Τετάρτη 9 Μαΐου 2018

6 ΚΑΤΑΔΙΩΚΤΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ ΣΤΕΛΝΕΙ ΡΕΓΑΛΟ ΣΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΠΑΣΑ Η ΦΡΑΟΥ ΜΕΡΚΕΛ… ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΝΟ ΜΝΗΜΟΝΙΑ!



Ενώ τα διαδικτυακά παπαγαλάκια μας παραμυθιάζουν ότι οι Αμερικανοί και λοιποί… συγγενείς είναι έτοιμοι να επιβάλλουν εμπάργκο πώλησης όπλων στον Ερντογάν Πασά, η φράου Μέρκελ στέλνει ρεγάλο στον Πασά έξι καταδιωκτικά υποβρύχια – το Πίρι Ρέις, το Χιζίρ Ρέις, Μουράτ Ρέις και Αιντίν Ρέις και δυο ακόμη που δεν έχουν ανακοινωθεί τα ονόματά τους. Τα υποβρύχια είναι τύπου 214 σαν το «Παπανικολής».
Ιδού και η σχετική είδηση, όπως δημοσιεύθηκε στα γερμανικά ΜΜΕ:

«H εταιρεία Thyssen Krupp Marine Systems (TKMS) θα παραδώσει έξι καταδιωκτικά υποβρύχια στην Άγκυρα τα οποία κατασκευάστηκαν από κοινού με μια τουρκική εταιρεία».
Σύμφωνα δε με βουλευτή του γερμανικού κοινοβουλίου: «Τα εξαγόμενα από τη Γερμανία πολεμικά όπλα, τα οποία συναρμολογούνται στην Τουρκία υπό τη μορφή καταδιωκτικών υποβρυχίων, είναι απολύτως ενδεδειγμένα για την τουρκική επιθετική πολιτική στη Μεσόγειο».
Και η φουκαριάρα η Ελλάδα, που είναι το θύμα της περιπτώσεως, τι «ρεγάλο» θα πάρει από την φράου; Μνημόνια, μνημόνια, μνημόνια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!