Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

ΑΓΡΙΑ ΕΝΣΤΙΚΤΑ! Ο Τράμπ «πρέπει να πυροβοληθεί»!!!!!! Αυτή είναι η "δημοκρατία" των ....'Δημοκρατικών' στίς Η.Π.Α.!


Η Δημοκρατική εκπρόσωπος των ΗΠΑ Stacey Plaskett (D-Παρθένοι Νήσοι) πήγε στο MSNBC και έκανε ένα εκπληκτικό ολίσθημα της γλώσσας την Κυριακή.

Κατά τη διάρκεια εμφάνισεώς της στο MSNBC, η Plaskett προειδοποίησε (!) ότι ο πρόεδρος Donald Trump θα πρέπει να «πυροβοληθεί» πριν διορθώσει γρήγορα το σχόλιό της σε «να τον σταματήσουν» ("Donald Trump should be shot" σε διόρθωση "stopped").



Η Plaskett ήταν στο "The Sunday Show" για να μιλήσει για τη συνεχιζόμενη πολιτικά υποκινούμενη υπόθεση διαβαθμισμένων εγγράφων των Δημοκρατικών εναντίον του 45ου προέδρου.

Είπε ότι οι τελευταίες εξελίξεις «θα πρέπει να είναι τρομακτικές για όλους τους Αμερικανούς και [ο Trump] ua πρέπει να πυροβοληθεί, να τον σταματήσουν».

Η Plaskett είναι ένα μέλος του Κογκρέσσου χωρίς δικαίωμα ψήφου που έχει γίνει πρωτοσέλιδο για όλους τους λάθος λόγους.

Ήταν προηγουμένως Ρεπουμπλικανή και δημόσια υπάλληλος υπό τον πρώην πρόεδρο George Bush, αλλά εντάχθηκε στο Δημοκρατικό Κόμμα το 2008.

(περισσότερα στον σύνδεσμο

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://slaynews.com/news/secret-service-needs-to-investigate-dem-rep-after-she-said-trump-needs-to-be-shot-stopped/


1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!