Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου 2024

Ο αιώνιος πόλεμος του Ισλάμ εναντίον του Χριστιανισμού: Η Γαλλία στο χείλος της κατάρρευσης




Η Γαλλία βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού, καθώς ο πόλεμος του Ισλάμ του 14ου αιώνα εναντίον του Χριστιανισμού απειλεί τώρα να διαλύσει τα ίδια τα θεμέλια του δυτικού πολιτισμού – μέσω της βίας, της εξαπάτησης και της δημογραφικής κατάκτησης, η τελική μάχη για την ψυχή της Ευρώπης είναι κοντά.


Ο πόλεμος του Ισλάμ εναντίον του Χριστιανισμού δεν είναι ένα νέο φαινόμενο. Είναι ένας πόλεμος που έχει διαρκέσει 14 αιώνες – μια αδυσώπητη εκστρατεία που οδηγείται από τη θρησκευτική κατάκτηση με τελικό στόχο την υποδούλωση των χριστιανών και όλων των μη μουσουλμάνων υπό τη σαρία (ισλαμικός νόμος). 

Ο κόσμος, κυρίως η Ευρώπη - και η Γαλλία ειδικότερα - δεν έχει ακόμη κατανοήσει πραγματικά το μέγεθος αυτού του πολέμου, παρά τη δική του ιστορία υπεράσπισης ενάντια στο Ισλάμ, όπως φαίνεται από τον Charles Martel. 

Για αιώνες, οι μουσουλμάνοι έχουν χρησιμοποιήσει βία, εξαπάτηση και πονηρές στρατηγικές για να επιβάλουν τη θέλησή τους.

Η Δύση, τυφλωμένη από την πολιτική ορθότητα και τον ηθικό σχετικισμό, αρνείται να δει αυτόν τον πόλεμο ως αυτό που είναι: μια υπαρξιακή απειλή για τον ίδιο τον ιστό του πολιτισμού της.

Ενώ μεγάλο μέρος του κόσμου αναλώνεται σε σύγχρονες συγκρούσεις, η στρατηγική κατάκτησης του Ισλάμ έχει εξελιχθεί. Στις χώρες με μουσουλμανική πλειοψηφία, οι χριστιανοί εξακολουθούν να υφίστανται συστηματικές διώξεις. 

Σε όλη την Αφρική, τη Μέση Ανατολή και μέρη της Ασίας, οι Χριστιανοί αντιμετωπίζουν αδιανόητη βία. Στην Ευρώπη, οι μουσουλμάνοι έχουν μεταβεί από αποτυχημένες στρατιωτικές κατακτήσεις σε μια νέα μορφή τζιχάντ – αυτή του δημογραφικού και πολιτιστικού πολέμου. 

Υπό το πρόσχημα της taqiyya – της ισλαμικής πρακτικής της εξαπάτησης – οι μουσουλμάνοι ηγέτες και οι οπαδοί τους ενσωματώνονται στις δυτικές κοινωνίες, διατηρώντας παράλληλα τον στόχο τους για την επιβολή της σαρία.



Η ξεχασμένη γενοκτονία των Αρμενίων: Μια απόδειξη της ισλαμικής βαρβαρότητας

Ένα από τα πιο ειδεχθή παραδείγματα ισλαμικής βαρβαρότητας κατά των χριστιανών είναι η γενοκτονία των Αρμενίων. Συχνά συγκαλυμμένη στον δυτικό λόγο, η συστηματική εξόντωση 1,7 εκατομμυρίων Αρμενίων από το Ισλαμικό Χαλιφάτο - που αναφέρεται από τους ιστορικούς ως Οθωμανοί Τούρκοι - στις αρχές του 20ού αιώνα δεν ήταν ένα μεμονωμένο περιστατικό, αλλά το αποκορύφωμα αιώνων διώξεων. 

Οι Αρμένιοι, το πρώτο έθνος που υιοθέτησε επίσημα τον Χριστιανισμό το 301 μ.Χ., υποβιβάστηκαν σε πολίτες δεύτερης κατηγορίας υπό ισλαμική κυριαρχία, υποκείμενοι σε καθεστώς dhimmi - ένα καταπιεστικό σύστημα νόμων, βαριάς φορολογίας και συστηματικής ταπείνωσης.

Για αιώνες, οι Αρμένιοι αντιμετώπιζαν σφαγές, αναγκαστικούς προσηλυτισμούς και βίαιη καταπίεση στα χέρια των μουσουλμάνων ηγεμόνων τους. Οι τουρκικές αρχές, ενθαρρυμένες από τις ισλαμικές διδασκαλίες που παρουσίαζαν τους χριστιανούς ως κατώτερους, ξεκίνησαν μια εκστρατεία εξόντωσης στις αρχές του 1900. 

Μέχρι τη στιγμή που τελείωσε η γενοκτονία, 1,7 εκατομμύρια Αρμένιοι είχαν πυροβοληθεί, μαχαιρωθεί, βιαστεί, ακρωτηριαστεί ή αφεθεί να πεθάνουν στις ερήμους της Ανατολίας. 

Αυτή η σχολαστικά σχεδιασμένη γενοκτονία έθεσε το προηγούμενο για το πώς οι μουσουλμάνοι θα συμπεριφέρονταν στους χριστιανούς για τους επόμενους αιώνες.

Αλλά η βαρβαρότητα δεν σταμάτησε στους Αρμένιους. Γερμανοί αξιωματικοί στάλθηκαν για να παρακολουθήσουν την εξόντωση των Αρμενίων και σημείωσαν τις μεθόδους που χρησιμοποιήθηκαν – μαζικές απελάσεις, σιδηροδρομική μεταφορά για σφαγή και μαζικούς τάφους.

Πολλοί ιστορικοί υποστηρίζουν ότι οι Ναζί έμαθαν αυτές τις μεθόδους από τους μουσουλμάνους. 

Ο ίδιος ο Χίτλερ θαύμαζε τη σκληρότητα του Ισλάμ και την ανωτερότητά του έναντι αυτού που θεωρούσε ως παθητική φύση του Χριστιανισμού (Hitler's Table Talk), ένας αποκαλυπτικός δείκτης της ιδεολογικής συγγένειας μεταξύ αυτών των δύο γενοκτονικών δυνάμεων.

Παρά τα συντριπτικά στοιχεία της ισλαμικής βαρβαρότητας, ο κόσμος παραμένει σιωπηλός. 

Συγκρίνετε αυτό με την κατακραυγή για τις απώλειες των Παλαιστινίων στη Γάζα, όπου 40.000 θάνατοι – σύμφωνα με την προπαγάνδα της Χαμάς – αν και τραγικοί – ωχριούν σε σύγκριση με τα 1,7 εκατομμύρια Αρμένιους που εξαφανίστηκαν από προσώπου γης. 

Η επιλεκτική οργή της διεθνούς κοινότητας αποκαλύπτει μια βαθιά ριζωμένη απροθυμία να αντιμετωπίσει τους πραγματικούς δράστες θρησκευτικής βίας.




Η επέκταση του Ισλάμ στην Ευρώπη: Από τις μαυριτανικές κατακτήσεις στη σύγχρονη μετανάστευση

Η εκστρατεία του Ισλάμ να κυριαρχήσει στην Ευρώπη ξεκίνησε πριν από πολλούς αιώνες με την εισβολή των Μαυριτανών στην Ισπανία τον 7ο αιώνα. Αυτό δεν ήταν απλώς μια εδαφική επέκταση, αλλά μια θρησκευτική κατάκτηση με στόχο την επιβολή της ισλαμικής κυριαρχίας σε ολόκληρη την ευρωπαϊκή ήπειρο. 

Οι Μαυριτανοί προωθήθηκαν βαθιά στην Ευρώπη, φτάνοντας στην καρδιά της Γαλλίας πριν απωθηθούν από τον Κάρολο Μαρτέλο στη μάχη της Τουρ το 732. Αυτό δεν ήταν ένα μεμονωμένο γεγονός. Κατά τη διάρκεια των αιώνων, οι ισλαμικές δυνάμεις έχουν επανειλημμένα επιδιώξει να κατακτήσουν την Ευρώπη - μέσω πολέμου, εισβολής και ανατροπής.

Σήμερα, η στρατηγική έχει αλλάξει. Δεν βλέπουμε πλέον μουσουλμανικά στρατεύματα να διασχίζουν τα σύνορα με σπαθιά υψωμένα ψηλά. Αντ 'αυτού, εκατομμύρια μουσουλμάνοι μετανάστες πλημμυρίζουν την Ευρώπη, μερικοί από τους οποίους προσπαθούν να ξεφύγουν από το χάος των ισλαμικών κρατών, αλλά κυρίως ως οικονομικοί μετανάστες. 

Αλλά μην κάνετε κανένα λάθος – δεν αφήνουν πίσω τις πεποιθήσεις τους.

Ένα σημαντικό μέρος μεταναστεύει προς τα δυτικά όχι μόνο για να αναζητήσει καταφύγιο αλλά και για να εκπληρώσει τη θρησκευτική υποχρέωση της hijrah, της μετανάστευσης για την υπόθεση του Αλλάχ, η οποία θεωρείται ως μια εξαιρετικά αξιέπαινη πράξη στο Ισλάμ.

Ιστορικά, hijrah ήταν η μετανάστευση του Μωάμεθ και των οπαδών του από τη Μέκκα στη Μεδίνα, ένα κεντρικό γεγονός που οδήγησε στην επέκταση του Ισλάμ. 

Σήμερα, το hijrah χρησιμεύει ως στρατηγική για τον πληθυσμό και την κυριαρχία σε νέες χώρες, σύμφωνα με τις ισλαμικές διδασκαλίες. Όπως δηλώνει το Κοράνι, «Όποιος μεταναστεύει για την υπόθεση του Αλλάχ θα βρει στη γη πολλές τοποθεσίες και αφθονία» (Κοράνι 4:100). 

Οι μουσουλμάνοι ενθαρρύνονται να εγκατασταθούν σε μη μουσουλμανικές χώρες για να διαδώσουν την ισλαμική επιρροή και να εγκαθιδρύσουν τη σαρία. Δεν πρόκειται μόνο για μετανάστευση· Είναι μια ιδεολογική και θρησκευτική πράξη κατάκτησης.

Στη Γαλλία, μπορεί να φανεί η σαφέστερη εκδήλωση αυτού. Γαλλικές πόλεις όπως το Παρίσι, η Μασσαλία και η Λυών μετατρέπονται σε ισλαμικούς θύλακες. Οι κάποτε ζωντανές γαλλικές γειτονιές βρίσκονται τώρα υπό de facto ισλαμικό νόμο. 

Οι μουσουλμάνοι μετανάστες έχουν δημιουργήσει παράλληλες κοινωνίες όπου το γαλλικό δίκαιο είναι άσχετο και τα ισλαμικά έθιμα κυριαρχούν σε κάθε πτυχή της καθημερινής ζωής.

Οι μη μουσουλμάνοι δεν είναι πλέον ασφαλείς σε αυτούς τους θύλακες και οι γυναίκες και τα νεαρά κορίτσια που αρνούνται να τηρήσουν τους ισλαμικούς ενδυματολογικούς κώδικες παρενοχλούνται ή δέχονται επιθέσεις. 

Ωστόσο, η γαλλική κυβέρνηση παραμένει αδιάφορη, παγιδευμένη σε ένα δίκτυο πολιτικής ορθότητας και φόβου να προσβάλει τον αυξανόμενο μουσουλμανικό πληθυσμό της.

Ο τόπος της περίφημης Μάχης της Τουρ, όπου ο Σαρλ Μαρτέλ κάποτε απώθησε τους ισλαμιστές εισβολείς, φιλοξενεί τώρα ένα μεγάλο τζαμί, το Mosquée de Tours.—μια σκόπιμη πράξη για να σηματοδοτήσει την επιστροφή και την κυριαρχία του Ισλάμ.



Δεν πρόκειται για μεμονωμένο περιστατικό. Σε όλη την ιστορία, οι μουσουλμάνοι έχουν χτίσει τζαμιά πάνω από κατακτημένους θρησκευτικούς χώρους ως σύμβολα της νίκης τους. 

Το Μεγάλο Τζαμί της Κόρδοβα, που κατασκευάστηκε πάνω από τη χριστιανική εκκλησία του Αγίου Βικεντίου, και η μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί είναι χαρακτηριστικά παραδείγματα.

Τοποθετώντας ένα τζαμί σε αυτή την ιστορικά σημαντική τοποθεσία, το Ισλάμ στέλνει ένα σαφές μήνυμα: έχουν επιστρέψει για να ανακτήσουν αυτό που κάποτε χάθηκε, διεκδικώντας την κυριαρχία σε μια τώρα ηττημένη γη.




Ο συνεχιζόμενος πόλεμος του Ισλάμ στην Αφρική και τη Μέση Ανατολή

Ο πόλεμος κατά του Χριστιανισμού δεν περιορίζεται στην Ευρώπη. Σε όλη την Αφρική και τη Μέση Ανατολή, οι χριστιανοί σφαγιάζονται, εκτοπίζονται και καταπιέζονται από ισλαμιστές φονταμενταλιστές. 

Μόλις πρόσφατα, η Μπουρκίνα Φάσο έγινε μάρτυρας της σφαγής περισσότερων από 300 χριστιανών σε μία μόνο επίθεση. Στη Νιγηρία, ισλαμιστές μαχητές, όπως η Boko Haram και οι βοσκοί Fulani, εισβάλλουν συστηματικά σε χωριά, δολοφονώντας άνδρες, γυναίκες και παιδιά. 

Αυτό αποτελεί μέρος μιας ευρύτερης εκστρατείας για την εκκαθάριση της Αφρικής από τον χριστιανικό πληθυσμό της. Κάθε εβδομάδα φέρνει νέες αναφορές για εκτελέσεις, εκκλησίες που καίγονται και ολόκληρες κοινότητες που αφανίζονται.

Και όμως, αυτές οι φρικαλεότητες μόλις και μετά βίας καταγράφονται στα παγκόσμια μέσα ενημέρωσης. Ενώ ο κόσμος έχει εμμονή με τον πόλεμο στην Ουκρανία, τα σώματα χιλιάδων χριστιανών αφήνονται να σαπίσουν στα χωράφια της Αφρικής. 

Σε μέρη όπως το Σουδάν, εκατομμύρια χριστιανοί έχουν εκτοπιστεί από ισλαμικές πολιτοφυλακές, τα σπίτια και οι εκκλησίες τους έχουν καταστραφεί σε μια εκστρατεία γενοκτονίας που η διεθνής κοινότητα αγνοεί βολικά.




Το μέλλον της Γαλλίας: Το επερχόμενο Ισλαμικό Κράτος

Εν τω μεταξύ, στη Γαλλία, η πρόοδος ενός ισλαμικού κράτους επιταχύνεται καθημερινά. Καθώς εκατομμύρια μουσουλμάνοι συρρέουν στη χώρα, έχει προκύψει μια επικίνδυνη τάση. 

Ενώ ορισμένοι μουσουλμάνοι μετανάστες εγκαταλείπουν τα ισλαμικά καθεστώτα αναζητώντας μια καλύτερη ζωή, ένα σημαντικό μέρος έρχεται να αναδημιουργήσει τις ίδιες τις συνθήκες που υποτίθεται ότι διέφυγαν. 

Αντί να αγκαλιάσουν τις γαλλικές αξίες της ελευθερίας, της ισότητας και του κοσμικού κράτους, αυτοί οι μετανάστες προσκολλώνται στην ισλαμική τους ταυτότητα, αρνούμενοι να ενσωματωθούν. Απαιτούν σαρία, επιβάλλουν ισλαμικά έθιμα στις γειτονιές τους και δημιουργούν γόνιμο έδαφος για τζιχάντ.

Αυτό που είναι πιο ανησυχητικό είναι η σιωπή των λεγόμενων «μετριοπαθών μουσουλμάνων». Αντιμέτωποι με την άνοδο του ισλαμισμού στις κοινότητές τους, παραμένουν παθητικοί – είτε από φόβο είτε από σιωπηρή έ γ κ ρ ι σ η. 

Η Γαλλία πλησιάζει γρήγορα σε ένα σημείο καμπής. Σε λίγες δεκαετίες, η χώρα που κάποτε υπερηφανευόταν για τη νομική και κωδικοποιημένη εκκοσμίκευσή της (Laïcité) και τα ανθρώπινα δικαιώματα θα βρεθεί υπό ισλαμική κυριαρχία, με τη σαρία να επιβάλλεται σε έναν πληθυσμό που κάποτε αγωνιζόταν για την ελευθερία.

Η γραφή είναι στον τοίχο, αλλά η Γαλλία αρνείται να δράσει. Παραλυμένη από τη δική της πολιτική ορθότητα, η γαλλική κυβέρνηση αποτυγχάνει να αναγνωρίσει την αυξανόμενη απειλή του ισλαμικού ριζοσπαστισμού εντός των συνόρων της. 

Η ισλαμική κατάκτηση της Γαλλίας δεν συμβαίνει με σπαθιά και όπλα· Συμβαίνει στις σχολικές αίθουσες, στους δρόμους και στα τζαμιά.




Η ώρα για δράση είναι τώρα

Ο πόλεμος του Ισλάμ εναντίον του Χριστιανισμού δεν σταμάτησε ποτέ. 

Για αιώνες, οι μουσουλμάνοι προσπάθησαν να επιβάλουν τη θέλησή τους σε μη μουσουλμάνους μέσω βίας, εξαπάτησης και ανατροπής. 

Σήμερα, αυτός ο πόλεμος συνεχίζεται στην Ευρώπη, την Αφρική και τη Μέση Ανατολή, με τη Γαλλία ως κρίσιμο πεδίο μάχης. 

Η γαλλική κυβέρνηση, μαζί με τον υπόλοιπο δυτικό κόσμο, πρέπει να αφυπνιστεί στην πραγματικότητα της κατάστασης. 

Το Ισλάμ δεν είναι απλώς μια θρησκεία – είναι μια πολιτική ιδεολογία που τείνει προς την παγκόσμια κυριαρχία. 

Η Δύση δεν έχει πλέον την πολυτέλεια να αγνοεί αυτή την απειλή. 

Κάθε μέρα αδράνειας φέρνει το Ισλάμ ένα βήμα πιο κοντά στο στόχο του. Έχει ειπωθεί ότι το Ισλάμ είναι πολιτική μεταμφιεσμένη σε θρησκεία, ενώ ο κομμουνισμός είναι θρησκεία μεταμφιεσμένη σε πολιτική.

Ο καιρός του εφησυχασμού έχει παρέλθει προ πολλού. Εάν η Γαλλία και η Ευρώπη συνεχίσουν την τρέχουσα πορεία τους, σύντομα θα βρεθούν κάτω από το ζυγό της ισλαμικής κυριαρχίας.

Οι συνέπειες είναι σαφείς: η καταστροφή του δυτικού πολιτισμού όπως τον ξέρουμε, η απώλεια της ελευθερίας και η επιβολή ενός βάναυσου, καταπιεστικού συστήματος διακυβέρνησης που δεν έχει θέση στον σύγχρονο κόσμο. 

Η Δύση πρέπει να δράσει τώρα ή να διακινδυνεύσει να χάσει όλα όσα θεωρεί πολύτιμα – και ίσως για πάντα.




ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ



ΣΧΕΤΙΚΑ:

Μετά την απέλαση επέστρεψε: Ιρακινός μαχαιρώνει 61χρονο
Απίστευτες συνθήκες στην καλύτερη Γερμανία που υπήρξε ποτέ: Ένας Ιρακινός εισέρχεται στη Γερμανία και απελαύνεται μετά από απόρριψη αίτησης ασύλου. Πέντε χρόνια αργότερα, επιστρέφει και υποβάλλει ξανά αίτηση ασύλου. Αφού απορρίφθηκε και αυτό, μήνυσε κατά της απέλασής του. Είναι ανεκτός εδώ και δύο χρόνια. Πριν από μια εβδομάδα, ο άνδρας μαχαίρωσε έναν 61χρονο στο Sarstedt.



«Ο κατηγορούμενος φέρεται να σχεδίασε τρομοκρατική επίθεση στη Νέα Υόρκη γύρω στις 7 Οκτωβρίου...»
Το υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι ένας Πακιστανός πολίτης που ζει στον Καναδά συνελήφθη και κατηγορείται για σχεδιασμό τρομοκρατικής επίθεσης σε εβραϊκό κέντρο στη Νέα Υόρκη, δήθεν προς υποστήριξη του ISIS. Ο Muhammad Shahzeb Khan, 20 ετών, γνωστός και ως Shahzeb Jadoon, συνελήφθη την Τετάρτη περίπου 12 μίλια από τα βόρεια σύνορα των ΗΠΑ κοντά στο Ormstown του Κεμπέκ. «Ο κατηγορούμενος φέρεται να σχεδίασε μια τρομοκρατική επίθεση στη Νέα Υόρκη γύρω στις 7 Οκτωβρίου του τρέχοντος έτους με δεδηλωμένο στόχο τη σφαγή, στο όνομα του ISIS, όσο το δυνατόν περισσότερων Εβραίων», έγραψε σε δήλωσή του ο γενικός εισαγγελέας των ΗΠΑ Μέρικ Γκάρλαντ.



Τέσσερα μέλη της συμμορίας Tren de Aragua της Βενεζουέλας που συνελήφθησαν στο Κολοράντο επιβεβαιώθηκαν ως παράνομοι αλλοδαποί, σύμφωνα με δήλωση εκπροσώπου της ICE στο Fox News.
Οι υπήκοοι της Βενεζουέλας, ηλικίας από 19 έως 24 ετών, διέσχισαν παράνομα τα νότια σύνορα μέσω του Τέξας το 2022 και το 2023, υπό την κυβέρνηση Μπάιντεν. Και οι τέσσερις βρίσκονται τώρα υπό κράτηση στο ICE. Οι τέσσερις συνελήφθησαν μετά από πυροβολισμούς που σημειώθηκαν κοντά στο Nome Street Apartments, μία από τις πολυκατοικίες στην Aurora που είχαν καταληφθεί από ένοπλα μέλη της Tren de Aragua.



«Έχουν γίνει οι κατακτητές...»
Η πόλη του Σπρήνγκφιλντ του Οχάιο - με πληθυσμό 60.000 κατοίκους, έχει κατακλυστεί από περίπου 20.000 Αϊτινούς παράνομους μετανάστες, οι οποίοι συνέρρευσαν στην πόλη - επιδεινώνοντας μια «σημαντική στεγαστική κρίση» σύμφωνα με αξιωματούχους της πόλης και τρώγοντας κατοικίδια ζώα και άγρια ζώα σύμφωνα με τους ντόπιους. Κατά τη διάρκεια μιας συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής στις 27 Αυγούστου, ένας κάτοικος της περιοχής είπε ότι οι Αϊτινοί ήταν «στο πάρκο αρπάζοντας πάπιες, κόβοντας τα κεφάλια και τρώγοντάς τις». Ένας άλλος κάτοικος της περιοχής δημοσίευσε σε μια ομάδα στο Facebook ότι ο γείτονάς τους είχε μια γάτα που εξαφανίστηκε - μόνο για να την δει «κρεμασμένη από ένα κλαδί, όπως θα κάνατε ένα ελάφι για σφαγή, και [οι Αϊτινοί] το σκάλιζαν για να φάνε."



Καθώς η Ευρώπη συνεχίζει να βλέπει χιλιάδες αφίξεις παράνομων μεταναστών κάθε μήνα, ο αναπληρωτής ηγέτης μιας χώρας που βρίσκεται στην πρώτη γραμμή της μεταναστευτικής κρίσης ζήτησε να χορηγηθεί αμνηστία και διαμονή σε μισό εκατομμύριο παράνομους.
Η αντιπρόεδρος της ισπανικής κυβέρνησης Γιολάντα Ντίαζ ζήτησε να δοθεί η δυνατότητα σε 500.000 παράνομους μετανάστες να παραμείνουν στη χώρα της, λέγοντας ότι υπάρχει ανάγκη νομιμοποίησης των παράνομων μεταναστών εργαζομένων, υποστηρίζοντας ότι επί του παρόντος δεν έχουν τα κατάλληλα εργασιακά δικαιώματα. Ο Ντίαζ, ο οποίος υπηρετεί επίσης ως υπουργός Εργασίας υπό τον αριστερό πρωθυπουργό Πέδρο Σάντσεθ, ζήτησε άμεση δράση. Τα σχόλια υποστηρίζουν σε μεγάλο βαθμό μια νομοθετική πρωτοβουλία πολιτών που καλεί την κυβέρνηση να χορηγήσει αμνηστία σε παράνομους που ζούσαν στην Ισπανία πριν από την 1η Νοεμβρίου 2021. Η πρωτοβουλία συγκέντρωσε 700.000 υπογραφές και την υποστήριξη 900 ΜΚΟ.






Ο Λευκός Οίκος εξετάζει το ενδεχόμενο αλλαγής του καθεστώτος της αποστολής στην Αϊτή σε ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕ.
Ο υπουργός Εξωτερικών Antony Blinken ταξίδεψε πρόσφατα στην Αϊτή για να δείξει την υποστήριξή του στην υποστηριζόμενη από τις ΗΠΑ κυβέρνηση και την αστυνομία της Κένυας στον αγώνα τους για νομιμότητα. Καθώς οι Κενυάτες δεν μπόρεσαν να πάρουν το Πορτ-ο-Πρενς από τις συμμορίες και τις παραστρατιωτικές ομάδες, ο Λευκός Οίκος εξετάζει το ενδεχόμενο αλλαγής του καθεστώτος της αποστολής στην Αϊτή σε ειρηνευτική δύναμη του ΟΗΕ. Σύμφωνα με την Washington Post, το ταξείδι του Μπλίνκεν στην Αϊτή είναι μια «ασυνήθιστη προσπάθεια να ενισχυθεί ο προσωρινός ηγέτης της χώρας και να παραδοθεί ένα μήνυμα υποστήριξης σε μια διεθνή αστυνομική αποστολή που υποστηρίζεται από τις ΗΠΑ και μέχρι στιγμής δεν έχει καταφέρει να έχει σημαντικό αντίκτυπο».



Με την πρόσφατη νίκη του AfD στη Θουριγγία και την ισχυρή παρουσία στη Σαξονία, τα γερμανικά παραδοσιακά κόμματα της παγκοσμιοποίησης βρίσκονται σε πανικό, προσπαθώντας να αντιμετωπίσουν την αμείλικτη άνοδο των δεξιών δυνάμεων στη χώρα.
Και δεν είναι ότι δεν ξέρουν τι είναι λάθος με τις πολιτικές τους και με ποιον τρόπο διαφέρουν από αυτό που πραγματικά θέλει ο πληθυσμός - απλά δεν είναι διατεθειμένοι να εγκαταλείψουν τη γραμμή των Βρυξελλών υπέρ κάποιας κοινής λογικής για μια αλλαγή. Αλλά τώρα πρέπει τουλάχιστον να προσποιηθούν ότι το κάνουν, να προσπαθήσουν να σταματήσουν την ανάπτυξη του AfD πριν να είναι πολύ αργά. Έτσι, τώρα, η βαθιά αντιδημοφιλής κυβέρνηση της Γερμανίας ανακοίνωσε σχέδια για την επιβολή «προσωρινών» αυστηρότερων ελέγχων σε όλα τα χερσαία σύνορα της χώρας.



Ο Hafiz Saad Hussain Rizvi, ο οποίος αυτοαποκαλείται «Εμίρης της μεγαλύτερης θρησκευτικοπολιτικής οργάνωσης του Πακιστάν», το κόμμα Tehreek-e-Labaik Pakistan (TLP), και ο Muhammed Ashraf Asif Jalali, ιμάμης που συνδέεται με το TLP, έχουν καταδικαστεί για υποκίνηση μουσουλμάνων να δολοφονήσουν τον Ολλανδό λαϊκιστή ηγέτη Geert Wilders. Οι Rizvi και Jalali, που δικάστηκαν ερήμην στις Κάτω Χώρες, καταδικάστηκαν σε ποινές τεσσάρων και 14 ετών αντίστοιχα.
Ο Wilders, του οποίου το Κόμμα για την Ελευθερία (PVV) είναι το μεγαλύτερο στην Ολλανδία και ενσωματώθηκε στη νέα κυβέρνηση κατά της μαζικής μετανάστευσης, τέθηκε υπό ισλαμικό φετφά από τον Τζαλάλι το 2018. Αυτό πυροδοτήθηκε από τον Βίλντερς, έναν μακροχρόνιο επικριτή του Ισλάμ, που διοργάνωσε έναν διαγωνισμό «Draw Mohammed», ο οποίος έπρεπε να εγκαταλειφθεί λόγω τζιχαντιστικών απειλών. Ο Rizvi ζήτησε τη δολοφονία του Wilders σε συνέντευξη Τύπου την ίδια χρονιά.



Είναι αξιοσημείωτο πόσοι καλά ενημερωμένοι συντηρητικοί στρατηγικοί αναλυτές εξωτερικής πολιτικής δεν έχουν καν ακούσει για το Γραφείο Πληθυσμού, Προσφύγων και Μετανάστευσης (PRM) του Στέητ Ντηπάρτμεντ.
Ακόμη και εκείνοι που παρακολουθούν στενά τα ζητήματα μετανάστευσης και συνόρων σπάνια κατανοούν τον ρόλο που διαδραματίζει η ΑΜΚ στην υποδοχή και την προώθηση της παγκόσμιας μετακίνησης παράνομων μεταναστών. Η ΑΜΚ δεν πρέπει να συγχέεται με το Γραφείο Προξενικών Υποθέσεων του κράτους, το οποίο είναι υπεύθυνο για την έκδοση θεωρήσεων σε αλλοδαπούς για να εισέλθουν στις Ηνωμένες Πολιτείες και είναι γνωστό στο Foggy Bottom ως "CA". Επειδή τόσες πολλές ομάδες συμφερόντων θέλουν συνεχώς να εκδίδονται περισσότερες βίζες, η CA λαμβάνει το δίκαιο μερίδιο ελέγχου από τα μέσα ενημέρωσης, τους λομπίστες και τα μέλη του Κογκρέσου. Το γραφείο PRM δεν έχει καμία σχέση με τις βίζες, και έτσι συχνά πετάει κάτω από το ραντάρ της συντηρητικής πολιτικής.



Η Kamala Harris δηλώνει σε ένα ερωτηματολόγιο υποψηφίων της Αμερικανικής Ένωσης Πολιτικών Ελευθεριών (ACLU) του 2019 ότι υποστηρίζει χειρουργικές επεμβάσεις μετάβασης φύλου που χρηματοδοτούνται από τους φορολογούμενους για παράνομους μετανάστες που κρατούνται σε εγκαταστάσεις κράτησης και άλλους ομοσπονδιακούς κρατούμενους.
Επιπλέον, η προεδρική υποψήφια του Δημοκρατικού Κόμματος για το 2024 δήλωσε ότι υποστηρίζει ριζικές περικοπές στη χρηματοδότηση της Υπηρεσίας Μετανάστευσης και Τελωνείων (ICE), καθώς και τον σοβαρό περιορισμό της ικανότητας της υπηρεσίας να λειτουργεί και να κρατά παράνομους μετανάστες. «Το σύστημα κράτησης μεταναστών είναι εκτός ελέγχου και πιστεύω ότι πρέπει να τερματίσουμε την άδικη φυλάκιση χιλιάδων ατόμων, οικογενειών και παιδιών», έγραψε η Harris απαντώντας στο ερωτηματολόγιο. Και πρόσθεσε: «Ήμουν ένας από τους πρώτους γερουσιαστές μετά την εκλογή του προέδρου Τραμπ για να υποστηρίξει τη μείωση της χρηματοδότησης προς το ICE.



Όπως ανέφερε το The Gateway Pundit, ζωηροί πολίτες αντιμετώπισαν τοπικούς αξιωματούχους κατά τη διάρκεια πρόσφατης συνεδρίασης της Δημοτικής Επιτροπής στο Σπρίνγκφιλντ του Οχάιο. Τους κατηγόρησαν ότι αγνοούν τα αποκρουστικά εγκλήματα που διαπράττονται από μετανάστες της Αϊτής εναντίον αθώων ζώων στην πόλη τους.
Ένας κάτοικος θυμήθηκε ότι είδε τους Αϊτινούς «να αρπάζουν πάπιες από το λαιμό τους, να τις αποκεφαλίζουν και να φεύγουν μαζί τους για φαγητό». Άλλοι αποκάλυψαν πώς η μαζική εισροή μεταναστών, χάρη στην τσάρο των συνόρων Κάμαλα Χάρις, έχει εξαντλήσει τους πόρους του Σπρίνγκφιλντ και έχει μετατρέψει μια κάποτε ασφαλή πόλη σε κόλαση που μαστίζεται από το έγκλημα. Μια κάτοικος του Σπρίνγκφιλντ ισχυρίστηκε ακόμη ότι είδε μια γάτα να κρέμεται από ένα κλαδί και να τεμαχίζεται για φαγητό από μετανάστες της Αϊτής.






Ένα βίντεο του 2021 με την Κάμαλα Χάρρις να καυχιέται ότι επέτρεψε σε δεκάδες χιλιάδες Αϊτινούς να εισέλθουν στις ΗΠΑ κάνει τον γύρο του κόσμου εν μέσω αναφορών ότι οι μετανάστες σπέρνουν τον όλεθρο στο Σπρήνγκφιλντ του Οχάιο.
Περισσότεροι από 20.000 Αϊτινοί ζουν τώρα στο Σπρήνγκφιλντ του Οχάιο και οι κάτοικοι έχουν απηυδήσει. Το Σπρίνγκφιλντ έχει πληθυσμό περίπου 60.000 ανθρώπων και οι Αϊτινοί αποτελούν τώρα το 25% του πληθυσμού. Οι Δημοκρατικοί θέλουν να πάρουν πίσω το Οχάιο, γι' αυτό έχουν πλημμυρίσει τμήματα της πολιτείας με Αϊτινούς και άλλους παράνομους μετανάστες. Η πόλη του Σπρήνγκφιλντ πραγματοποίησε συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής την περασμένη εβδομάδα και οργισμένοι κάτοικοι τους επιτέθηκαν επειδή δεν έκαναν τίποτα για τους Αϊτινούς που σπέρνουν τον όλεθρο στην κοινότητα και αποστραγγίζουν πόρους.



Ένα συγκεκριμένο παντοπωλείο στη Νέα Υόρκη έχει ένα αυξανόμενο πρόβλημα κλοπής. Όπως συμβαίνει με όλες τις κλοπές στην πόλη μας, κάποιοι θα το δικαιολογήσουν ως πράξη απελπισίας εκ μέρους κάποιου που πεινάει, ενώ άλλοι θα το κατηγορήσουν για νόμους που προστατεύουν τους εγκληματίες. Τα πράγματα περιπλέκονται από το γεγονός ότι το συγκεκριμένο παντοπωλείο απέχει ένα τετράγωνο από έναν από τους μεγαλύτερους ξενώνες της πόλης για αιτούντες άσυλο...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!