Πέμπτη 1 Αυγούστου 2024

Μέση Ανατολή - Ισραήλ - 'Χεζμπολάχ' - Καθηγητής Φίλης Γιώργος: Φτάνουμε στήν ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ! Οι Τούρκοι θά βρεθούν ... / ΒΙΝΤΕΟ


 


1 σχόλιο:

  1. Το Ιράν και οι σύμμαχοί του θα εξαπολύσουν επίθεση μεγάλης κλίμακας στο Ισραήλ τις επόμενες 72 ώρες! Oι ΗΠΑ αναπτύσσουν 12 πλοία στη Μέση Ανατολή!
    Έρχεται Γενικός Πόλεμος;;;;

    Αξιωματούχοι του Πενταγώνου είπαν στο CNN: Το Ιράν και οι σύμμαχοί του θα εξαπολύσουν επίθεση μεγάλης κλίμακας στο Ισραήλ τις επόμενες 72 ώρες ως αντίποινα της δολοφονίας του Χανίγια στη Τεχεράνη. Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν, Αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ, έδωσε εντολή στο Ιράν να χτυπήσει απευθείας το Ισραήλ!

    Στο μεταξύ οι ΗΠΑ αναπτύσσουν 12 πλοία στην πολύπαθη Μέση Ανατολή συμπεριλαμβανομένου του αεροπλανοφόρου USS Theodore Roosevelt, αμφίβιες ομάδες μάχης και περισσότερους από 4.000 ναύτες αναφέρει Αμερικανός αξιωματούχος.

    Φθάνουμε στο σημείο 0. Θ΄αρχίσει ο Γενικός Πόλεμος;

    Ο επιτετραμμένος του Λιβάνου στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ:

    “Η ιστορία δεν θα γλιτώσει κανέναν. Το παρόν είναι πικρό, το μέλλον είναι σκοτεινό και αυτό που ξεκινά στη Μέση Ανατολή θα εξαπλωθεί σε όλο τον κόσμο“.

    To Iran προειδοποίησε τις ΗΠΑ πως αν κάνουν το λάθος και εμπλακούν όλοι οι σύμμαχοι τους στην περιοχή θα εκληφθούν ως νόμιμοι στόχοι.

    πηγή : dimpenews.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!