Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ σημαία καί ο Εθνικός Ύμνος μας, στήν τελετή ΛΗΞΕΩΣ των Ολυμπιακών Αγώνων στο Παρίσι! / ΒΙΝΤΕΟ


Αποθέωση της Ελλάδος σε παγκόσμιο επίπεδο!

Σε μια μοναδική χορογραφία, ο «εξερευνητής» ταξιδιώτης στο χρόνο προσγειώθηκε στο γήπεδο, διέσχισε όλες τις ηπείρους και στο τέλος κατέληξε στην Ελλάδα και στο φως των Ολυμπιακών Αγώνων.


Έκπληκτοι οι θεατές τον είδαν να ανακαλύπτει τους Ολυμπιακούς Αγώνες, να παίρνει την ελληνική σημαία και να ακούγεται ο Εθνικός Ύμνος.

Ο εθνικός ύμνος, η Νίκη της Σαμοθράκης, η ελληνική σημαία, καθώς και ο ύμνος στον Απόλλωνα, που είναι ο παλαιότερος από την αρχαία Ελλάδα και τον οποίο έπαιξε ο πιανίστας Alain Roche, συγκίνησαν τους τηλεθεατές.

Το Twitter όπως ήταν αναμενόμενο γέμισε με σχόλια από εκείνους που παρακολουθούσαν την τελετή, με τους περισσότερους να αποθεώνουν τη γαλλική διοργάνωση.

«Ευχαριστούμε», έγραφαν τα πιο πολλά σχόλια στο Twitter, ενώ το τηλεοπτικό κοινό έκανε λόγο για την πρώτη τελετή που τίμησε κατ’ αυτόν τον τρόπο τη χώρα μας.

https://www.epilekta.com/2024/08/blog-post_71.html

4 σχόλια:

  1. ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΤΙΚΟ! ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ!...ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ...!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Παρέδωσαν την Ελλάδα στον σατανά, αυτό το μήνυμα φαίνεται να περνάνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΑΤΑΝΟΛΑΤΡΕΙΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΣΜΑ, ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΤΟ ΤΡΟΠΑΙΟ ΤΟΥΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΤΗΝ ΣΑΤΑΝΙΣΤΙΚΗ ΑΥΤΗ ΤΕΛΕΤΗ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΦΤΙΑΧΝΑΝ ΕΝΑ ΣΚΗΝΙΚΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΝΑ ΘΥΜΙΖΕ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ? ΜΙΑ ΑΝΑΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΟΠΩΣ ΓΙΝΩΤΑΝ ΤΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΟΛΥΜΠΙΑ! ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΕΧΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ALLIEN, Η ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ ΜΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ? ΟΜΩΣ ΤΟ ΠΕΡΑΣΑΝ ΤΟ ΜΥΝΗΜΑ ΤΟΥΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μάς κυβερνάνε σατανολάτρες, άν δέν "ξυπνήσει" ό λαός καί δέν πάρει τήν τύχη του στά χέρια του
    καί δέν ζητήσει τήν βοήθεια Τού Χριστού καί τής Παναγίας μας
    είμαστε καταδικασμένοι σέ αφανισμό μέ γρήγορους ρυθμούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!