Πέμπτη 13 Ιουνίου 2024

Δρ Sherri Tenpenny: Εμβόλιο Covid-19 - θάνατος από την κυβέρνηση

 




«Αυτό είναι δημοκτονία. Η δημοκτονία είναι θάνατος από την κυβέρνηση. 

Ελπίζω ότι οι άνθρωποι το θυμούνται αυτό και δεν θα ξεγελαστούν από τον επόμενο γύρο τακτικών εκφοβισμού που αρχίζουν να αυξάνονται για τη γρίπη των πτηνών ...".


Από τον Greg Hunter, USAWatchdog.com

Η Δρ Sherri Tenpenny ήταν μία από τους πρώτους γιατρούς που έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για τους μαζικούς θανάτους και τις αναπηρίες που θα προέρχονταν από το «εμβόλιο» CV19. 

Είχε δίκιο, αλλά αυτό δεν εμπόδισε το Ιατρικό Συμβούλιο του Οχάϊο να αναστείλει την άδειά της. 

Η Δρ Tenpenny πρόσφατα αποκατέστησε την ιατρική της άδεια και δεν χρειάστηκε να κάνει ούτε μία ανάκληση σχετικά με τις προειδοποιήσεις που έδωσε σχετικά με το εμβόλιο-βιοόπλο CV19. 

Τώρα, η Δρ Tenpenny κρούει ξανά τον κώδωνα του κινδύνου και λέει στους ανθρώπους να ΜΗΝ πάρουν το νέο πειραματικό εμβόλιο της λεγόμενης "γρίπης των πτηνών". 

Η Δρ Tenpenny λέει να περιμένουμε περισσότερους θανάτους και τραυματισμούς από αυτή την ιατρική αμέλεια, και εξηγεί: 

«Αυτό είναι δημοκτονία. Η δημοκτονία είναι θάνατος από την κυβέρνηση. 

Ελπίζω ότι οι άνθρωποι το θυμούνται αυτό και δεν θα ξεγελαστούν από τον επόμενο γύρο τακτικών εκφοβισμού που αρχίζουν να αυξάνονται σχετικά με τη γρίπη των πτηνών. 

Το δοκίμασαν με τον ιό Marburg. 

Το δοκίμασαν με τον Έμπολα. 

Το δοκίμασαν με την ευλογιά των πιθήκων. 

Τώρα, το δοκιμάζουν με τη γρίπη των πτηνών. . .

Πίσω στο 2005, έγραψα ένα βιβλίο με τίτλο «Foul Bird Flu: It's Not What You Think». 
Θα το ενημερώσω και θα το επανακυκλοφορήσω σε μερικές εβδομάδες. Ήταν ένα ιστορικό βιβλίο και το έγραφα σε πραγματικό χρόνο το 2005. 

Αυτό που κάνουν τώρα είναι το ίδιο πράγμα, εκτός από τη διαφορά ότι έχουν βάλει στον στόχο την προμήθεια τροφίμων μας. Θα θανατώσουν εκατομμύρια κοτόπουλα.
 

Εάν μια αγελάδα σε ένα ολόκληρο ράντσο βρεθεί θετική στον ιό H5N1, μιλούν για τη θανάτωση ολόκληρου του ράντσου. 

Αντί να απομονώσουν τη συγκεκριμένη αγελάδα και να δουν αν θα αρρωστήσει το υπόλοιπο κοπάδι, όχι, απλά θα τις σκοτώσουν όλες. 

Έτσι, βρίσκονται στη διαδικασία αποδεκατισμού του εφοδιασμού τροφίμων μας. Νομίζω ότι αυτό είναι ένα πολύ σημαντικό γεγονός οι  άνθρωποι να γνωρίζουν και να προετοιμαστούν».

Η Δρ Tenpenny συνεχίζει επισημαίνοντας, "Μπορούν να το απελευθερώσουν υπό EUA (Άδεια Χρήσης Έκτακτης Ανάγκης) και πιστεύω ότι ο FDA έχει βρει ένα κενό στο νόμο όπου μπορούν να απελευθερώσουν ο,τιδήποτε έρχεται στο μέλλον ως άδεια χρήσης έκτακτης ανάγκης. 

Έτσι, δεν ευθύνονται.

Δεν μπορείτε να τους μηνύσετε

Δεν χρειάζεται να βάλουν ένθετο συσκευασίας. 

Υπήρχαν τρεις κανόνες που παραβίασαν όταν κυκλοφόρησαν το εμβόλιο Covid και είναι απλώς έξω για να μας εμβολιάσουν όλους. Θέλουν διακαώς να βάλουν όσο το δυνατόν περισσότερη ξένη ύλη στο σώμα μας, σε κάθε άτομο».

Υπάρχουν περίπου 700 εκατομμύρια ενέσεις εμβολίου CV19 vax έχουν χορηγηθεί μόνο στις ΗΠΑ.

Η Δρ Tenpenny λέει ότι αυτές οι ενέσεις προκαλούν μια ποικιλλία προβλημάτων όπως αιφνίδιο θάνατο, δραματικά μειωμένο ανοσοποιητικό σύστημα, καρδιακά προβλήματα, θρόμβους αίματος, αυτοάνοσες ασθένειες και ασυνήθιστα ταχέως εξαπλούμενους καρκίνους που ονομάζονται "καρκίνοι turbo". 

Η Δρ Tenpenny λέει: «Ακόμα κι αν είχατε μόνο ένα εμβόλιο Covid, έχετε αυξήσει τον κίνδυνο αιφνίδιου θανάτου και ανάπτυξης καρκίνου. Όσο περισσότερες λήψεις έχετε, τόσο μεγαλύτερος είναι ο κίνδυνος. . . . 

Οι «καρκίνοι turbo» είναι μια ολοκαίνουργια ορολογία στην ιατρική. Είμαι γιατρός εδώ και πολύ καιρό και αυτή είναι μια ολοκαίνουργια λέξη που ανέπτυξαν μετά τα εμβόλια Covid

Αυτοί οι άνθρωποι μπορεί να ήταν σε πλήρη ύφεση και οι καρκίνοι τους επέστρεψαν με εξαιρετικά επιθετικό τρόπο ή απέκτησαν νέους καρκίνους που από τη στιγμή που διαγνώστηκαν μέχρι τη στιγμή που πέθαναν ήταν μήνες, εβδομάδες ή μερικές φορές ακόμη και ημέρες. Έτσι, δεν είχαν καν χρόνο να αρχίσουν να λαμβάνουν. . . τρέχουσες γνωστές θεραπείες για τον καρκίνο».

Κλείνοντας, η Δρ Tenpenny συμβουλεύει να μην πάρετε το εμβόλιο της γρίπης των πτηνών και όχι άλλα ενισχυτικά CV19.

Υπάρχουν πολλά περισσότερα στην 59λεπτη συνέντευξη. (εντός του αρχικού συνδέσμου0

Ακολουθήστε τον Greg Hunter του USAWatchdog.com καθώς πηγαίνει ένας προς έναν με την Δρ Sherri Tenpenny, μία από τους πρώτους γιατρούς που είπαν σε όλους να ΜΗΝ κάνουν ένεση βιολογικού όπλου CV19. Η Δρ Tenpenny προειδοποιεί τώρα να ΜΗΝ λάβει ΚΑΝΕΙΣ το εμβόλιο της γρίπης των πτηνών.


(Τεχνική σημείωση εντός του συνδέσμου: Εάν δεν βλέπετε το βίντεο, να ξέρετε ότι είναι εκεί. Αποσυνδέστε το μόντεμ σας και συνδέστε το ξανά μετά από 30 δευτερόλεπτα. Αυτό θα διαγράψει κωδικούς που μπορεί να σας εμποδίζουν να το δείτε. Επιπλέον, δοκιμάστε διαφορετικά προγράμματα περιήγησης. Επίσης, απενεργοποιήστε όλα τα προγράμματα αποκλεισμού διαφημίσεων εάν τα έχετε. Τέλος, εκκαθαρίστε την προσωρινή μνήμη σας και αυτό μπορεί επίσης να βοηθήσει. https://its.uiowa.edu/support/article/719 Όλα τα παραπάνω είναι ένας τρόπος με τον οποίο η Big Tech προσπαθεί να λογοκρίνει ανθρώπους σαν τον USAWatchdog.com.)


Μετά τη συνέντευξη:

Για να εγγραφείτε στο δωρεάν webinar του Dr. Tenpenny για τον Ζεόλιθο στις 15 Ιουνίου, κάντε κλικ εδώ.


ΠΗΓΗ: CV19 Vax is Death by Government – Dr. Sherri Tenpenny | Greg Hunter’s USAWatchdog


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ:

Η νιρματρελβίρη-ριτοναβίρη αποτυγχάνει να βελτιώσει το long-COVID
Η τυχαιοποιημένη κλινική δοκιμή STOP-PASC


Προκαταρκτική δημοσίευση: Μυοκαρδίτιδα και περικαρδίτιδα σε εφήβους μόνο μετά από εμβολιασμό COVID-19
Η φλεγμονή της καρδιάς εμφανίστηκε μόνο μετά από εμβολιασμούς COVID-19, αλλά όχι μετά από λοιμώξεις COVID-19. Αυτό γράφουν ερευνητές του Πανεπιστημίου της Οξφόρδης, επικαλούμενοι στοιχεία εκατοντάδων χιλιάδων εμβολιασμένων και ανεμβολίαστων παιδιών και εφήβων. Αυτά τα αποτελέσματα έρχονται σε αντίθεση με προηγούμενα δεδομένα.


Μελέτη ακτινοβολίας κινητών τηλεφώνων ύψους 30 εκατομμυρίων δολλαρίων που χρηματοδοτείται από την κυβέρνηση δείχνει σαφείς ενδείξεις καρκίνου


Γρίπη των πτηνών: Σύμβαση της Ε.Ε. για 40 εκατομμύρια δόσεις εμβολίων – Ο Π.Ο.Υ. βλέπει ασθένεια με «πανδημικό δυναμικό»
Η Γερμανία δεν είναι ένας από τους υπογράφοντες τη σύμβαση, αλλά μπορεί να παραγγείλει το εμβόλιο με δική της πρωτοβουλία. Η Φινλανδία λαμβάνει τις πρώτες παραδόσεις κατόπιν δικού της αιτήματος για τον εμβολιασμό των εργαζομένων στις κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!