνωση «Generation Islam». 


Για αυτούς, ένα χαλιφάτο είναι «σίγουρα μια πιθανή μορφή διακυβέρνησης» και «η λύση».



Ένα ισλαμικό χαλιφάτο φαίνεται να είναι μια «πιθανή μορφή κυβέρνησης» για τον πρόεδρο της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας για την Προστασία του Συντάγματος, Thomas Haldenwang - τουλάχιστον αυτό εξήγησε ο άνθρωπος του CDU την Τρίτη στην ομοσπονδιακή συνέντευξη Τύπου. 


Ο Haldenwang λαμβάνει τώρα ενθάρρυνση για αυτή τη διατριβή από την ισλαμική οργάνωση "Generation Islam". 


Στο 'X' (πρώην Twitter), η ομάδα μοιράστηκε μια ανάρτηση της προέδρου του AfD, Alice Weidel, η οποία επέκρινε τον Haldenwang για τις γκάφες του. Σύμφωνα με τους ισλαμιστές, ένα ισλαμικό χαλιφάτο είναι «σίγουρα μια πιθανή μορφή διακυβέρνησης». Υπογράμμισαν τις προσπάθειές τους με τη γνωστή πλέον δήλωση ότι ένα χαλιφάτο ήταν «η λύση».


Η ομάδα "Generation Islam" είναι ένας από τους μεγαλύτερους ισλαμιστικούς διαδικτυακούς οργανισμούς στη Γερμανία. 
Το Γραφείο Προστασίας του Συντάγματος το κατατάσσει αρκετές φορές στην κατηγορία «Ισλαμισμός/Ισλαμική τρομοκρατία». 


Επικεφαλής της ομάδας είναι ο Ahmad Tamim, ο οποίος συναντήθηκε στο παρελθόν με μεγάλους της γερμανικής σαλαφιστικής και ισλαμιστικής σκηνής, όπως ο ιεροκήρυκας Marcel Krass. 


Η «Generation Islam» μπορεί να αποδοθεί στο κίνημα Hizb ut-Tahrir (HuT), το οποίο έχει απαγορευτεί στη Γερμανία από το 2003. 


Το HuT προσπαθεί να δημιουργήσει ένα διεθνές χαλιφάτο και δραστηριοποιείται σε περισσότερες από 40 χώρες. Λόγω της ριζικής απόρριψης των δημοκρατικών και μη ισλαμικών μορφών διακυβέρνησης, απαγορεύεται σε πολλές χώρες.



Η «Generation Islam» δηλώνει ότι είναι μια «ένωση κινήτρων και αποφασισμένων μουσουλμάνων στον γερμανόφωνο κόσμο». 


Αντιπροσωπεύουν «το αναφαίρετο θεμέλιο της πίστης και των αξιών του Ισλάμ». Ο αυτοαποκαλούμενος στόχος είναι να «τεθούν θετικές παρορμήσεις μέσω στοχευμένης εκπαιδευτικής εργασίας» και έτσι να μειωθούν οι «κοινωνικές εντάσεις» μέσω της «εποικοδομητικής κριτικής».


Θέλουν να είναι μια «εκπροσώπηση των συμφερόντων της μουσουλμανικής κοινότητας με αυτοπεποίθηση». Αυτό επιτυγχάνεται με την «προσκόλληση στον ισλαμικό τρόπο ζωής». Σύμφωνα με τις δικές της δηλώσεις, η «Γενιά του Ισλάμ» υποστηρίζει επίσης τα «πολιτικά συμφέροντα και θέσεις» της «παγκόσμιας ισλαμικής Ummah».


Ummah

Η Ummah στο Ισλάμ είναι ένας όρος για την παγκόσμια ενότητα των μουσουλμάνων και την ενοποίησή τους ανεξάρτητα από γεωγραφικές, εθνοτικές ή γλωσσικές διαφορές. Ο στόχος είναι μια κοινή ισλαμική ταυτότητα, η οποία συχνά προορίζεται να επισκιάσει τις εθνικές διαφορές.


Αυτή η «πολιτική ενότητα εντός της μουσουλμανικής κοινότητας» είναι ένα «απόφθεγμα» της πρακτικής της Γενιάς του Ισλάμ, για το οποίο κάποιος θέλει να «δημιουργήσει μια κοινή συνείδηση» και να το επιδιώξει ως «υψηλό στόχο». 


Μέσω αυτής της προσέγγισης, αναπτύσσονται λύσεις «που δικαιώνουν την ισλαμική ταυτότητα» και «ταυτόχρονα αντιμετωπίζουν τις προκλήσεις του μουσουλμανικού κόσμου».



Ισλαμιστική διαδήλωση στο Αννόβερο

Το περασμένο Σάββατο, περίπου 1.200 άνθρωποι συγκεντρώθηκαν για μια φιλοπαλαιστινιακή διαδήλωση μετά από κάλεσμα της «Γενιάς του Ισλάμ» στο Αννόβερο. 


Η αστυνομία βρισκόταν επί τόπου με ένα μεγάλο απόσπασμα στην πλατεία Steintorplatz. Μια μέρα νωρίτερα, η προγραμματισμένη διαδήλωση είχε απαγορευτεί. Ως λόγο, οι αρχές ανέφεραν μια πιθανή «μη ειρηνική» πορεία της διαδήλωσης. 


Ωστόσο, η προγραμματισμένη απαγόρευση ανατράπηκε από το Διοικητικό Δικαστήριο του Αννόβερου το πρωί του Σαββάτου, αφού η «Γενιά του Ισλάμ» υπέβαλε επείγουσα αίτηση κατά της απαγόρευσης.



Οι ισλαμιστικές διαδηλώσεις γίνονται όλο και πιο συχνές στη Γερμανία. Στα τέλη Απριλίου, περίπου 1.000 ισλαμιστές διαδήλωσαν στο Αμβούργο και απαίτησαν δυνατά την ίδρυση χαλιφάτου. 


Τα πανό έγραφαν ξεκάθαρα «Το χαλιφάτο είναι η λύση». 


Αυτή η απροκάλυπτη απαίτηση για μια ισλαμική θεοκρατία στη Γερμανία προκάλεσε οργή σε εθνικό επίπεδο.


Η διαδήλωση ήταν παρόμοια με την ισλαμιστική διαδήλωση της ισλαμιστικής ομάδας "Muslim Interaktiv" (**) στο Αμβούργο στα τέλη Απριλίου. 


Όπως και στο Αμβούργο, πολλοί διαδηλωτές κρατούσαν αφίσες και πανό απαιτώντας ένα χαλιφάτο


Μόλις δύο εβδομάδες αργότερα, ακολούθησε ένα άλλο συλλαλητήριο στις 13 Μαΐου - αλλά αυτή τη φορά υπό διαφορετικές συνθήκες. Ο αριθμός των συμμετεχόντων είχε υπερδιπλασιαστεί σε περίπου 2300. Οι ανοιχτές απαιτήσεις χαλιφάτου είχαν απαγορευτεί στους ισλαμιστές από τις αρχές.


Διάφορες ισλαμιστικές σημαίες μπορούσαν στη συνέχεια να προβληθούν στις διαδηλώσεις, συμπεριλαμβανομένου του Μαύρου Πανό, επίσης γνωστού ως «σημαία Shahada», η οποία χρησιμοποιείται από ισλαμιστές σε όλο τον κόσμο. 


Παραλλαγές της που χρησιμεύουν ως σύμβολο για ισλαμιστικές τρομοκρατικές ομάδες κυμάτισαν επίσης, όπως η σημαία των Ταλιμπάν, μια λευκή έκδοση του Μαύρου Πανό και μια τροποποιημένη παραλλαγή της «σημαίας Shahada», η οποία χρησιμεύει ως σημαία για την Αλ Κάϊντα.


Όπως και η «Generation Islam», η «Muslim Interaktiv» μπορεί να αποδοθεί στο κίνημα HuT. Η "Muslim Interaktiv" καθοδηγείται από τον μαθητή δάσκαλο του Αμβούργου και γνωστό ισλαμιστή Joe "Raheem" Boateng.





ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: ΕΚΘΕΣΗ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ: Το ΧΑΛΙΦΑΤΟ είναι μια «ΠΙΘΑΝΗ μορφή διακυβέρνησης»






1 σχόλιο:

  1. .
    Διεθνές σύμφωνο μετανάστευσης – το ολοκαύτωμα της Ευρώπης

    28 / 11 / 2018
    https://1.bp.blogspot.com/-OVElJlEdiC0/W_1tnDd6ZHI/AAAAAAAAU44/R8BJgimRfZA2IsZpfhOvnPD8TJD0ev3dwCLcBGAs/s1600/%25CE%25BC%25CE%25B5%25CF%2584%25CE%25B1%25CE%25BD%25CE%25B1%25CF%2583%25CF%2584%25CE%25B5%25CF%2585%25CF%2583%25CE%25B71.jpg
    .
    ΔΩΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΑΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΣΧΟΛΙΟ
    .
    ikonsgr29 Νοεμβρίου 2018 – 12:12 μ.μ.
    .
    Καλά,όλη η συλλογιστική περί “αυθόρμητης μετανάστευσης των υπερπληθών φτωχών και κατατρεγμένων του πλανήτη” είναι ΕΝΤΕΛΩΣ για τον π…, όμως αυτό:

    – θα επιτρέπουν το πολύπλοκο θέμα της κοινωνικής ενσωματώσεως να υπάγεται στην βούληση των μεταναστών και όχι στους νόμους και στις αποφάσεις των χωρών υποδοχής,
    ΞΕΠΕΡΝΑΕΙ ΚΑΘΕ ΟΡΙΟ, ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗΣ!

    Δηλαδή οι κύριοι μας λένε ότι ΟΙ ΟΡΔΕΣ, ΒΑΡΒΡΑΡΩΝ, ΑΜΜΟΡΦΩΤΩΝ, ΑΠΝΕΥΜΑΤΙΣΤΩΝ, ΑΠΟΛΙΤΙΣΤΩΝ ΙΣΛΑΜΟΚΟΠΡΙΤΩΝ,

    ΔΕΝ χρειάζεται να… “ενσωματωθούν”- εκπολιτιστούν, αν ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ το θέλουν!!!!

    Αλλά θα είναι “δικαίωμα”, του κάθε 3 κοσμικού κατσαπαλιά και τυχοδιώκτη,

    άμα γουστάρει, να παραμένει στην κτηνώδη κατάσταση που βρίσκεται ,και να συμπεριφέρεται αναλόγως…

    Η όλη ιστορία πάντως ειδικά με την έκρηξη πληθυσμού στην Αφρική, είναι κλασσική περίπτωση εβραϊκής συλλογιστικής:

    “πρώτα δημιουργούμε το πρόβλημα, μετά σας “προσφέρουμε” την λύση!”

    Τι εννοώ;

    Εχετε σκεφτεί ποτέ,ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΜΦΤΩΧΕΣ ΥΠΑΝΑΠΤΥΚΤΕΣ ΑΦΡΙΚΑΝΙΚΕΣ ΧΩΡΕΣ, ΞΑΦΝΙΚΑ, ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ 10ΕΤΙΕΣ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΕΚΡΗΞΗ ΠΛΥΘΥΣΜΟΥ;

    Και αυτό βεβαίως ΔΕΝ συνέβαινε παλαιότερα!

    Τι άλλαξε λοιπόν;

    Αυτό που άλλαξε,είναι η ΤΕΡΑΣΤΙΑ “ανθρωπιστική” βοήθεια

    των “φιλάνθρωπων” του δυτικού κόσμου,

    όπου ο συνδυασμός ακατάσχετης παροχής τροφίμων και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης

    (γιατροί του κόσμου, γιατροι χωρίς ζαρτιέρες κτλ, btw, ΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ χρηματοδοτούνται όλοι αυτοι οεο;),

    ΜΕΙΩΣΕ ΔΡΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΝΑΞΕ ΤΙΣ ΓΕΝΝΗΣΕΙΣ= ΠΛΗΘΥΣΜΙΑΚΗ ΕΚΡΗΞΗ!!

    Αφού λοιπόν με ωμη παρέμβαση οι “φιλάνθρωποι” ,

    ΑΝΕΤΡΕΨΑΝ ΤΙΣ ΦΥΣΙΚΕΣ ΙΣΟΡΡΟΠΙΕΣ

    που υπήρχαν και λειτουργούσαν απο πάντα στην Αφρική,

    δημιούργησαν ένα ΚΑΘΑΡΑ ΤΕΧΝΗΤΟ πρόβλημα υπερπληθυσμού στην Αφρική!

    Και να που τώρα, λίγες 10ετίες μετά, έρχονται να δώσουν την λύση:

    ΘΑ ΣΑΣ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΚΟΜΊΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ “ΚΑΚΙΑ” ΕΥΡΩΠΗ!

    Και γράφω “σας τους μετακομίσουμε”, γιατί φοβάμαι ότι ΚΑΝΕΙΣ από τους αγαπησιάριδες φιλάνθρωπους ΔΕΝ σκέφτεται,

    ΠΩΣ ΕΝΑΣ ΦΤΩΧΟΣ ΕΞΑΘΛΙΩΜΕΝΟΣ άνθρωπος,

    είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να μπορέσει από μόνος του, να βρει την δύναμη, τα λεφτά και τα μέσα,

    για να έρθει ως “προσφυγο-μετανάστης” στην ευρώπη! Για μία ακόμα φορά λοιπόν,η

    “ανθρώπινη παρέμβαση” δηλαδή η

    ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΚΟ ΤΟΥ ΣΟΡΡΟΣ , είναι αυτή που επιτρέπει την μαζική μετανάστευση, χωρίς αυτήν, ΟΥΔΕΙΣ

    “ΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ-ΠΡΟΣΦΥΓΑΣ” ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΙΣΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ!

    Βλέπουμε λοιπόν, ότι το σχέδιο ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ του λευκού, Χριστιανού πολιτισμένου ανθρώπου, είναι ΣΑΤΑΝΙΚΑ οργανωμένο και δομημένο,

    (π.χ. το πως χρησιμοποιούν την ανθρωπιστική βοήθεια, ΟΧΙ από… “αγάπη και φιλανθρωπία” αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνον για την ραγδαία αύξηση του πληθυσμού=δημιουργία τους “στρατού εισβολής” για την ευρώπη)

    όπου επιπλέον, μέσω της ανελέητης προπαγάνδας των “φτωχών καϋμενων προσφυγομεταναστών με τα παιδάκια”, προκαλούν το θυμικό και το συναίσθημα του μέσου ευρωπαίου,

    ώστε

    ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΣΤΟΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ!
    .
    Ο Θεός να βάλει το χέρι του…
    .
    https://panusis.blogspot.com/2018/11/blog-post_28.html
    .
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!