Τετάρτη 21 Αυγούστου 2024

Ναί, 9 ολόκληρα χρόνια ΠΡΙΝ ! Σέ ένα επεισόδιο της σειράς τά ΑΠΟΚΑΛΥΨΑΝ ΟΛΑ! O Λ Α ! / ΒΙΝΤΕΟ γιά τόν σκληρό σας δίσκο ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ!

[ ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΞΑΝΑ 
ΚΑΙ ΞΑΝΑ 
ΚΑΙ ΞΑΝΑ 
ΚΑΙ ΞΑΝΑ!
ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ 
ΤΟ ΓΙΑΤΙ !... ] 




https://www.youtube.com/watch?v=7clQC0xO5zM

16 σχόλια:

  1. ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΟΛΕΜΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΡΩΣΟ - ΙΑΠΩΝΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΟΤΙ Ο ``ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΕΧΘΡΟΣ`` , ΔΗΛΆΔΗ, ΟΙ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ, ΑΦΑΙΡΕΣΑΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΖΩΕΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΩΝ ΑΠΟ ΟΤΙ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΣΦΑΙΡΕΣ. ΤΟ 1931 , Ο ΚΟΡΝΕΛΙΟΥΣ ΡΟΟΥΝΤΣ , ΜΟΛΥΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΚΑΡΚΙΝΙΚΑ ΚΥΤΑΡΑ. ΤΟ 1932 , ΞΕΚΙΝΑ Η ΜΕΛΕΤΗ ΣΥΦΙΛΗΣ TUSKEGEE (ΟΠΩΣ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ) ΣΕ 400 ΜΑΥΡΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ. ΤΟ 1935 ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΕΛΛΑΓΡΑΣ ΜΕ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥΣ ΣΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΔΥΟ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ. ΤΟ 1940 ΑΡΚΕΤΟΙ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΙΚΑΓΟ ΜΟΛΥΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΛΟΝΟΣΙΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΜΕΛΕΤΗΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΠΟΛΕΜΙΣΗ ΤΗΣ . ( ΟΙ ΝΑΖΙ ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΗΣ ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗΣ ΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ ΤΕΡΑΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ ). ΝΑ ΘΥΜΗΘΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΠΙΟ ΤΡΟΜΕΡΟΥ ΜΥΣΤΙΚΟΥ ΤΟΥ Β` ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ , ΤΟΥ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΗΣ ΙΑΠΩΝΙΑΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΗΓΟΥ SHIRO ISHII, ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΝΑΔΑΣ 731 ΜΟΛΥΝΟΝΤΑΣ ΣΚΟΠΙΜΑ ΚΡΑΤΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΟΠΩΣ, ΧΟΛΕΡΑ, ΤΥΦΟΕΙΔΗ ΠΥΡΕΤΟ, ΠΑΝΟΥΚΛΑ ΚΑΙ ΣΥΦΙΛΗ . ΟΙ ΗΠΑ ΕΙΧΑΝ ΕΝΕΡΓΟ ΒΙΟΛΟΓΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΟΛΕΜΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1940. ΤΟ 1965 Η CIA ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΑΜΥΝΑΣ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΟ PROJECT MKSEARCH , ΕΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΨΥΧΟΤΡΟΠΩΝ ΦΑΡΜΑΚΩΝ. ΕΝΑ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΗΠΑ : ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΕΡΠΟΝΤΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ . ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΤΟΥ 1974 ΠΟΥ ΣΥΝΕΤΑΞΕ Ο ΧΕΝΡΙ ΚΙΣΣΙΝΓΚΕΡ ΟΔΗΓΗΣΕ ΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΚΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ ΣΤΟΥΣ ΑΝΥΠΟΨΙΑΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΘΕΩΡΗΣΕ ΤΙΣ ΧΩΡΕΣ ΩΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ``ΑΡΧΙΚΟ ΠΕΙΡΑΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ ΜΕΙΩΣΗΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΓΥΡΩ ΣΤΟ ΕΤΟΣ 2000 ``.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ μας ΑΝΝΙΚΕΡΙ, αφού σας ευχαριστήσουμε πάρα πολύ γιά τήν πάντοτε ωφέλιμη συμμετοχή σας καί τά τόσα χρήσιμα στοιχεία που μας γράψατε, θά πούμε ότι τό γνωμικό 'ουδέν κρυπτόν υπό τόν ήλιον' ισχύει σέ κάθε περίπτωση, όπως ακριβώς καί εδώ!

      Αργά, ή γρήγορα έρχονται συνεχώς στήν επιφάνεια, οι τρισάθλιες καί σίγουρα μισάνθρωπες αυτές μεθοδεύσεις, μολύνσεων, επιδημιών καί εξοντώσεως του παγκόσμιου πληθυσμού, άλλοτε κατά τόπους, άλλοτε γενικώτερα.

      Αρρωστημένοι εγκέφαλοι, δίχως ίχνος ελέους καί συμπόνοιας, επινοούν καί σχεδιάζουν εκτεταμένες εξοντώσεις αθώων ψυχών, μόνο καί μόνο γιά τό κέρδος αλλά καί τήν δολοφονική μείωση των ανθρώπων, επειδή τάχα τό ηλίθιό τους αφήγημα επιμένει, πώς πρέπει νά "είμαστε πολύ λιγώτεροι στόν πλανήτη"...

      Είναι ιδιαιτέρως λυπηρό, ότι οι μάζες ( ανεξαρτήτως χωρών καί Ηπείρων ) αποκοιμισμένες μεθοδικά καί βαθιά (μεταπολεμικώς) στήν καλοπέραση καί κυρίως στήν τηλεοπτική αποχαύνωση, δέν παίρνουν μυρωδιά περίπου γιά τίποτα.....

      Διαγραφή
    2. Αυτά κάνει ο Δαρβινισμός!

      Διαγραφή
  2. Στό τέλος ρέ παιδιά, δέν θά μας μείνει τρίχα γιά τρίχα στό κεφάλι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ισως και να τα κανουν ολα αυτα ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑΝ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ, ΚΟΥΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Πόσο δύσκολο, πόσο πολύπλοκο, πόσο δυσνόητο είναι τελικά γιά κάποιους ανθρώπους νά ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ;

      Γράφονται, ξαναγράφονται, αναδημοσιεύονται, γεμάτα λεπτομέρειες καί περιγραφές καί φωτογραφικό, ή άλλο υλικό, άλλοτε από ελληνικές πηγές, άλλοτε από ξένες εδώ καί χρόνια!

      Καί πάντα υπάρχουν άνθρωποι καί είναι κρίμα, που ακόμα βάζουν μπροστά ένα 'ίσως'.....

      Ίσως!

      Βούτυρο στό ψωμί της 'ΝΤΠ' καί των αμέτρητων καί καλολαδωμένων παπαγάλων της.....

      Διαγραφή
    2. Ανώνυμε 1:27 μ.μ., αναρωτιέμαι εκείνο το "ίσως", με το οποίο ξεκινάς το σχόλιό σου, αν διάβασες καθόλου τα σχόλια του σχολιαστή Αννίκερι και του διαχειριστή Ιωάννη Καποδίστρια;

      Γιατί αν τα διάβασες κι ακόμη λες "ίσως"... άντε γεια...
      Καλά ξυπνητούρια όταν και αν....

      Διαγραφή
  4. Ευχαριστούμε πολύ τό ιστολόγιο γιά τήν μοναδικά αποκαλυπτική αυτή ανάρτηση.
    Δυστυχώς όλα αυτά παραμένουν γιά πολλούς δύσκολα, δυσκολοχώνευτα, περίεργα καί μπορεί καί ακατανόητα.
    Στερούνται των "υποδομών" στήν σκέψη τους καί στήν κρίση τους, ώστε δέν είναι καθόλου εύκολο νά τά κατανοήσουν στό σύνολό τους.
    Άντε τώρα π.χ. νά τούς πείς, πώς επελέγησαν τά "πολύ ιδιαίτερα" θέματα του 'σήριαλ', αλλά καί οι διάσημοι ανά τήν υφήλιο δύο πρωταγωνιστές της συγκεκριμένης αμερικανικής τηλεοπτικής σειράς που παιζόταν χρόνια παντού....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΗΤΑΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΘΕΟΣ.
    ΑΥΤΟΝ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΥΠΟΝΟΕΙ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΩΣ ΞΕΝΟΔΟΧΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν μιλήσαμε για τον Ξενοδόχο αλλά για το "ίσως" αν διαβάσατε καλά.

      Διαγραφή
  6. ΠΟΥΛΑ ΤΑ ΜΠΑΟΥΛΑ, ΚΟΥΛΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΤΑ ΕΙΠΑΝ ΟΛΑ ΟΙ ΣΑΤΑΝΑΔΕΣ ΤΙ ΤΡΑΒΑΜΕ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 20 ΧΡΟΝΙΑ ΣΕ 4' ΣΤΗΝ ΣΕΙΡΑ ΤΟΥΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΟΜΩΣ? ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ? ΑΦΟΥ ΤΑ ΖΟΥΜΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΩΣΩ ΕΞΗΓΗΣΗ. ΕΑΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΤΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ, ΑΣ ΜΕ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί πιστεύουν στο κάρμα. Αν μας ενημερώσουν για το τι θα μας κάνουν, και εμείς το αποδεχόμαστε, είτε με την σιωπή μας και απραξία μας είτε γιατί οι περισσότεροι κοιμούμαστε όλορθοι, τότε δεν θα τους "κυνηγήσει" το κάρμα.

      Διαγραφή
    2. ΑΥΤΗ Η ΤΑΙΝΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ ΧΟΛΥΓΟΥΝΤ, ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΣΑΦΕΣ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΟΡΦΗ ΠΕΙΘΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΗΡΕΑΣΕΙ ΤΙΣ ΣΤΑΣΕΙΣ , ΤΙΣ ΠΕΠΟΙΘΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ. Η ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΔΙΑΘΕΣΙΜΑ ΜΕΣΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ. ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΧΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΜΕΣΩΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΟΠΩΣ ,ΤΙΣ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΙΚΕΣ ΤΑΙΝΙΕΣ , ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΕΚΠΛΗΞΗ , ΑΛΛΑ ΑΥΤΟ ΧΡΗΣΙΜΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΠΟΣΟ ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ ΩΣ ΤΕΤΟΙΑ. `` ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΕ ΕΝΑΝ ΤΑΧΕΩΣ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΠΛΟΚΟ ΚΟΣΜΟ, ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΣΥΝΤΟΜΕΥΣΕΙΣ . ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΟΥΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΤΥΧΕΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ, ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ `Η ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΤΟΥΣ. ΚΑΙ ΑΝΤ` ΑΥΤΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΤΑ ΣΤΕΡΕΟΤΥΠΑ ΜΑΣ..... `` ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ. ΔΗΛΑΔΗ, ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΝΕ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΙ ΣΑΝ ΟΝΟΜΑΤΑ . ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΙΝΗΜΑΤΟΓΡΑΦΟ, ΣΚΗΝΟΘΕΤΕΣ ΚΑΙ ΗΘΟΠΟΙΟΥΣ , ΕΤΣΙ ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ ΘΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙ ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΣΩΣΤΕΣ. ΚΑΤΑ ΣΥΝΕΠΕΙΑ, ΝΑ ΦΥΤΕΥΤΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ Ο ΦΟΒΟΣ , Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ. ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΠΛΗΘΟΣ, ΕΥΚΟΛΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΟΥΜΕΝΟ.

      Διαγραφή
    3. "Φ ο β ι σ μ έ ν ο πλήθος, εύκολα χ ε ι ρ α γ ω γ ο ύ μ ε ν ο' !

      Ο επίλογός σας έχει όλη τήν "ουσία"!

      Ήταν ανέκαθεν τό "ζ η τ ο ύ μ ε ν ο" από α ρ χ α ι ο τ ά τ ω ν χρόνων από τίς εκάστοτε εξουσίες, ανεξαρτήτως γεωγραφικής περιοχής αγαπητέ μας ΑΝΝΙΚΕΡΙ !

      Καί πάλι σας ευχαριστούμε πολύ γιά τίς τόσο ο υ σ ι α σ τ ι κ έ ς παρεμβάσεις σας καί τήν συμμετοχή σας.

      Διαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!