Τετάρτη 7 Αυγούστου 2024

....'ΜΟΥΓΚΑΦΟΝ' ! ΠΑΛΙ ! ΔΥΟ πορείες λ α θ ρ ο μ ε τ α ν α σ τ ώ ν από τό Μπαγκλαντές στο κέντρο των ΑΘΗΝΩΝ μέσα σέ ...μία μέρα !!!!! – ΤΣΙΜΟΥΔΙΑ από τά συστημικά ΜΜΕ !

ΠΑΙΔΙΑ, ΜΗΝ ΚΟΙΜΑΣΘΕ ΛΟΓΩ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ!

ΜΗΝ ΧΑΛΑΡΩΝΕΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ!

ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΚΑΜΜΙΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ
ΑΠΟ ΤΑ  Κ Α Ρ Α Φ Ι Μ Ω Μ Ε Ν Α   ΜΜΕ 
ΤΗΣ ...ΠΥΡΚΑΓΙΑΣ!


Ακόμη και όσα ΜΜΕ, κυρίως διαδικτυακά, έσπευσαν να ενημερώσουν για τις δύο πορείες λαθρομεταναστών από το Μπαγκλαντές, έλαβαν εντολή (;), ως φαίνεται, να διαγράψουν τα κείμενά τους και αυτά υπήκουσαν ευλαβικά. 


Πουθενά, εκτός από το NewsFire.GR δε θα βρείτε την είδηση ότι τήν Δευτέρα, έλαβαν χώρα στην Αθήνα δύο διαφορετικές διαδηλώσεις Μπαγκλαντεσιανών με κατάληξη δύο διαφορετικά κεντρικά σημεία της πόλεως!!!....

Όπως ενημερώνει ο αξιόπιστος λογαριασμός στο X.com «Σταυροφόρος», τη Δευτέρα, 28 Ιουλίου, «πραγματοποιήθηκαν από αντίπαλα στρατόπεδα, δύο πορείες από Μπαγκλαντεσιανούς στο κέντρο της Αθήνας. 

Η μία ήταν του εθνικιστικού BNP που έχει συνασπισμό με το Jamaat e islami της ΜΑ & κατέληξε στην πλ.Κοτζιά & η άλλη υποστηρικτών του Awami League της Σ. Χασίνα που κατέληξε στην Πλ. Κουμουνδούρου».

Και συμπληρώνει ο «Σταυροφόρος»: «Η παρουσία ΥΜΕΤ δείχνει πως γνωρίζουν κάποιοι τους κινδύνους αλλά παρ’ όλα αυτά τους έδωσαν άδειες».

Να σημειωθεί, ότι κανονικά οι αλλοδαποί από οποιαδήποτε χώρα, σύμφωνα με το Σύνταγμα της Ελλάδος και συγκεκριμένα το Άρθρο 11, παρ. 1, δεν έχουν δικαίωμα να διαδηλώνουν και να κάνουν υπαίθριες συγκεντρώσεις στη χώρα μας:

«Oι Έλληνες έχουν το δικαίωμα να συνέρχονται ήσυχα και χωρίς όπλα».

Είναι λοιπόν απορίας άξιον, πώς η ΕΛ.ΑΣ. και η ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, επιτρέπουν μέσα στο κατακαλόκαιρο, με την Αθήνα να κατακλύζεται από τουρίστες, να πραγματοποιούνται συγχρόνως δύο διαφορετικές διαδηλώσεις Μπαγκλαντεσιανών, από αντίπαλες πολιτικές ομάδες της χώρας τους, στην οποία το κλίμα αυτήν την εποχή είναι εξαιρετικά τεταμένο.

Ο περίφημος νόμος του κ. Μητσοτάκη για το συναθροίζεσθαι, ακόμη κι αν αντιπαρέλθουμε το Σύνταγμα της χώρας, ισχύει τελικά; 

Ή μήπως οι αντιδιαδηλώσεις και γενικότερα η νομική πλαισίωση του συνέρχεσθαι έγινε μόνο και μόνο για να μπορούν να περιορίζονται οι διαδηλώσεις πατριωτών, συντηρητικών και δεξιών;

Από κοντά και ο πολέμιος του εθνικισμού Πέτρος Κωνσταντίνου, συνοδοιπόρος του Μπαγκλαντεσιανού Εθνικιστικού Κόμματος (BNP).

Από την πορεία του εθνικιστικού BNP δε θα μπορούσε να λείψει και μέγας πολέμιος του… εθνικισμού (του ελληνικού μόνον, βεβαίως βεβαίως), Πέτρος Κωνσταντίνου, με το ΚΕΕΡΦΑ  (Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή).

Παρών και ο …νεοδημοκράτης Τζαχίρ Ντάκουα που διοργάνωνε στο εστιατόριο του προεκλογικές συγκεντρώσεις ΝΔ με επίσημο προσκεκλημένο το Χάρη Θεοχάρη…

Τι άλλο θα ζήσουμε!!!


https://newsfire.gr/culturewars/dyo-poreies-lathrometanaston-apo-to-bagklantes-sto-kentro-tis-athinas-mesa-se-mia-mera-tsimoudia-apo-ta-systimika-mme/

1 σχόλιο:

  1. Τί έγινε ρέ παιδιά;
    Σχόλια;
    Σιωπή;
    Έχει πολύ ζέστη;
    Καί δέν μας λένε "κάτι" ούτε αυτές οι σ ο β α ρ ό τ α τ ε ς ειδήσεις;
    Δηλαδή "όλα καλά" ;
    "Καλοκαιρινά" ;
    Χαλαρά;
    Αμμουδιά καί ρακέτα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!