Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

Δέν είναι καμμία "μακρυνή" χώρα, είναι ΔΙΠΛΑ μας !!!! Η Βουλγαρία πέρασε ΝΟΜΟ, που ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ τήν «ΛΟΑΤΚΙ π ρ ο π α γ ά ν δ α στά Σχολεία»!!! ( Αλλά οι ΤΡΙΣΑΘΛΙΕΣ "ειδήσεις" εδώ, δέν πρόκειται νά πούν τό παραμικρό.... )


Με τεράστια πλειοψηφία πέρασε ο νόμος!

Το κοινοβούλιο της Βουλγαρίας απαγόρευσε σήμερα, με μεγάλη πλειοψηφία, τη ΛΟΑΤΚΙ+ προπαγάνδα στα σχολεία, εγκρίνοντας ένα νομοσχέδιο μετά και τα όσα έγιναν στην τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι.



Η τροπολογία που είχε καταθέσει το κόμμα «Αναγέννηση» υιοθετήθηκε με 159 ψήφους υπέρ, 22 κατά και 13 αποχές.

Με το κείμενο αυτό καθίσταται παράνομη η «ενθάρρυνση» ενός «μη παραδοσιακού σεξουαλικού προσανατολισμού» και η ταυτότητα φύλου που είναι «διαφορετική από τήν βιολογική», ακολουθώντας το μοντέλλο ενός ουγγρικού νόμου που αποδοκιμάστηκε έντονα στις Βρυξέλλες.

Οι εισηγητές είπαν, ότι ήταν αναγκαίο να περάσει γρήγορα ένα νομοσχέδιο, λόγω της «απαράδεκτης κανονικοποίησης του μη παραδοσιακού σεξουαλικού προσανατολισμού» που προωθείται από μια προπαγάνδα.

Η Ορθόδοξη Εκκλησία της Βουλγαρίας, επέκρινε έντονα την τελετή έναρξης των Αγώνων και η Σόφια κατήγγειλε τήν συμμετοχή "της" Αλγερινής 'μποξέρ' Ιμάνι Κελίφ και "της" Ταϊβανέζας Λιν Γιου-τινγκ, με το σκεπτικό ότι ανήκαν σε άλλο φύλο.


Ξεσπούν οι υποστηρικτές των ΛΟΑΤΚΙ+ στη χώρα...

Η Ντενίτσα Λουμπένοβα, δικηγόρος της ένωσης ΛΟΑΤΚΙ Deistvie («Δράση»), είπε ότι επωφελήθηκαν από τον «πολιτιστικό πόλεμο» που έχει ξεσπάσει με αφορμή τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού, για να προωθήσουν αυτήν τη μεταρρύθμιση.

Ο Ράντοσλαβ Στογιάνοφ, ο αντιπρόεδρος της βουλγαρικής Επιτροπής του Ελσίνκι, είπε ότι ο νέος νόμος θα δυσχεράνει (!) την «επιστημονική ενημέρωση» των μαθητών όσον αφορά τις μειονότητες...

Η μη κυβερνητική οργάνωση LevFem, που οργανώνει μια διαδήλωση σήμερα το απόγευμα για να καταγγείλει τον νόμο, θεωρεί ότι στο εξής θα είναι αδύνατον να εμποδιστεί ο σχολικός εκφοβισμός των νέων ομοφυλόφιλων, των διεμφυλικών και των τρανς.

https://www.epilekta.com/2024/08/blog-post_92.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!