Τετάρτη, 9 Μαΐου 2018

Ι. Αϊβατίδης: Επιστημονικές έρευνες αποδεικνύουν τις βλαβερές συνέπειες της αναδοχής από ομοφυλόφιλα ζευγάρια - ΒΙΝΤΕΟΜε τον εμπεριστατωμένο λόγο του στην Ολομέλεια της Βουλής ο Συναγωνιστής Ιωάννης Αϊβατίδης κατέρριψε όλα τα σαθρά επιχειρήματα της αριστερής κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, η οποία έφερε το νομοσχέδιο για την αναδοχή από ομοφυλόφιλα ζευγάρια στην Βουλή.
Ο Βουλευτής Κερκύρας τόνισε ότι σε αντίθεση με την υποκριτική στάση της Νέας Δημοκρατίας, η Χρυσή Αυγή είναι η μόνη πολιτική δύναμη που ξεκάθαρα αντιτάσσεται στο συγκεκριμένο νομοσχέδιο, το οποίο θέτει σε κίνδυνο τα θεμέλια της οικογένειας και της ελληνικής κοινωνίας.

Μάλιστα, ο Ιωάννης Αϊβατίδης παρουσίασε επιστημονική έρευνα κατά την οποία παιδία που μεγάλωσαν με ομοφυλόφιλα ζευγάρια παρουσίασαν χαμηλές γνωστικές και κοινωνικές δεξιότητες, καθώς και αυξημένες συναισθηματικές διαταραχές.
[Πηγή]: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/i.-aibatidhs-episthmonikes-ereunes-apodeiknuoun-tis-blaberes-sunepeies-ths#ixzz5EvcNc7j7

«Τριβέλι Πᾶνος»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμοὺς ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!