Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Κι άλλη ΠΑΡΑΝΟΙΑ! Μέχρι το 2030, δέν θά ΤΡΩΤΕ ΚΡΕΑΣ καί θά σας επιτρέπονται μόνο 3 είδη ΝΕΩΝ ΡΟΥΧΩΝ τόν ...χρόνο, αναφέρει η έκθεση!!!!!

 


Μια έκθεση που δημοσιεύθηκε το 2019 και τονίστηκε εκ νέου το 2023, συνιστά ότι μέχρι το 2030 δεν θα επιτρέπεται να τρώμε κρέας (!) ή γαλακτοκομικά (!!!!)προϊόντα, θα περιοριζόμαστε σε τρία είδη νέου ρουχισμού ετησίως και σε μία αεροπορική πτήση κάθε τρία χρόνια!!!!


 Θα ξεκινήσει σε χώρες που «καταναλώνουν περισσότερο».

Η έκθεση «The Future of Urban Consumption in a 2019, 1°C World», που δημοσιεύθηκε το 2019, καθορίζει στόχους για τις πόλεις όσον αφορά τη μείωση των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, σύμφωνα με τις φιλοδοξίες της συμφωνίας του Παρισιού του 2015. Αυτό που στοχεύει αυτή η έκθεση είναι να ποσοτικοποιήσει και στη συνέχεια να προτείνει τρόπους για τους «ηγέτες» των πόλεων να μειώσουν τις εκπομπές που βασίζονται στην κατανάλωση. Με άλλα λόγια, μειώστε αυτό που εσείς και εγώ καταναλώνουμε είτε πρόκειται για φαγητό, ρούχα ή ταξείδια κ.λπ.

Ξεκινήστε, ανέφερε ένα δελτίο τύπου (https://www.c40.org/news/new-research-shows-how-urban-consumption-drives-global-emissions/), με εκείνους που καταναλώνουν περισσότερο και «οι εκπομπές με βάση την κατανάλωση πρέπει να μειωθούν κατά τουλάχιστον 50% έως το 2030».

Η έκθεση περιγράφει έξι τομείς όπου οι πόλεις του κόσμου μπορούν να αναλάβουν «ταχεία δράση για την αντιμετώπιση των εκπομπών που βασίζονται στην κατανάλωση»: τρόφιμα, κατασκευές, ρούχα, οχήματα, αεροπορία και ηλεκτρονικά.

Το μέλλον της αστικής κατανάλωσης σε έναν κόσμο 1,5°C δημιουργήθηκε και παραδόθηκε από κοινού από το C40, την Arup και το Πανεπιστήμιο του Leeds με χρηματοδότηση από το Arup, το Πανεπιστήμιο του Leeds και το Citi Foundation. Ισχυρίζεται ότι πρόκειται για ανάλυση και όχι για σχέδιο, αλλά το ύφος της έκθεσης, από την αρχή, διαβάζεται σαν σχέδιο. Ο πρόλογος ανέφερε:

«Η έκθεση καταδεικνύει ότι οι δήμαρχοι έχουν ακόμη μεγαλύτερο ρόλο και ευκαιρία να βοηθήσουν στην αποτροπή της κλιματικής έκτακτης ανάγκης από ό,τι πιστεύαμε προηγουμένως... Ενώ η ανάλυση αντιμετωπίζει μεγάλα παγκόσμια ερωτήματα, σκοπός της είναι να εμπνεύσει πρακτική δράση ... Οι μέσες εκπομπές με βάση την κατανάλωση στις πόλεις C40 πρέπει να μειωθούν κατά το ήμισυ μέσα στα επόμενα 10 χρόνια. Στις πλουσιότερες και πιο καταναλωτικές πόλεις μας, αυτό σημαίνει μείωση κατά δύο τρίτα ή περισσότερο έως το 2030.» – Mark Watts, Εκτελεστικός Διευθυντής του C40

«Είναι πλέον σαφές ότι η δράση για τη μείωση της κατανάλωσης θα είναι απαραίτητη στο πλαίσιο της παγκόσμιας προσπάθειας για τον μετριασμό της κλιματικής αλλαγής... Οι δράσεις που περιγράφονται στην έκθεση αποτελούν πρόκληση και θα έρθουν αντιμέτωπες με πολλούς, αλλά πιστεύουμε ότι είναι απαραίτητες... Οι Δήμαρχοι των πόλεων μπορούν να θέσουν ένα όραμα και να συγκαλέσουν φορείς για να επιφέρουν τις αλλαγές που περιγράφουμε... Το έργο που αναφέρεται εδώ επιβάλλει την εστίαση στο πώς μπορεί να μοιάζει ένα βιώσιμο αστικό μέλλον και μας βοηθά να εξετάσουμε ποιες πολιτικές, κανονισμοί, κίνητρα και αλλαγές συμπεριφοράς θα είναι απαραίτητες για τη μετάβαση σε έναν κόσμο μηδενικών εκπομπών άνθρακα ». – Gregory Hodkinson, πρώην πρόεδρος της Arup

Το μέλλον της αστικής κατανάλωσης σε έναν κόσμο 1,5°C, 2019

Το C40 είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο δημάρχων (https://www.c40.org/) που αντιπροσωπεύει το ένα τέταρτο της παγκόσμιας οικονομίας. Περιλαμβάνει σχεδόν 100 πόλεις (https://www.c40.org/cities/) συν 1.143 πόλεις και τοπικές κυβερνήσεις που έχουν ενταχθεί στο «Cities Race to Zero» του C40 (https://www.c40knowledgehub.org/s/cities-race-to-zero-public?language=en_US). Οι πόλεις που υπογράφουν τον «Αγώνα δρόμου για το μηδέν» δεσμεύονται, μεταξύ άλλων, να διατηρήσουν την υπερθέρμανση του πλανήτη κάτω από τον στόχο του 1,5°C της συμφωνίας του Παρισιού.

Χωρίς να διαβάσουμε τις πολυάριθμες εκθέσεις και συστάσεις που απευθύνονται στους υπογράφοντες το «Cities Race to Zero», δεν είναι δυνατόν να διαπιστώσουμε εάν οι δράσεις που ορίζονται στην έκθεση The Future of Urban Consumption in a 1,5°C World περιλαμβάνονται συγκεκριμένα στο σχέδιο δράσης. Γιατί έχει σημασία; Διότι, αν ναι, δεν είναι μόνο οι 100 περίπου πόλεις C40, αλλά περισσότερες από 1.000 πόλεις που δεσμεύονται για τη μείωση των εκπομπών που βασίζονται στους καταναλωτές της έκθεσης. Επιπλέον, μπορούμε να υποθέσουμε ότι το δίκτυο της Arup δεσμεύεται το ίδιο.

Η Arup λειτουργεί ως ένα παγκόσμιο δίκτυο «ειδικών» και μπορεί να υπερηφανεύεται ότι «διαμορφώνει πόλεις με χίλιους τρόπους» (https://www.c40.org/news/c40-arup-support-climate-action-cities/). Έχει περισσότερα από 17.000 μέλη και γραφεία σε 46 από τις 97 πόλεις που απαρτίζουν το παγκόσμιο δίκτυο του C40. Το C40 και η Arup συνεργάζονται από το 2009 και έχουν συνεργαστεί σε δυστοπικές εκδόσεις όπως το Deadline 2020 (https://www.c40knowledgehub.org/s/article/Deadline-2020-How-cities-will-get-the-job-done)το Green and Thriving Neighborhoods (https://www.arup.com/perspectives/publications/research/section/green-and-thriving-neighbourhoods) και ένας οδηγός για τη δημιουργία γειτονιών μηδενικού ισοζυγίου (https://www.c40.org/news/neighbourhood-action-critical-to-meeting-net-zero-targets/). Αλλά αυτές οι συνεργασίες δεν έχουν προκύψει χωρίς τα χρήματα να αλλάξουν χέρια.

Η πρώτη έκθεση C40/Arup με τίτλο «Powering Climate Action: Cities as Global Changemakers» δημοσιεύθηκε το 2015 (https://www.c40.org/news/new-research-from-c40-and-arup-shows-how-city-governments-are-changing-the-world/). Την ίδια χρονιά, η Arup δεσμεύτηκε να επενδύσει 1 εκατομμύριο δολλάρια (https://www.c40.org/news/arup-c40-to-tackle-climate-change-through-1million-pledge/) σε διάστημα τριών ετών σε μια ερευνητική συνεργασία με την C40.

Το 2019, τη χρονιά που δημοσιεύθηκε η έκθεση εκπομπών C40 / Arup με βάση τους καταναλωτές Το μέλλον της αστικής κατανάλωσης σε έναν κόσμο 1,5 ° C, η Arup τριπλασίασε τη συμβουλευτική της υποστήριξη (https://www.c40.org/news/c40-arup-partnership/) σε C40 σε 3 εκατομμύρια δολλάρια για 3 τρία χρόνια.

Το 2023, η Arup συνέχισε την επένδυσή της στο C40 με έως και 300.000 δολάρια ετησίως (https://www.c40.org/news/c40-arup-support-climate-action-cities/) για να βοηθήσει το C40 να προωθήσει την ανθεκτικότητα και την απαλλαγή από τον άνθρακα σε πόλεις σε όλο τον κόσμο. Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι τον Μάρτιο του 2023, η C40 Cities επανέλαβε την έκθεση εκπομπών C2019/Arup του 40 με βάση τους καταναλωτές σε ένα άρθρο με τίτλο «A spotlight on consumption-based emissions» (https://www.c40.org/news/consumption-emissions-report-spotlight/). «Από τότε που δημοσιεύθηκε η έκθεσή μας, οι πόλεις σε όλο τον κόσμο έχουν αρχίσει να χαρτογραφούν τις εκπομπές με βάση την κατανάλωση και να διερευνούν τρόπους για τη μείωσή τους», δήλωσε η C40.

Λοιπόν, τι λέει η έκθεση του 2019 στην οποία η Arup έχει επενδύσει τόσο πολύ;

Παρακάτω έχουμε επιλέξει μερικά σημαντικά σημεία. Μπορείτε να κατεβάσετε και να διαβάσετε την πλήρη έκθεση ΕΔΩ (https://www.arup.com/perspectives/publications/research/section/the-future-of-urban-consumption-in-a-1-5c-world). Επειδή παρέχει καταδικαστικά στοιχεία εναντίον των συνεργατών του, έχουμε επίσης επισυνάψει ένα αντίγραφο παρακάτω σε περίπτωση που εξαφανιστεί από τη δημόσια θέα ανά πάσα στιγμή στο μέλλον.

Ξεκινώντας από τη σελίδα 66, η έκθεση συνοψίζει τι ελπίζουν να μας επιβάλουν. Παρακάτω είναι εικόνες των «φιλοδοξιών» τους που δεν απαιτούν περαιτέρω σχόλια, εκτός από το να πούμε ότι όλα αυτά τα σχέδια γίνονται και συμφωνούνται έξω από τη δημοκρατική διαδικασία και με έναν κλασσικό δικτατορικό τρόπο με ψευδείς προφάσεις.

Οι δραστηριότητες της C40 και της Arup πρέπει να σταματήσουν αμέσως και οι δραστηριότητές τους να κλείσουν οριστικά. Επιπλέον, κάθε πρόσωπο που έχει συμβάλει ενεργά / συμμετάσχει στο σχεδιασμό, την εξέταση ή την εφαρμογή αυτών των σχεδίων θα πρέπει να ανακριθεί, να διερευνηθεί και να λογοδοτήσει.

Ποιοι είναι, λοιπόν, οι άνθρωποι που αισθάνονται ότι μπορούν αυταρχικά να παρακάμψουν τις θεμελιώδεις ελευθερίες και να αφαιρέσουν αναφαίρετα δικαιώματα, καταστρέφοντας παράλληλα την ευημερία, τα μέσα διαβίωσης, τις οικονομίες και τις κοινωνίες μας; Μερικά από τα ονόματά τους παρέχονται σε μια ενότητα «αναγνώρισης» στην αρχή της έκθεσης:

(μελετήστε τους πίνακες εντός του συνδέσμου)

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://expose-news.com/2023/06/18/by-2030-you-will-be-allowed-only-three/

1 σχόλιο:

  1. ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΦΑΣΟΛΑΔΑ ΕΘΝΙΚΟΝ ΦΑΓΗΤΟΝ ΚΑ ΘΑ ΚΛΑΝΟΥΜΕ
    ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΓΡΗΓΟΡΑ ΚΛΙΜΑΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!