Πέμπτη 1 Ιουνίου 2023

ΚΑΖΑΝΙ που «βράζει» η αμερικανική κοινωνία: «Είμαστε σέ ΠΟΛΕΜΟ μέ τήν Ρωσία»! ΧΑΜΟΣ κατά βουλευτού του Μπάϊντεν! / 2 Β Ι Ν Τ Ε Ο



Απειλείται με χάος ο πλανήτης…

Η βουλευτής των Δημοκρατικών, Alexandria Ocasio-Cortez (DN.Y.) δέχθηκε τα «πυρά» των θυμωμένων ψηφοφόρων κατά την διάρκεια πρόσφατης ομιλίας στο Κουΐνς της Νέας Υόρκης, για μια σειρά ζητημάτων από την Ουκρανία έως την μεταναστευτική κρίση.

Η αμερικανική κοινωνία, βράζει ολόκληρη!!!


«Πρώτα οι Αμερικανοί πολίτες και μετά οι (παράνομοι) μετανάστες», φώναξε ένας άνδρας που κρατούσε μικρές αμερικανικές σημαίες καθώς περπατούσε προς την βουλευτή!!!

Άλλοι ψηφοφόροι την επέκριναν για την Ουκρανία!!!

Όπως μεταδίδει η New York Post :

Οι διαδηλωτές διαφώνησαν με την υποστήριξη της Ocasio-Cortez για την χρηματοδότηση των ΗΠΑ στην Ουκρανία και τις θέσεις της για την συνοριακή κρίση!!!

«Σταματήστε να χρηματοδοτείτε αυτόν τον πόλεμο, υπάρχουν πολλές κοινότητες που χρειάζονται βοήθεια και χρειάζονται αυτά τα χρήματα», φώναξε μια γυναίκα καθώς την έβγαζαν έξω από το αμφιθέατρο:

«Είμαστε σε πόλεμο με τη Ρωσία. Στέλνουμε F16 στην Ουκρανία ως μέρος του πυρηνικού πολέμου.

Είστε εντάξει με αυτό; Θα σταματήσετε αυτόν τον πόλεμο;».

Δείτε βίντεο:

el.gr

https://www.triklopodia.gr/%ce%b2%cf%81%ce%ac%ce%b6%ce%b5%ce%b9-%ce%b7-%ce%b1%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b9%ce%ba%ce%b1%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%ba%ce%bf%ce%b9%ce%bd%cf%89%ce%bd%ce%af%ce%b1-%ce%b5%ce%af%ce%bc/

2 σχόλια:

  1. ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΦΑΝΕ ΖΩΥΦΙΑ……….

    https://rumble.com/v2isc65-152487581.html
    =====
    Καλώς ήρθατε στο τραπέζι του μέλλοντος!
    Τώρα τα τρόφιμα θα παράγονται από το εργαστήριο.

    https://rumble.com/v2rf414-166987048.html
    =====
    Ο πολυεκατομμυριούχος κλιματολόγος, Τζον Κέρι, ανακοινώνει την ανάγκη για μια πολεμική προσπάθεια να διακοπεί ο αμερικανικός εφοδιασμός τροφίμων, προκειμένου να καταπολεμηθεί η φανταστική «κλιματική κρίση».

    https://twitter.com/wideawake_media/status/1664195055555428354

    ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΟΥΝ ΤΟ ΧΑΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΠΑΝΤΟΥ,ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ.....

    ΑΓΓEΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φλέγεται η γειτονιά της Ελλάδας - Ετοιμάζει πόλεμο στο Λίβανο το Ισραήλ, οριακή η κατάσταση στο Κόσοβο
    https://www.bankingnews.gr/diethni/articles/681124/flegetai-i-geitonia-tis-elladas-etoimazei-polemo-sto-livano-to-israil-oriaki-i-katastasi-sto-kosovo

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!