Πέμπτη 8 Αυγούστου 2024

Οι ΠΟΛΥΤΕΚΝΕΣ ΜΗΤΕΡΕΣ στήν "Ιμπεριαλιστική" Ρωσία του Πούτιν...

 


Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

Για να γνωρίζουμε κι αναγνωρίζουμε τα "δικτατορικά" καθεστώτα, για να εκτιμάμε τη δυτική "ευρωπαϊκή δημοκρατία"...

Στην ιμπεριαλιστική Ρωσία του "δικτατορικού καθεστώτος" Πούτιν, που ανάμεσα σε τόσα παραβιάζει τα "ανθρώπινα δικαιώματα" κι απαγορεύει τους γάμους και τεκνοθεσίες ομοφυλόφιλων, οι μητέρες πολύτεκνων οικογενειών με τρία, ή περισσότερα παιδιά, μπορούν να συνταξιοδοτηθούν πρόωρα, με απόφαση του ιμπεριαλιστικού "Ρωσικού Κοινωνικού Ταμείου".

Οι προϋποθέσεις για να επιτευχθεί αυτό, όλα τα παιδιά πρέπει να είναι άνω των 8 ετών και η γυναίκα να έχει τουλάχιστον 15 χρόνια εργασιακή εμπειρία.

Οι μητέρες μπορούν να υποβάλουν αίτηση για σύνταξη:

- σε ηλικία 57 ετών, που έχουν γεννήσει και μεγάλωσε 3 παιδιά.

- σε ηλικία 56 ετών, με 4 παιδιά.

- σε ηλικία 50 ετών, με 5 ή περισσότερα παιδιά.

Επιπροσθέτως, ο χρόνος που αφιερώνεται στη φροντίδα παιδιών, έως ενάμιση χρόνο για το καθένα, περιλαμβάνεται στο χρόνο υπηρεσίας της μητέρας για αύξηση της σύνταξης.

Ευτυχώς που εμείς έχουμε ...δημοκρατία και βρισκόμαστε στην αγκαλιά της "μεγάλης δημοκρατικής ευρωπαϊκής οικογένειας" και δεν κινδυνεύουμε από τέτοιες ρατσιστικές διακρίσεις, καταπιεστικές καταστάσεις, που προσβάλλουν την ισότητα μεταξύ ανδρών-γυναικών-ΛΟΑΤΚΙ+ κ.α.π.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!