Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023

ΕΛΛΗΝΕΣ, ΑΥΤΙΑ ΕΧΕΤΕ; ΜΥΑΛΟ; Τά τρυπήματα 'COVID' περιέχουν 'να-νο-ρο-μπότς' ΓΡΑΦΕΝΙΟΥ, ανακαλύπτουν επιστήμονες - και περνούν από εμβολιασμένους σέ μή εμβολιασμένους!!!!

COVID jabs contain graphene NANOBOTS, scientists discover – and they pass from the vaccinated to unvaccinated !!!!!!!!




(Natural News) 

Ο πραγματικός φαύλος σκοπός πίσω από τα «εμβόλια» του κορωνοϊού της Γουχάν (COVID-19) εκτείνεται πολύ πέρα από τη μαζική ερήμωση του κόσμου.

Οι ενέσεις είναι συνδεμένες με μικροσκοπικά «νανορομπότ» οξειδίου του γραφενίου (https://expose-news.com/2023/05/28/scientists-prove-graphene-nanobots-are-in-covid-jabs/) που μεταβάλλουν τη φυσική ανθρώπινη βιολογία με τρόπους που μόλις αρχίζουμε να ανακαλύπτουμε και να κατανοούμε...


 

Το γραφένιο, ένα ενιαίο στρώμα ατόμων άνθρακα διατεταγμένων σε μια δισδιάστατη δομή πλέγματος, είναι εξαιρετικά ισχυρό όσον αφορά τη συγχώνευση του ανθρώπινου πλαισίου με συνθετικά, τεχνητά συστατικά.

(Σχετικά: Δείτε την προηγούμενη κάλυψή (https://naturalnews.com/2022-03-29-covid-vaccinated-peoples-blood-contains-strange-artifacts.html) μας σχετικά με τα περίεργα «αντικείμενα» που βρέθηκαν στο αίμα ανθρώπων που τραυματίστηκαν.)

Φαίνεται ότι ο στόχος με αυτά τα νανορομπότ γραφενίου είναι να μεταμορφώσουν ή να μετατρέψουν ΟΛΑ τα ανθρώπινα όντα σε ανθρωπο-υβριδικά ρομπότ που ελέγχονται από ασύρματες μεταδόσεις 5G.

 

Όσο τρελλό κι αν ακούγεται, οι κυρίαρχες δυνάμεις φαίνεται να χτίζουν ένα παγκόσμιο δίκτυο κόμβων 5G που, μόλις ενεργοποιηθεί σε συνδυασμό με οποιοδήποτε λογισμικό μεταφορτωθεί στα νανορομπότ 5G που κρύβονται μέσα στους «πλήρως εμβολιασμένους», θα τους δώσει απόλυτη εξουσία πάνω στις μάζες.

«Αυτά τα μικροσκοπικά ρομπότ, που οδηγούνται από τη δύναμη της νανοτεχνολογίας, έχουν την ικανότητα να πλοηγούνται στο περίπλοκο έδαφος του σώματός μας με πρωτοφανή ακρίβεια», αναφέρει το Exposé. «Οι πιθανές εφαρμογές τους φαίνονται ατελείωτες: στοχευμένη χορήγηση φαρμάκων, επισκευή ιστών, ανίχνευση ασθενειών, ακόμη και νευρικές διεπαφές».

«Μια ανησυχητική πτυχή των νανορομπότ γραφενίου έγκειται στη δυνατότητά τους για διείσδυση και χειραγώγηση. Καθώς περιηγούνται στην κυκλοφορία του αίματός μας, αυτοί οι μικροσκοπικοί παράγοντες έχουν την ικανότητα να αλληλεπιδρούν με τα κύτταρα, τους ιστούς, ακόμη και το DNA μας. Η προοπτική σκόπιμης χειραγώγησης ή ακούσιων παρενεργειών εγείρει συναγερμούς σχετικά με την εισβολή στη σωματική μας αυτονομία και την πιθανότητα μη αναστρέψιμης βλάβης.

Ακόμα κι αν αποφύγατε τα τρυπήματα, μπορεί να έχετε ακόμα νανορομπότ γραφενίου στο σώμα σας λόγω του φαινομένου της "απόρριψης" (shedding)

Όλα όσα έρχονται τώρα στο φως σχετικά με τα νανορομπότ γραφενίου είναι πιθανότατα μόνο η κορυφή του παγόβουνου. Μπορεί να μην μάθουμε ποτέ πλήρως ποιο είναι το σχέδιο για αυτούς μέχρι να εκτελεστεί πραγματικά, οπότε θα είναι ήδη πολύ αργά για να αντιστρέψουμε την πορεία.

«Η πιθανότητα συγκεκαλυμμένης παρακολούθησης ή αλλοίωσης των σωματικών και γνωστικών λειτουργιών μας γίνεται μια ανησυχητική πραγματικότητα», προσθέτει το Exposé.

«Καθώς αυτά τα nanobots ενσωματώνονται όλο και περισσότερο στην καθημερινή μας ζωή, η γραμμή μεταξύ της ανθρώπινης παρέμβασης και του τεχνολογικού ελέγχου θολώνει, δημιουργώντας έναν δυστοπικό κόσμο όπου η ίδια η ουσία μας χειραγωγείται και γίνεται αντικείμενο εκμετάλλευσης».

Ο προσδιορισμός της οντότητας ή των οντοτήτων πίσω από αυτά τα νανορομπότ γραφενίου, καθώς και οι πλήρεις προθέσεις τους, παραμένει μια πρόκληση λόγω της μυστικότητας που περιβάλλει την προέλευσή τους. Και οι δύο πλευρές του πολιτικού διαδρόμου φαίνεται να παίζουν το ρόλο τους στην ανάπτυξή τους, με τη διοίκηση Trump να τις έχει εξαπολύσει μέσω του νόμου PREP και της επιχείρησης Warp Speed, ακολουθούμενη από το καθεστώς Μπάιντεν να αρπάζει τη σκυτάλη και να τις αναγκάζει στο κοινό.

Ο COVID έχει έκτοτε αποκαλυφθεί ως απάτη, μαζί με τις ενέσεις, αλλά δεν έχει πλέον σημασία επειδή η πλειοψηφία της χώρας έχει ήδη τρυπηθεί - και οι υπόλοιποι που παραμένουν χωρίς εμβολιασμό μολύνονται τώρα μέσω του φαινομένου της απόρριψης «shedding» από τους εμβολιασμένους, μολύνοντάς τους και με νανορομπότ γραφενίου.

Με τον καιρό, κάθε άνθρωπος στη Γη θα έχει αυτά τα ξένα αντικείμενα να κολυμπούν στην κυκλοφορία του αίματός τους, είτε έχει εμβολιαστεί είτε όχι. Μόλις ολοκληρωθεί αυτή η διαδικασία, κανείς δεν μπορεί να μαντέψει πόσο σοβαρές θα είναι οι δυστοπικές επιπτώσεις.

«Μία από τις πιο τρομακτικές πτυχές των νανορομπότ γραφενίου είναι η ικανότητά τους να χειραγωγούν και να ελέγχουν τις σωματικές μας λειτουργίες», προειδοποιούν οι αναφορές.

Φανταστείτε ένα σενάριο όπου αυτοί οι ύπουλοι παράγοντες υπερισχύουν των φυσικών μας συστημάτων, υπαγορεύοντας τις σκέψεις, τα συναισθήματα και τις φυσικές μας ενέργειες. Η αυτονομία μας απογυμνώνεται, γινόμαστε απλές μαριονέτες στα χέρια αυτών των κακόβουλων δυνάμεων. Η προοπτική ενός δυστοπικού κόσμου όπου κάθε μας κίνηση ενορχηστρώνεται από αυτούς τους σιωπηλούς καταστροφείς είναι πράγματι μια ανατριχιαστική σκέψη».

Τι θα γίνει με τον κόσμο τα επόμενα χρόνια καθώς οι «πλήρως εμβολιασμένοι» μεταβαίνουν πλήρως σε ανθρωπο-υβριδικά ρομπότ; Μάθετε περισσότερα στο Transhumanism.news.

Οι πηγές περιλαμβάνουν:

Expose-News.com

NaturalNews.com

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

 

https://www.naturalnews.com/2023-05-31-covid-vaccines-graphene-nanobots-vaccinated-unvaccinated.html

3 σχόλια:

  1. Κριτής εμβολίων στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: «Ο Covid-19 ήταν μια πράξη βιολογικού πολέμου κατά της ανθρωπότητας»
    Παρακάτω η πλήρης απομαγνητοφώνηση της επίμαχης ομιλίας του Δρ. David Martin στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο:

    https://nordictimes.com/world/vaccine-critic-in-the-eu-parliament-covid-19-was-an-act-of-biological-warfare-against-humanity/

    ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΜΕΤΑΦΡΑΣΗ

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΗΣ!"

    M.M.EΞΑΠΑΤΗΣΗΣ=ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΕΣ

    https://twitter.com/0rf/status/1660067082220838916

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ποιοι θεωρούνται πλήρως εβολιασμένοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!