Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

ΝΑΙ ! ΝΑΙ ! ΝΑΙ ! Δόξα τω Θεώ! Η πρωϊνή ΛΙΤΑΝΕΙΑ στόν Πολύγυρο, έφερε τήν ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΒΡΟΧΗ !!! ..."Καρέκλες" έρριξε! - Β ί ν τ ε ο -

 


Η παρατεταμένη ανομβρία στην περιοχή του Πολυγύρου, όπως και σε όλη τη Χαλκιδική, προξένησε μείωση της στάθμης των νερών των πηγών και των γεωτρήσεων, ενώ εκατοντάδες καλλιέργειες …στενάζουν από την ξηρασία.


Οι εφημέριοι των δύο ενοριών του Πολυγύρου, του Αγίου Νικολάου και του Αγίου Χαραλάμπους αποφάσισαν και πραγματοποίησαν σήμερα το πρωΐ  Λ ι τ α ν ε ί α   των Ιερών Λειψάνων και Εικόνων των πολιούχων, κατά της παρατεταμένης ανομβρίας!

Με αυτοκίνητα ξεκίνησαν από το εξωκλήσι της Αγίας Τρίαδας, όπου εψάλη αγιασμός, στη συνέχεια μετέβησαν στο εξωκκλήσι της Αγίας Κυριακής, το εξωκκλήσι του Αγίου Προδρόμου και Αγίου Διονυσίου (Γιανισάτικο), στο εξωκλήσι του Αγίου Μηνά (Πατελιδάς), στο εξωκλήσι του Αγίου Νικούλαου (Σελιό) και στο εξωκλήσι του Αγίου Δημητρίου στις Μπάρες, όπου σε κάθε στάση έκαναν δέηση.



Το μεσημέρι τα σύννεφα κατέκλυσαν το Πολύγυρο και την γύρω περιοχή, άρχισε να βρέχει και οι δρόμοι του Πολυγύρου μετατράπηκαν σε ποτάμια από το νερό.

Οι κάτοικοι μιλούν στο halkidikinews.gr για θαυμαστό γεγονός, καθώς όλο το καλοκαίρι η γη είχε στεγνώσει και η ανομβρία άρχισε να δείχνει τα αποτελέσματά της στην καθημερινότητα.

 


https://www.halkidikinews.gr/%CE%B5%CF%80%CE%B9%CE%BA%CE%B1%CE%B9%CF%81%CF%8C%CF%84%CE%B7%CF%84%CE%B1/13304-%CE%B7-%CF%80%CF%81%CF%89%CE%B9%CE%BD%CE%AE-%CE%BB%CE%B9%CF%84%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%AF%CE%B1-%CF%83%CF%84%CE%BF%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%8D%CE%B3%CF%85%CF%81%CE%BF-%CE%AD%CF%86%CE%B5%CF%81%CE%B5-%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CE%BB%CF%85%CF%80%CF%8C%CE%B8%CE%B7%CF%84%CE%B7-%CE%B2%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%AE-video?fbclid=IwY2xjawEgPrZleHRuA2FlbQIxMQABHVfEr6zOBYNoY5rjakmmiL7pV1wSS-KHFh1c32aTO952jiwhVSJxyRvHwg_aem_hxuY0P7bTWZkZXklojJsew

4 σχόλια:

  1. Η παλαιότατη αυτή καί ε υ λ ο γ η μ έ ν η πρακτική του Ιερού κλήρου της Πατρίδος μας, μία απολύτως "δοκιμασμένη μέθοδος" η ΛΙΤΑΝΕΙΑ πρός ευμένειαν Δεσπότου καί αποτελέσματα σέ πιεστικές δυσκολίες καί καταστάσεις, συχνά καιρικού περιεχομένου!

    Συγχαρητήρια στούς δύο κληρικούς που έπραξαν τό απολύτως αυτονόητο !

    Καί η "α π ά ν τ η σ η" δέν άργησε καθόλου!

    Καί ήταν καί "π λ ο υ σ ι ώ τ α τ η" !!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ίδια καλά νέα με ίδια αποτελέσματα από την Ι.Μ. Παναγίας της Ξενιάς.

    Ο Θεός τα νικά όλα. Έπειτα, Εκείνος τα έπλασε. Ξέρει τα πάντα πως λειτουργούν.
    Μακάρι να γεμίσουν οι δρόμοι λιτανείες να δει ο τόπος χαρά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εκτός από λιτανεία ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ καί εξορκισμός σέ πολλές περιπτώσεις, λόγω μαύρης μαγείας...τρομάρα μας.!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!