Πέμπτη 22 Αυγούστου 2024

ΤΡΑΓΙΚΟ ! Μέ τίς ευλογίες (;) της Μονής Μεγίστης Λαύρας, οι α ν ε μ ο γ ε ν ν ή τ ρ ι ε ς ετοιμάζονται νά ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΟΥΝ καί τήν Σ κ ύ ρ ο!!!!

 



Το όρος Κόχυλας, Νότια Σκύρος

Το όρος Κόχυλας, το «Βουνό» των Σκυριανών, καλύπτει σχεδόν όλο το νότιο τμήμα της Σκύρου. Η τραχιά βραχώδης όψη του, με την επικρατούσα χαμηλή και αραιή βλάστηση, δεν προδίδει με την πρώτη ματιά το μεγάλο και ιδιαίτερο φυσικό πλούτο που φιλοξενεί. Για αυτόν ακριβώς το φυσικό του πλούτο ο Κόχυλας έχει χαρακτηριστεί ως:

Ημεροδρόμος

https://tasthyras.wordpress.com/2024/08/20/%ce%bc%ce%b5-%cf%84%ce%b9%cf%82-%ce%b5%cf%85%ce%bb%ce%bf%ce%b3%ce%af%ce%b5%cf%82-%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bc%ce%bf%ce%bd%ce%ae%cf%82-%ce%bc%ce%b5%ce%b3%ce%af%cf%83%cf%84%ce%b7%cf%82-%ce%bb%ce%b1%cf%8d/

6 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. Ο ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ πιστεύουν ακριβώς τα ίδια με ΝΔ, οπότε παραπάνω 70,23% (40,56% + 17,83% + 11,84%).

      Διαγραφή
  2. Μηζοτάκουλας και παπαδαριό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΟΥΛΑ ΤΟ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΟ ΕΤΟΙΜΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΟΤΑΝ ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΕΝΑΝ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ, ΤΟΝ ΠΟΝΑΣ. ΓΝΩΡΙΣΑ ΤΗΝ ΣΚΥΡΟ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΧΥΛΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΑΓΡΙΑ ΟΜΟΡΦΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟΝ ΦΑΝΤΑΣΤΩ ΜΕ ΑΝΕΜΗΣΤΗΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΣΑΤΑΝΟΚΟΥΛΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΒΑΠΤΙΖΩΝΤΑΙ ''ΜΟΝΑΧΟΙ''. ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΛΟΓΟ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ. ΔΕΝ ΠΗΓΑΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΟΡΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΜΠΟΡΙΟ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΜΟΝΑΧΟΙ ΕΧΟΥΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΣ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΥΠΑΚΟΗ ΣΤΑ ΣΑΤΑΝΑΚΙΑ ΜΙΑ ΦΟΡΑ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΘΑ ΤΗΝ ΦΑΕΙ Η ΛΑΥΡΑ ΤΗΝ ΜΟΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!