Δευτέρα 12 Αυγούστου 2024

Σκοτεινοί Ελευθεροτέκτονες – «Εγκληματίες πολέμου, κατά συρροήν δολοφόνοι και γενοκτόνοι!» (ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕΙ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΑ) ΠΡΟΣΟΧΗ! ΣΚΛΗΡΟ ΟΠΤΙΚΟ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟ!


Συμβολική εικόνα: Τεκτονική μυστική κοινωνία, (C) Freepik


Οι Ελευθεροτέκτονες διακηρύσσουν επανειλημμένα την ανθρωπιστική κοσμοθεωρία τους ως μια «ηθική ένωση ελεύθερων ανθρώπων», η οποία υποτίθεται ότι οδηγεί σε αυτογνωσία και πιο ανθρώπινη συμπεριφορά.

Αλλά μεταξύ αυτών υπήρξαν (και υπάρχουν) εγκληματίες πολέμου, γενοκτόνοι και μαζικοί δολοφόνοι. 


Αλλά αυτό αποσιωπάται για καλούς λόγους, καθώς η «μυστική κοινωνία», στην οποία ανήκουν υψηλόβαθμες προσωπικότητες και πολιτικοί παγκοσμίως, δεν πρέπει σε καμμία περίπτωση να πέσει σε ανυποληψία...

Από τον Guido Grandt (gugramediaverlag)

Ελευθεροτέκτονας Talaat Pasha – «Ελευθεροτέκτονες και Γενοκτόνοι»

Ένα πολιτικό ζήτημα για το οποίο οι Τούρκοι και πιθανώς και πολλοί Ελευθεροτέκτονες δεν θέλουν να μιλήσουν με κανέναν τρόπο και το οποίο έχει καταστεί εμπόδιο στην ένταξη της Τουρκίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση είναι η γενοκτονία των χριστιανών Αρμενίων. 


Το γεγονός ότι ένας Ελευθεροτέκτονας έπαιξε πραγματικά τον σημαντικό ρόλο σε αυτό είναι γνωστό μόνο σε λίγους. 


Μιλάμε για τον Μεχμέτ Ταλαάτ Πασά (1874-1921), ο οποίος αποκαλούσε τον εαυτό του Ταλαάτ Μπέη και ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς Τούρκους Ελευθεροτέκτονες, ακόμη και Μεγάλους Διδασκάλους της Μεγάλης Ανατολής της Τουρκίας, που ιδρύθηκε το 1909. 


Ο πασάς ήταν συνδιοργανωτής των λεγόμενων «Νεότουρκων», οι οποίοι ανέτρεψαν τον δεσποτικό σουλτάνο στις αρχές του 20ου αιώνα. 


Το 1909 προήχθη σε Υπουργό Εσωτερικών και στη συνέχεια σε Υπουργό Ταχυδρομείων. Μέχρι το 1918 – κάποιοι χρονικογράφοι μιλούν για το 1917 – ο Πασάς ήταν Μεγάλος Βεζίρης της Τουρκίας, που αντιστοιχούσε στο αξίωμα του πρωθυπουργού.


Μετά την ήττα στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, οι Αρμένιοι που ζούσαν στο πολυεθνικό κράτος κατηγορήθηκαν από την τουρκική κυβέρνηση ότι υποστήριξαν τον χριστιανό αντίπαλο στον πόλεμο, την Ρωσσία, και έτσι διέπραξαν εσχάτη προδοσία. 


Ταλαάτ Πασά





Αυτός ήταν ο λόγος για τον οποίο ο Ελευθεροτέκτονας Ταλαάτ Πασάς διέταξε μια «εθνοκάθαρση» μεταξύ 1915 και 1917 και η διάδοχη κυβέρνησή του ζήτησε και πάλι αυτή τη γενοκτονία μεταξύ 1919 και 1921. Οι σκληρές σφαγές των Αρμενίων εκείνα τα χρόνια είχαν ως αποτέλεσμα 600.000 έως 1,5 εκατομμύριο θύματα, οι εκτιμήσεις ποικίλλουν ευρέως.


Από τη μία πλευρά, αυτή η γενοκτονία αμφισβητείται από τους Τούρκους, από την άλλη πλευρά, παρουσιάζεται ως «δικαιολογημένη αντίδραση στις αρμενικές "καταπατήσεις" ή ως αναπόφευκτη συνέπεια του πολέμου».


Ακόμη και από τις τάξεις της μυστικής κοινωνίας έρχεται έντονη κριτική μέχρι σήμερα. Για παράδειγμα, ο Ελευθεροτέκτονας, δημοσιογράφος, Αμερικανός και πολιτικός επιστήμονας Tom Goeller είπε: «Ο Μεγάλος Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς της Τουρκίας από το 1915 έως το 1917, Mehmet Talaat Pasha, ήταν άμεσα πολιτικά υπεύθυνος για τη δολοφονία εκατοντάδων χιλιάδων Αρμενίων. Επιπλέον, πολλοί από τους κυβερνώντες Νεότουρκους ήταν Ελευθεροτέκτονες. 


Ούτε η αδιάψευστη αρχή της ανοχής των Ελευθεροτεκτόνων, η οποία πάντα διδασκόταν σε κάθε στοά και για όλους τους αιώνες, ούτε ο αγώνας τους για δημοκρατία τους εμπόδισαν να διατάξουν μια τέτοια αδικία. Αυτό το έγκλημα κατά των ανθρωπίνων δικαιωμάτων είναι μοναδικό στη μασονική ιστορία».


Ο Ελευθεροτέκτονας Γαζή Μουσταφά Κεμάλ Ατατούρκ (Loge Macedonia Risorta et Veritas No. 80, Θεσσαλονίκη), ιδρυτής της Δημοκρατίας της Τουρκίας και από το 1923 έως το 1938 ο πρώτος πρόεδρος της σύγχρονης δημοκρατίας που προέκυψε από την Οθωμανική Αυτοκρατορία μετά τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, κατηγόρησε επίσης τους «Νεότουρκους» και επομένως πιθανώς και τον αδελφό του Ταλαάτ Πασά για τη γενοκτονία των Αρμενίων. Μπροστά στο τουρκικό κοινοβούλιο το 1924, το περιέγραψε ως «επαίσχυντη πράξη».


Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι ένα μείγμα λαών συναντήθηκε στις στοές εκείνη την εποχή. Εκτός από τους Τούρκους, εκεί έδρασαν και Έλληνες, Εβραίοι, Άραβες, Κούρδοι, Αλβανοί, μέλη ξένων αποικιών και, φυσικά, Αρμένιοι. Με αυτόν τον τρόπο, η γενοκτονία γίνεται επίσης μια μασονική «αδελφοκτονία».


Ο Ταλαάτ Πασάς, ο οποίος εξορίστηκε στη Γερμανία μετά την ήττα του στον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο, δεν έζησε για να δει την ομιλία και την κριτική του αδελφού του Ατατούρκ: τρία χρόνια νωρίτερα, το 1921, ένας Αρμένιος φοιτητής τον εντόπισε στο Βερολίνο και τον δολοφόνησε.


















Ελευθεροτέκτονας Horatio Herbert Kitchener - "Ελευθεροτέκτονες και στρατόπεδα συγκέντρωσης Boer"



Λόρδος Horatio Herbert Kitchener





Ο Λόρδος Horatio Herbert Kitchener (του Χαρτούμ) (1850-1916), Βρετανός Υπουργός Πολέμου από το 1914 έως το 1916, διοίκησε έναν βρετανικό-αιγυπτιακό στρατό ως στρατάρχης το 1898. Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στην Αίγυπτο, έγινε Ελευθεροτέκτονας. Ήταν «Πρώην Μεγάλος Επίσκοπος» της «Μεγάλης Στοάς της Αγγλίας» και «Περιφερειακός Μεγάλος Διδάσκαλος» για την Αίγυπτο και το Σουδάν. Ήταν επίσης ένας από τους ιδρυτές του Drury Lane Lodge No. 2127 στο Λονδίνο.


Στη μάχη του Omdurman, πάνω από 10.000 δερβίσηδες πολεμιστές σφαγιάστηκαν με πολυβόλα και σφαίρες dumdum. Το σώμα του Mahdi βεβηλώθηκε με αποκεφαλισμό. Φήμες λένε ότι ο Kitchener σκέφτηκε ακόμη και να επεξεργαστεί το κεφάλι του ιερού άνδρα ως μελανοδοχείο ή μπωλ ή, ακόμα καλύτερα, να το στείλει στο Βασιλικό Κολλέγιο Χειρουργών στο Λονδίνο ως παράξενο αντικείμενο.



Μάχη του 21ου σώματος λογχοφόρων στο Omdurman, 2 Σεπτεμβρίου 1898




Πίνακας των μαχών στο Omdurman, Σουδάν



Τα πολύχρωμα στρατεύματα του Mahdi, η πρώτη μάχη, Omdurman, Σουδάν


Ο αδελφός της Στοάς Kitchener ήταν επίσης αρχιστράτηγος στον λεγόμενο πόλεμο των Boers (1899-1902) στη Νότια Αφρική. Οι "Boers" (αγρότες) ήταν μετανάστες έποικοι ολλανδικής καταγωγής. Με αυτόν τον τρόπο, ακολούθησε τη στρατηγική της «καμένης γης», στην οποία σκοτώθηκαν συνολικά 22.000 Βρετανοί και 12.000 μαχητές από αφρικανικά βοηθητικά στρατεύματα.

Η Διεθνής Τεκτονική Εγκυκλοπαίδεια (σελ. 464) γράφει σχεδόν αξιολύπητα: «Ο Kitchener διέπρεψε ιδιαίτερα στις αποικιακές εκστρατείες, νίκησε τον Mahdi στη μάχη του Omdurman και τερμάτισε τον πόλεμο των Boers».

Αλλά δεν ήταν τόσο εύκολο, επειδή ο Kitchener δεν μπόρεσε να συντρίψει τους αντάρτες των Boers παρά την ανωτερότητα του στρατού του, ο οποίος αριθμούσε περίπου 450.000 στρατιώτες. Έτσι κατέφυγε στα μέσα της «πολιτικής των στρατοπέδων συγκέντρωσης» και έστησε δεκάδες στρατόπεδα συγκέντρωσης.






Στις 22 Σεπτεμβρίου 1900, ο υποστράτηγος J.G. Maxwell, στρατιωτικός κυβερνήτης της Πρετόρια, έλαβε εντολές να στείλει γυναίκες και παιδιά καταγωγής Boers σε στρατόπεδο συγκέντρωσης. Αυτό νομιμοποιήθηκε με το βρετανικό μνημόνιο της 21ης Δεκεμβρίου 1900. 


Γυναίκες και παιδιά Boers σε στρατόπεδο συγκέντρωσης, 1901


















Το σχέδιο ήταν ότι όταν οι γυναίκες και τα παιδιά των Boers ήταν στα χέρια του εχθρού, οι σύζυγοι και οι πατέρες τους θα μπορούσαν να αναγκαστούν να παραδοθούν πιο γρήγορα.

Κατά συνέπεια, οι Βρετανοί έχτισαν περισσότερα από 40 στρατόπεδα συγκέντρωσης (ορισμένες πηγές μιλούν για 58), στα οποία φυλακίστηκαν περισσότεροι από 110.000 Boers

Συγκεκριμένα, περίπου 45.000 στο Orange Free State, 25.600 στο Natal και 43.000 στο Transvaal. 

Πολλοί από τους κρατούμενους ήταν παιδιά, για παράδειγμα, υπήρχαν 10.800 αγόρια και κορίτσια στο στρατόπεδο συγκέντρωσης στο Νατάλ

Ο ιστορικός Ewald Steenkamp γράφει: «Στα δωμάτια βρίσκονται οι γυναίκες, τα παιδιά και τα βρέφη, όλοι αδυνατισμένοι εκτός από τον σκελετό και θανάσιμα χλωμoί από την πείνα και τις ασθένειες.

Και οι μύγες είναι παντού, οι φορείς όλων των ειδών μικροβίων. Οι μύγες σέρνονται στα ρουθούνια των μικρότερων, ασθενέστερων παιδιών και μετά από λίγο καιρό τα σκουλήκια σέρνονται έξω από τη μύτη τους. 

Εκτός από τη σωματική βλάβη, σημειώθηκαν και σεξουαλικές επιθέσεις, όπως αποδεικνύουν μαρτυρίες από εκείνες τις ημέρες.


Το ποσοστό θνησιμότητας αυξήθηκε απότομα λόγω ιλαράς, πυρετού, πνευμονίας και οιδήματος. Περίπου το δέκα τοις εκατό του πληθυσμού των Boers πέθανε στα αγγλικά στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Ο πολιτικός και σύγχρονος ιστορικός Hans-Peter Schwarz λέει στο βιβλίο του The Face of the Century – Monsters, Rescuers and Mediocrities: «Στα στρατόπεδα συγκέντρωσης που δημιούργησε (o Kitchener, σημείωμα του συγγραφέα), χάνονται περίπου 20.000 οικογένειες».

Ο Kitchener, ο οποίος χαίρει σεβασμού (!!!!) από τους Ελευθεροτέκτονες, καθώς ακόμη και στοές στο Μπόλτον, τη Σίμλα και το Κάϊρο φέρουν το όνομά του, ήταν σίγουρα ένα από τα πιο αρνητικά παραδείγματα στην ιστορία των Τεκτόνων. 

Ως αποτέλεσμα του έργου του, χιλιάδες άνθρωποι πέθαναν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης των Boers.

Ανάμεσά τους ήταν πολλά παιδιά.

Το γεγονός ότι οι Ελευθεροτέκτονες δεν έχουν αποστασιοποιηθεί από αυτόν ακόμη και σήμερα έρχεται σε αντίθεση με όλα όσα μας λένε οι αδελφοί της στοάς για την ανθρωπότητα, την αδελφοσύνη και την ισότητα. 

Υπό αυτή την έννοια, ο ελευθεροτέκτονας Kitchener, ο οποίος πέθανε στο πολεμικό πλοίο Hampshire, το οποίο είχε προσκρούσει σε γερμανική θαλάσσια νάρκη στα ανοικτά των Νήσων Orkney κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου, σίγουρα δεν υπήρξε ήρωας, αλλά εγκληματίας πολέμου

Το 1899, η Μεγάλη Βρετανία είχε επίσης υπογράψει τη Σύμβαση της Χάγης, η οποία απαγόρευε τις επιθέσεις εναντίον αμάχων. Αυτή η ενέργεια εναντίον αμάχων (γυναικών και παιδιών), την οποία επέδειξε και ο Kitchener, ήταν επομένως αντίθετη με το διεθνές δίκαιο.




Ελευθεροτέκτονας Harry Spencer Truman - "Ελευθεροτέκτονας και μαζικός δολοφόνος ατομικής βόμβας"


Harry Spencer Truman


Ένα άλλο «άτιμο» μέλος της Διακριτικής Εταιρείας ήταν ο Harry Spencer Truman (1884-1972), ο 33ος Πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής από το 1945 έως το 1953. Ενήργησε ως προκάτοχός του και αδελφός του Franklin Delano Roosevelt (1882-1945) ως αναπληρωτής του μέχρι το θάνατό του.


Franklin Delano Roosevelt



Ο Truman ήταν ενεργός Ελευθεροτέκτονας από το 1909 και έγινε δεκτός στο Belton Lodge No. 450 στο Grandview του Μιζούρι. Δύο χρόνια αργότερα, ίδρυσε το Grandview Lodge No. 618 με άλλους αδελφούς, όπου ήταν ο πρώτος κύριος της καρέκλας. Το 1940 εξελέγη Μέγας Διδάσκαλος της Μεγάλης Στοάς του Μιζούρι και υπηρέτησε μέχρι τον Οκτώβριο του 1941.

Ωστόσο, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Harry Truman έδωσε τις εντολές για τις μεγαλύτερες σκόπιμες πυρηνικές καταστροφές που έχει δει ο κόσμος μέχρι σήμερα:

Στις 6 Αυγούστου 1945, στις 8:15 π.μ. τοπική ώρα, το αμερικανικό βομβαρδιστικό B-29 Enola Gay έριξε μια ατομική βόμβα (έκδοση ουρανίου-235 με το παρατσούκλι Little Boy) σε καιρό πολέμου για πρώτη φορά στην παγκόσμια ιστορία.




«Little Boy» και «Fat Man»


Μια ατομική βόμβα "Little Boy", το είδος που εξερράγη πάνω από τη Χιροσίμα και μια ατομική βόμβα τύπου "Fat Man", το είδος εξερράγη πάνω από το Ναγκασάκι.


Ο ιαπωνικός άμαχος πληθυσμός ήταν το κύριο θύμα!

Στην παράκτια πόλη της Χιροσίμα, μεταξύ 78.000 και 90.000 ανυπεράσπιστες γυναίκες, παιδιά και άνδρες κάηκαν μέχρι θανάτου λόγω της έκρηξης του όπλου, το οποίο είχε εκρηκτική ισχύ 13 κιλοτόνων ισοδύναμου TNT. Άλλοι 50.000 άνθρωποι πέθαναν από ασθένεια ακτινοβολίας χρόνια ή δεκαετίες αργότερα.


Tο αμερικανικό βομβαρδιστικό B-29 Enola Gay




Tα μέλη του πληρώματος του αμερικανικού βομβαρδιστικού B-29 Enola Gay


























Χιροσίμα: βουνά νεκρών













Οι πληγές παραμένουν για να θυμίζουν την φρίκη

Στη συνέχεια, οι Αμερικανοί κάλεσαν τους Ιάπωνες να παραδοθούν, διαφορετικά περαιτέρω «η καταστροφή θα έβρεχε από τον αέρα», όπως απειλούσαν. 

Όταν δεν υπήρξε απάντηση, ένα βομβαρδιστικό B-29 (το Bockscar) απογειώθηκε στις 9 Αυγούστου 1945 για να ρίξει τη δεύτερη ατομική βόμβα (έκδοση πλουτωνίου-239 με το παρατσούκλι Fat Man). Στην παράκτια πόλη του Ναγκασάκι, η ατομική βόμβα έκρηξης με εκρηκτική ισχύ 20 κιλοτόνων TNT σκότωσε μεταξύ 25.000 και 36.000 πολίτες

Περίπου 40.000 πέθαναν ως αποτέλεσμα των μακροπρόθεσμων επιπτώσεων της πυρηνικής ακτινοβολίας

Τελικά, η Ιαπωνία συνθηκολόγησε. Η δοκιμή της επίδρασης των πυρηνικών εκρήξεων πάνω από μεγάλες πόλεις στέφθηκε με επιτυχία για τους Αμερικανούς και για τον αδελφό Truman.


Στο Λεξικό των Τεκτονικών Πολιτικών, αυτό το έγκλημα πολέμου, αυτή η μαζική δολοφονία σχεδόν ενός τετάρτου εκατομμυρίου αμάχων – συμπεριλαμβανομένων των θανάτων μετά από ραδιενέργεια – έχει ως εξής: «(...) αυτός (Truman/d.A.) (…) τελείωσε τον πόλεμο εναντίον της Ιαπωνίας χρησιμοποιώντας την ατομική βόμβα...».

ΤΙΠΟΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Είναι σ κ ά ν δ α λ ο το γεγονός ότι οι Ελευθεροτέκτονες κρατούν τις αξίες τους τόσο υψηλά, παρ' όλο που υπήρχαν γενοκτόνοι και μαζικοί δολοφόνοι καθώς και εγκληματίες πολέμου στις τάξεις τους

Απαιτείται επειγόντως αποστασιοποίηση από αυτήν την σκοτεινή και εγκληματική αδελφότητα!


ΠΗΓΕΣ:

[1] Vgl. Eugen Lennhoff/Oskar Posner/Dieter A. Binder: „Internationales Freimaurer Lexikon“, München 2006 (5. überarbeitete und aktualisierte Ausgabe), S. 828, 853ff. /Tom Goeller: „Freimaurer – Aufklärung eines Mythos“, Berlin-Brandenburg 2006, S. 102-104///https://www.freimaurer-wiki.de/index.php/Mustafa_Kemal_Atat%C3%BCrk

[2] Vgl. Alan Moorehead: „The White Nile“, London 1973, S. 335/Hans-Peter Schwarz: “Das Gesicht des Jahrhunderts – Monster, Retter und Mediokritäten“, Berlin 1998, S. 132f., 461, 648/Michael Grandt: „Das Hitler-Tribunal – Protokoll eines Nürnberger Prozesses, Band 1: ‚Wege zur Macht’“, München/London/New York 2006, S. 369, 370 sowie: Supplement zum 1. Band, S. 141, 142/Joel Kotek/Pierre Rigoulot: „Das Jahrhundert der Lager. Gefangenschaft, Zwangsarbeit, Vernichtung“, Berlin/München 2001, S. 59, 61, 62, 64/Oskar Hirntrager: „Geschichte von Südafrika“, München 1952, S. 373/Ben Viljoen: „Die Transvaaler im Krieg gegen England“, München o.J., S. 228/S.B. Spies: „Methods of Barbarism?“, Kapstadt 1978, S. 215/Ewald Steenkamp: „Helkampe“, Pretoria 2001, S. 73f./Oorlogsmuseum van die Boererepublike (Hrsg.): „Vroueleed“, Bloemfontein 1993/J.C.Otto: „Die Konsentrasie-Kampe“, Johannesburg 1954, S. 170/Eugen Lennhoff/Oskar Posner/Dieter A. Binder: „Internationales Freimaurer Lexikon“, München 2006 (5. überarbeitete und aktualisierte Ausgabe), S. 464

[3] Vgl. Robert A. Minder: „Freimaurer Politiker Lexikon“, Innsbruck 2004, S. 261, 262/John Keegan: „Der Zweite Weltkrieg“, Berlin 2004, S. 847/“Kernwaffe“ in: „Wikipedia, Freie Enzyklopädie“ (http://de.wikipedia.org/wiki/Atom-Bombe (Zugriff: 08.08.07)/Winston Churchill: „Der Zweite Weltkrieg“, Bern/München/Wien 1998, S. 1092ΠΗΓΗ: Zwielichtige Freimaurer - „Kriegsverbrecher, Massen- und Völkermörder!“ (report24.news)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ





ΣΧΕΤΙΚΑ: 








ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:








13 σχόλια:

  1. Συγκλονιστική όλη η ανάρτηση από τήν αρχή ως τό τέλος!

    Ανατριχιάσαμε στήν κυριολεξία!

    Ευχαριστούμε πολύ που μας ενημερώνετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλημέρα σας!

      Σας ευχαριστούμε πολύ, να είστε καλά!

      Διαγραφή
    2. Ο Ταλαάτ Πασά υπήρξε μαζί μέ τόν Μουσταφά Κεμάλ* από τούς μεγαλύτερους σφαγείς καί εξολοθρευτές που ανέδειξε ο 20ος αιώνας στήν παγκόσμια Ιστορία!

      Η λεπτομερής αποτίμηση δέν είναι καθόλου εύκολη γιά τόν ακριβή αριθμό των τραγικών (εκατομμυρίων!) θυμάτων τους, Ελλήνων, Αρμενίων καί τόσων άλλων, αλλά η τιμωρία ιδίως γιά τόν πρώτο δέν άργησε καθόλου.

      Η εκτέλεσή του στίς 15 Μαρτίου του 1921, άν καί συνοδευόταν από δύο σωματοφύλακες, 'μέρα - μεσημέρι' σέ πολυσύχναστο δρόμο του Βερολίνου μάλλον συντάραξε τόν μέντορά του Κεμάλ καί τούς ομοίους του, αλλά ήταν καί μία πράξη που χαρακτηρίστηκε καί τότε απολύτως δίκαιη.

      Απόδειξη π ε ρ ί τ ρ α ν η, ότι τό Γερμανικό Δικαστήριο α θ ώ ω σ ε τόν ήρωα Αρμένιο δολοφόνο του Ταλαάτ, εντός δύο ημερών !!!!!!!!!! Οι Γερμανοί Δικαστές σοκαρίστηκαν τρομερά από όσα άκουσαν κατά τήν διάρκεια της σύντομης διαδικασίας...

      [ "Η δολοφονία του αιμοσταγούς Τούρκου Μεγάλου Βεζίρη έγινε στο πλαίσιο της επιχείρησης «Ν έ μ ε σ ι ς», για την εξολόθρευση όλων όσοι είχαν εξυφάνει και εκτελέσει το σχέδιο Γ ε ν ο κ τ ο ν ί α ς του αρμενικού λαού".
      " Ο Ταλαάτ κηδεύτηκε στο Βερολίνο.
      Ωστόσο, το 1943 ο Αδόλφος Χίτλερ έστειλε την τέφρα του στους Τούρκους με τιμές, μέσα σε ένα τραίνο διακοσμημένο με ...σβάστικες, ελπίζοντας να πάρει τήν χώρα με το μέρος του στον Άξονα, κάτι που δεν κατάφερε" .
      https://www.pontosnews.gr/360530/pontos/genoktonia/o-armenios-dolofonos-toy-talaat-pasa/ ]
      (* Είναι μέγα λάθος αυτό που γίνεται στήν Ελλάδα μας, νά αποκαλούμε τόν Μουσταφά Κεμάλ μέ τό όνομα Ατατούρκ! Είναι πραγματικά ασυγχώρητο καί γίνεται επειδή βασιλεύει η βαθιά άγνοια. Έτσι τόν θέλουν οι Τούρκοι νά τόν αποκαλούν, ως 'πατέρα της σύγχρονης Τουρκίας', αλλά ποτέ εμείς! Άρα Μουσταφά Κεμάλ σ κ έ τ ο! )
      Θερμότατα συγχαρητήρια στήν κυρία Μ. Ζαραφοπούλα γιά τήν πολύ ξεχωριστή αυτή ανάρτησή της.

      Διαγραφή
    3. Καλημέρα σας αγαπητέ Κόνδορα, σας ευχαριστούμε πολύ για τις υπερπολύτιμες πληροφορίες σας και σας ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια!
      Καλή Παναγιά με υγεία! Να έχουμε ΟΛΟΙ την προστασία της Μεγαλόχαρης!

      Διαγραφή
  2. ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΕΚΤΟΝΙΚΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ `` ΑΚΑΚΙΑ `` ΤΟΝ ΟΚΤΩΒΡΙΟ ΤΟΥ 1908, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΠΩΣ Η ΜΑΣΟΝΙΚΗ ΣΤΟΑ `` ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ `` ΜΕ ΕΔΡΑ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΕΙΧΕ ΩΣ ΔΙΔΑΣΚΑΛΟ ΤΟΝ ΙΤΑΛΟ-ΕΒΡΑΙΟ ΚΑΡΑΣΟ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΗΛΕΓΧΕ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΤΡΕΙΣ ΣΤΟΕΣ, ΣΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΜΕΛΗ ΗΤΑΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΦΑΝΗ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΤΩΝ ΝΕΟΤΟΥΡΚΩΝ, ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΙΚΑ ΗΤΑΝ ΕΒΡΑΙΟΙ, ΟΠΩΣ ΟΙ ΤΑΛΛΑΤ ΚΑΙ ΕΝΒΕΡ, ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ, ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΕΜΑΛ, ΕΓΙΝΑΝ ΣΦΑΓΕΙΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ. ΟΤΑΝ ΟΙ ΝΕΟΤΟΥΡΚΟΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΥΜΑΤΙΖΑΝ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ , ΑΛΛΑ ΣΥΝΤΟΜΑ ΠΗΡΑΝ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΤΟΥ ΠΑΝΤΟΥΡΚΙΣΜΟΥ. ΑΛΛΑ Ο ΠΑΝΤΟΥΡΚΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΟΥΡΚΟΥΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1860 ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΟΥΓΓΡΟ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΟΝΟΜΑΤΙ ΑΡΜΙΝΙΟΥΣ ΒΑΜΠΕΡΙ, Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ, ΚΑΙ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΡΓΑΖΟΤΑΝ ΚΡΥΦΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΡΔΟ ΠΑΛΜΕΡΣΤΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΒΡΕΤΑΝΙΚΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΩΝ. Ο ΒΑΜΠΕΡΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΝΑ ΜΕΣΟΛΑΒΗΣΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΤΗ ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΧΕΡΖΤΛ ΚΑΙ ΤΟΥ ΣΟΥΛΤΑΝΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ, ΔΗΛΑΔΗ , ΕΝΟΣ ΕΒΡΑΪΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗ. ΟΙ ΝΕΟΤΟΥΡΚΟΙ ΥΨΩΣΑΝ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΒΑΡΟ ΕΝΟΣ ΠΑΝΙΣΛΑΜΙΣΤΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΑΥΤΗ Η ΙΔΕΑ ΔΕΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ `Η ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ. ΖΗΤΗΘΗΚΕ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ ΤΟΥ 1870 ΑΠΟ ΕΝΑΝ ΑΓΓΛΟ ΕΥΓΕΝΗ ΟΝΟΜΑΤΙ ΓΟΥΪΛΦΡΕΝΤ ΜΠΛΑΝΤ, ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΙΧΕ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ . Ο ΜΠΛΑΝΤ ΗΤΑΝ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΟΥΧΟΣ ΤΩΝ ΒΡΕΤΑΝΙΚΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕ ΤΗΝ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ. ΟΠΩΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΜΠΕΝΖΑΜΙΝ ΝΤΙΣΡΑΕΛΙ , ΑΝΑΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΣΤΙΣ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΜΑΣΟΝΙΚΕΣ ΣΤΟΕΣ, ΑΠΟΚΑΛΥΨΕ ΤΑ ΕΞΗΣ : `` ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΑΝΤΟΥ , ΥΠΗΡΞΕ ΜΗΠΩΣ ΠΟΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΠΟΥ ΝΑ ΕΓΙΝΕ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΜΑΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ; Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΚΗΝΗΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ``.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σας ευχαριστούμε ι δ ι α ι τ έ ρ ω ς αγαπητέ μας ΑΝΝΙΚΕΡΙ γιά τήν πολύτιμη συνεισφορά σας καί στά καυτά αυτά ιστορικά καί συχνά Εθνικά ζητήματα, που παραμένουν τεχνηέντως πίσω από βαριές κουρτίνες.
    Τί νά πρωτοσχολιάσει όμως κανείς;
    Ο απλός λαός συνηθίζει νά λέει μία κλασσική φράση, 'όποια πέτρα κι άν σηκώσεις....'
    Ο επίλογός σας τά λέει όλα ( επειδή αντιλαμβάνεσθε, ότι οι πολλοί δέν είναι σέ θέση νά "δούν" πίσω από εντελώς άγνωστα γι' αυτούς ονόματα πρό πολλών δεκαετιών, ή πρό αιώνων ) καί αισθανόμαστε τήν ανάγκη νά τόν παραθέσουμε ξανά εδώ: ' Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ, ΠΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙ ΤΗΣ ΣΚΗΝΗΣ, ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ``!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάλι ρέ παιδιά ακόμα μία εγγλέζικη ΜΠΟΧΑ;
    Πάλι αυτοί;
    Υπάρχει "κάτι" στήν ιστορία των τελευταίων αιώνων, που νά μήν είναι από πίσω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Άν καί δέν είμαι καλός γνώστης όλων αυτών των φοβερών ιστορικών στοιχείων καί λεπτομερειών, θά ήθελα νά μου επιτρέψετε νά πώ μόνο δύο λόγια γιά τήν Δικαιοσύνη.

    Η βέβαιη καί η σίγουρα καί η καθαρή Δικαιοσύνη είναι αναμφίβολα μόνο η Θεϊκή.

    Συχνά εμείς η άνθρωποι γκρινιάζουμε καί γιά τήν ανθρώπινη καί ίσως καί γιά τήν άνωθεν δικαιοσύνη, άλλοτε επιπόλαια, άλλοτε θυμωμένα, άλλοτε παραπονεμένα.

    Εδώ όμως, στήν πολύ ασυνήθιστη περίπτωση του Αρμενίου "δολοφόνου" του Ταλαάτ Πασά, στό Βερολίνο τό 1921, βλέπουμε μέ έκπληξη ότι καί η ανθρώπινη δικαιοσύνη ίσως ως εξαίρεση, μπορεί καί αποδίδει ακόμα ορθά καί πρός έναν "εκτελεστή"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλημέρα σέ όλους, ιστολόγιο καί σχολιαστές.
    Σας διαβάζω παιδιά εδώ καί καιρό, αλλά οι ώρες μου είναι πολύ πνιγμένες καί δέν προλαβαίνω νά γράφω καί σχόλια.
    Δέν ξέρω καί πολύ καλά νά γράφω καί ζήτησα από τήν μητέρα μου νά βάλει τά γυαλιά της καί νά μέ βοηθήσει τώρα.
    Μαθαίνω εδώ σέ εσάς στά αλήθεια πράγματα εντελώς, μά εντελώς άγνωστα.
    Κάποιες φορές μοιάζουν απίστευτα καί θά σας τό ομολογήσω πάω καί προσπαθώ νά τά 'τσεκάρω' στό Google καί πράγματι είναι όπως τά λέτε!
    Γιά τήν Γενοκτονία κατά των Ελλήνων καί κατά των Αρμενίων ξέρουμε μερικά μόνο πράγματα.
    Είδα όμως καί μέ τό μάτι του Αμερικανού πολίτη επειδή έχω δύο υπηκοότητες, που γράψατε γιά τόν Χ. Τρούμαν καί τόν Φ. Ν. Ρούσβελτ καί προβληματίστηκα.
    Ο πατέρας μου μακαρίτης από χρόνια, ήξερε καί ήταν φίλος μέ έναν μεγαλύτερό του γείτονά μας αξιωματικό του πολεμικού ναυτικού.
    Θυμάμαι λοιπόν που ο άνθρωπος εκείνος είχε μιλήσει αρνητικά καί γιά τούς δύο πολιτικούς.
    Είχε καί θυμό όταν θυμήθηκε κάποια πράγματα γιά τήν Χαβάη καί τά γεγονότα του 1941 στό ναύσταθμο του Πέρλ Χάρμπορ.
    Γιά νά μήν σας κουράζω, όταν ο πατέρας μου του είπε, γιατί είσαι τόσο θυμωμένος, έχουν περάσει τόσες δεκαετίες, ο αμερικανός απόστρατος δάκρυσε καί του είπε, ότι έχασε πάρα πολλούς καλούς φίλους του τότε, είδε τρομακτικές σκηνές από τούς πνιγμούς καί τίς κραυγές χιλιάδων ναυτών εκείνο τό πρωΐ καί ότι "αυτοί οι δύο, ήξεραν από πρίν γιά όλα"!!!!!
    Ο πατέρας μου τά έχασε εντελώς καί τότε ο γείτονάς μας του είπε, άστα, ξέχασέ τα!
    Αυτά ήθελα νά σας πώ, αυτά θυμήθηκα μόλις είδα νά γράφετε γιά τούς δύο τότε προέδρους καί ευχαριστώ γιά τήν φιλοξενία, καλή Παναγιά, αλλά ευχαριστώ καί τήν μάνα μου που μέ βοήθησε νά τά γράψουμε εδώ αυτά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Εμείς σας ευχαριστούμε για την παρουσία σας, και για όσα πολύτιμα μας καταθέσατε.

      Τα σέβη μας στην μητέρα σας.

      Καλή Παναγιά με υγεία, χαρά και την προστασία της γλυκύτατης Μητέρας του Θεού μας και όλων των ανθρώπων.

      Διαγραφή
  7. Ευχαριστούμε πάρα πολύ γιά τήν συμμετοχή σας καί γιά όσα προσωπικά βιώματα είχατε τήν ευγενή καλοσύνη να μάς περιγράψετε, που είναι μάλιστα πολύ αποκαλυπτικά καί εντυπωσιακά.

    Πάντα είναι ιδιαιτέρα χαρά μας η επικοινωνία μέ τήν ελληνική ομογένεια όπου κι άν βρίσκεται.

    Καλή Παναγιά σας ευχόμαστε αγαπητέ φίλε, ευχαριστίες καί στήν μητέρα σας καί σέ όλους τούς Έλληνες εκεί, πάντα μέ υγεία καί μέ πολύ χαρά θά σας περιμένουμε καί πάλι στό ιστολόγιό μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μέ αφορμή τά όσα κατέθεσε ανωτέρω ο ομογενής μας από τίς ΗΠΑ, θά ήθελα νά προσθέσω εδώ, ότι ο μέσος Αμερικανός πολίτης όπως γνωρίζω από συγγενείς μου εκεί, έχει "μαύρα μεσάνυχτα" γιά τό ακριβώς έγινε καί πώς έγινε στήν αιματηρότατη ιαπωνική αεροπορική επίθεση στόν ναύσταθμο του Πέρλ Χάρμπορ.

    Ξέρουν επιδερμικά από τίς κάθε χρόνο εορταστικές εκδηλώσεις καί τίς επιμνημόσυνες δεήσεις γιά τούς 2.300 καί πλέον νεαρούς ναύτες των πληρωμάτων των "παρκαρισμένων" πολεμικών σκαφών, που προβάλλονται από τά εκεί κανάλια, αλλά πέραν αυτών τίποτα.

    Δέν γνωρίζουμε γιά νά είμαστε ειλικρινείς άν υπάρχει καί σέ ποιόν βαθμό εξειδευκεμένη βιβλιογραφία γιά τήν επίθεση εκείνη καί τό πιό σημαντικό, άν οι όποιες εκδόσεις ρίχνουν στά αλήθεια φώς στήν αδικαιολόγητη εκείνη πανωλεθρία από τήν ιαπωνική "αιφνιδιαστική" επίθεση εκατοντάδων αεροπλάνων!

    Τέλος, είναι αλήθεια πώς καί ο Πρόεδρος Ρούσβελτ καί ο αντιπρόεδρος Τρούμαν φαίνεται νά είχαν ειδοποιηθεί κάποια 24ωρα πρίν τήν ιαπωνική επίθεση, αλλά γιά λόγους που ακόμα παραμένουν περιέργως ( σκοπίμως ή μή ) ανεξακρίβωτοι, δέν απεσώβησαν τά τραγικά αποτελέσματα σέ βάρος τόσων αθώων νεαρών ψυχών....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!