Παρασκευή 9 Ιουνίου 2023

Νέο 'ΣΟΚ'! ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ σε πάρκο στήν Γαλλία! Ο Σύριος τρομοκράτης ΕΣΦΑΞΕ ΜΩΡΑ 3 ΕΤΩΝ σάν ....κοτόπουλα!!! Σατανο”τζιχαντισμός” δημόσια ανθρωποθυσία...Χτύπησε 4 παιδιά, τα 2 σέ κρίσιμη κατάσταση. Είναι αντίχριστος, φώναζε ”στο όνομα του Ιησού Χριστού” (!), δηλώνει "χριστιανός" καί είχε Βίβλο γιά νά τήν βεβηλώσει!! ΣΤΟΧΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ!

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ
'ΒΙΝΤΕΟ'
ΚΑΤΩΤΕΡΩ!


Είναι αντίχριστος, φώναζε ”στο όνομα του Ιησού Χριστού” !!! Οι σκοτεινές δυνάμεις πρωτοτύπησαν... Τον Ηρώδη τον είπαν Χριστό...

Ο στόχος είναι ο Χριστός να αμαυρώσουν την εικόνα του. 

Είναι σε διατεταγμένη υπηρεσία σκοτεινών δυνάμεων ο τρομοκράτης.

Ανέβασαν αυτή τη φορά κάτι νέο. 

Ένα 'μιξτ' σατανο”τζιχατισμού”... 


Ο τρομοκράτης ισχυρίζεται ότι είναι ....Χριστιανός και φέρεται να συνελήφθη με ένα σταυρό και μια Βίβλο/θρησκευτικό βιβλίο πάνω του, εκτός από το τουρμπάνι του στο κεφάλι του. 

Είναι πατέρας παιδιών και παντρεύτηκε στη Σουηδία. Οι διεθνείς έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη. 

Είναι νέο στυλ τρομοκρατίας. σατανο”τζιχαντισμός”. Δηλώνει χριστιανός και δρα ως αντίχριστος για να βεβηλώσει το Χριστό έχει τζιχαντιστικό προφίλ για να έχει κάλυψη κι από εκεί. 

Είναι καθαρά πρακτοροποιημένος και δασκαλεμένος. 

Είναι σατανιστής ...στόχος ο χριστιανισμός... 

Mε σαρίκι, γενειάδα σημειολογικά φροντισμένη εμφάνιση που παραπέμπει σε τζιχαντιστή για να πουλήσει επικοινωνιακά. Πολύ ψύχραιμος στις κινήσεις του….επαγγελματικό προφίλ ... 

Έκανε την παιδική χαρά παιδικό πόνο... Αυτά είναι τα πρώτα στοιχεία.. πρέπει να δοθούν και άλλα για να βγουν ασφαλή συμπεράσματα. Δεν δείχνει διαταραγμένος είναι ψυχρός εκτελεστής...

Γαλλικό κανάλι επικοινώνησε με μια γυναίκα που δηλώνει πρώην του σύζυγος. 

Λέει ότι τον γνώρισε πριν 5 χρόνια στην Τουρκία και ότι ο δράστης κατάγεται από την πόλη της Χάσακα και ότι είναι χριστιανός

Η πόλη της Χάσακα σήμερα ελέγχεται μισή μισή από Κούρδους και συριακό κράτος και υπάρχει πολύ στοιχείο χριστιανικό Αραμαίοι. Το όνομα του πάντως είναι χριστιανικό.

Πολύ ωραία μπλόφα για να κατηγορηθεί το χριστιανικό στοιχείο Συρίας από πράξεις ενός αντίχριστου. Στόχος ο χριστιανισμός…. και μάλιστα ο μαρτυρικός της Συρίας.. 

Είναι αντίχριστος, φώναζε ”στο όνομα του Ιησού Χριστού” δηλώνει χριστιανός και είχε Βίβλο για να τη βεβηλώσει!! ΣΤΟΧΟΣ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ

είναι μια πνευματική προβοκάτσια. Είναι ωμός σατανισμός

Στη συνέχεια η γυναίκα λέει ότι πήγαν Σουηδία απέκτησαν και μία κόρη 3 ετών σήμερα εδώ και κάποιους μήνες χώρισαν και είχε 4 μήνες να μάθει νέα του.

Από την Τουρκία για πρακτικούς και ιδεολογικούς λόγους δεν βγήκαν φιλοασσαντικοί και πολύ περισσότερο χριστιανοί μόνο κάποιοι απελπισμένοι που δυστυχώς περιτμήθηκαν κιόλας πριν μπουν Συρία για να μην τους καταλάβουν για Σύριους χριστιανούς. Είναι μια τέτοια περίπτωση;

Μωρά χαροπαλεύουν. Όλα τα θύματα είναι κάτω από 3 ετών.

Αρχικές αναφορές μιλούσαν για οκτώ μικρά παιδιά ότι χτυπήθηκαν εκ των οποίων τα 3 νοσηλεύονται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση. Αργότερα ανακοίνωσαν ότι τραυματίστηκαν 4 παιδιά τα 2 σε κρίσιμη κατάσταση και 2 ενήλικοι ο ένας σε κρίσιμη. Σύμφωνα με το BFMTV, τρία παιδιά σε κρίσιμη κατάσταση. 

Σύμφωνα με τη Le Figaro, ο τρομοκράτης άνδρας συριακής υπηκοότητας απέκτησε καθεστώς πρόσφυγα στη Σουηδία στις 26 Απριλίου. Στη Γαλλία, είχε επίσης υποβάλει αίτηση για άσυλο στην OFPRA τον Νοέμβριο του 2022. Είναι ο 32χρονος Abdalmasih Hanoun, ένας Σύριος μετανάστης, πρόσφυγας στη Σουηδία. 

Ζήτησε άσυλο στη Γκρενόμπλ τον περασμένο Νοέμβριο, που απορρίφθηκε πριν από 4 ημέρες. (BFMTV)

(BFMTV)

Η Δύση σύσσωμη υποστήριξε την φιλοτουρκική συριακή αντιπολίτευση που πολέμησε δίπλα σε τούρκικο στρατό κατοχής και σε όλες τις τζιχαντιστικές οργανώσεις ( Αλ Νούσρα, Ισλαμικός Στρατός κ.α κατά συριακού στρατού) ..Άνοιξε τα σύνορα της διάπλατα για εισροές από Β Συρία και Τουρκία ( ανεξέλεγκτη μετανάστευση) από όπου έρχονταν οι ηττημένοι όταν ο τακτικός στρατός προοδευτικά τους νικούσε. 

Οι ηττημένοι φεύγουν ή οι κάποιοι απελπισμένοι. 

Αντίθετα η Δύση αρνείται ως και σήμερα πεισματικά να δώσει έστω και μια νόμιμη βίζα στους πολίτες του συριακού κράτους ..Δεν θέλουν πολίτες ταυτοποιημένους, με νόμιμα ταξιδιωτικά έγγραφα και νόμιμη μετακίνηση πολίτες του συριακού κράτους του Άσαντ. 

Επέλεξε την ανωμαλία την αντικανονικότητα. Πληρώνει τις πολιτικές της σύμπραξη με τζιχαντιστές για ανατροπή Άσσαντ της γύρισε μπούμερανγκ.

Νεώτερο ανακοινωθέν από περιφέρεια αναφέρει ότι ο απολογισμός είναι 4 παιδιά και 2 ενήλικες. Τα 2 παιδιά μεταξύ ζωής και θανάτου..

Tρομερή τραγωδία συνέβη αυτήν την Πέμπτη, 8 Ιουνίου 2023, το πρωί. Ένας άνδρας εμφανίστηκε σε ένα παιδικό πάρκο που βρίσκεται στην καρδιά του Annecy (Haute-Savoie) και τραυμάτισε πολλά μικρά παιδάκια με ένα μαχαίρι. Αδίστακτος μαχαίρωνε αδιακρίτως μωρά. Ένας τζιχαντιστής Ηρώδης ένα κράμα τζιχαντοσατανισμού που επιδίδεται σε δημόσιες ανθρωποθυσίες παίδων
Γύρω στις 9:45 π.μ., ένας άνδρας που φορούσε τουρμπάνι, σύμφωνα με αρκετούς μάρτυρες που επικαλείται η Le Dauphiné, επιτέθηκε σε πολλά παιδιά σε μια παιδική χαρά κοντά στη λίμνη Annecy.


Μια πρώτη αναφορά αυτή τη στιγμή αναφέρει ότι τραυματίστηκαν οκτώ παιδιά. Πολλοί είναι σε απόλυτη επείγουσα ανάγκη.
Ο Gérald Darmanin, υπουργός Εσωτερικών, εξήγησε ότι ο δράστης της επίθεσης συνελήφθη. Σύμφωνα με το BFMTV, το άτομο είναι Σύριος αιτών άσυλο.
Η πρωθυπουργός Ελίζαμπεθ Μπορν ανακοίνωσε ότι θα μεταβεί εκεί επειγόντως, ενώ οι βουλευτές τήρησαν ενός λεπτού σιγή στην Εθνοσυνέλευση.


12:50 μ.μ.
Το προφίλ του υπόπτου
Σύριος, αιτών άσυλο, 32 ετών… το προφίλ του δράστη Abdalmasih H.

12:30 μμ.
6 θύματα
Ο απολογισμός είναι βαρύς. Σύμφωνα με την περιφέρεια Haute-Savoie, θύματα τέσσερα παιδιά και δύο ενήλικες. Δύο παιδιά και ένας ενήλικας είναι εκτός κινδύνου.

12:25 μ.μ.
Ο ύποπτος έχει ήδη εντοπιστεί
Αυτός ο άνθρωπος, σίγουρα, ήταν στο Pâquier για περίπου δύο μήνες. Ήταν εκεί κάθε πρωί, από το πρωί μέχρι το βράδυ και όλοι τον είχαν εντοπίσει λίγο επειδή ήταν ολομόναχος”, λέει ένας μάρτυρας της σκηνής στο France Bleu. .Μελετούσε τον τόπο του εγκλήματος και προσχεδίαζε κινήσεις του

12:08 μ.μ.
Το βίντεο της σύλληψης
Είναι ένα «ντοκουμέντο» του BFMTV. Οι συνάδελφοί μας έχουν λάβει ένα βίντεο από τη σύλληψη του δράστη, το οποίο κινηματογραφήθηκε από μάρτυρα. Ο ύποπτος καθηλωμένος στο έδαφος από τις αρχές επιβολής του νόμου.

Επίθεση με μαχαίρι στο Annecy: η σύλληψη του επιτιθέμενου βιντεοσκοπήθηκε από μάρτυρα pic.twitter.com/Q0EHJypyRr

– BFMTV (@BFMTV) 8 Ιουνίου 2023
12:04 μ.μ.
“Αυτή η επίθεση είναι η κορυφή της βδελυγμίας”
Σε ένα tweet, ο πρόεδρος της περιφέρειας Auvergne-Rhône-Alpes, Laurent Wauquiez, πιστεύει ότι «αυτή η επίθεση στα παιδιά είναι το αποκορύφωμα της βδελυγμίας […] Στέλνω όλη μου την υποστήριξή στα θύματα και τους αγαπημένους τους Συγχαρητήρια στους αστυνομικούς μας για το θάρρος που έδειξαν στη σύλληψη του δράστη».

Φρίκη πάλι. Αυτή η επίθεση στα παιδιά είναι το αποκορύφωμα της αηδίας.
Εκφράζω την πλήρη υποστήριξή μου στα θύματα και τις οικογένειές τους. Συγχαρητήρια στους αστυνομικούς μας για το θάρρος που έδειξαν στη σύλληψη του δράστη.https://t.co/mfvxScoJkR

— Laurent Wauquiez (@laurentwauquiez) 8 Ιουνίου 2023
11:58.
Τέσσερα παιδιά «στην εντατική» σύμφωνα με το BFMTV
Σύμφωνα με πληροφορίες της Le Figaro, «τουλάχιστον εννέα άνθρωποι τραυματίστηκαν από την επίθεση με μαχαίρι, ανάμεσά τους οκτώ παιδιά σύμφωνα με νέα καταμέτρηση». Το BFMTV προσθέτει ότι τέσσερα παιδιά βρίσκονται «σε κρίσιμη κατάσταση».

11:53 π.μ.
Εμανουέλ Μακρόν: «Το έθνος είναι σε σοκ»
Σε ένα tweet που δημοσιεύτηκε γύρω στις 11:45 π.μ., ο Εμμανουέλ Μακρόν κατήγγειλε μια “επίθεση απόλυτης δειλίας […] Τα παιδιά και ένας ενήλικας βρίσκονται μεταξύ ζωής και θανάτου. Το Έθνος είναι σε σοκ. Οι σκέψεις μας είναι μαζί τους καθώς και οι οικογένειές τους και των κινητοποιημένων εργαζομένων στην αρωγή».

Επίθεση απόλυτης δειλίας σήμερα το πρωί σε πάρκο στο Annecy. Τα παιδιά και ένας ενήλικας βρίσκονται μεταξύ ζωής και θανάτου. Το Έθνος είναι σε σοκ. …

— Emmanuel Macron (@EmmanuelMacron) 8 Ιουνίου 2023
11:49.
Τηρήθηκε ενός λεπτού σιγή στη Συνέλευση
Η Εθνοσυνέλευση τήρησε ενός λεπτού σιγή λίγο μετά τις 11 το πρωί για να αποτίσει φόρο τιμής στα θύματα.

Επίθεση με μαχαίρι στο Annecy: η Εθνοσυνέλευση τηρεί ενός λεπτού σιγή ως φόρο τιμής στα θύματα.#Annecy #DirectAN pic.twitter.com/FQbJtYypXC

– LCP (@LCP) 8 Ιουνίου 2023
11:42 π.μ.
Ο δήμαρχος του Annecy κάνει λόγο για «αποκρουστική» επίθεση
Σε ανάρτησή του που δημοσιεύτηκε στο Twitter, ο δήμαρχος του Annecy, François Astorg, κάνει λόγο για «αποκρουστική» επίθεση και στέλνει όλες του τις «σκέψεις στα θύματα και τις οικογένειες».

Αποτρόπαια επίθεση σήμερα το πρωί στο Pâquier στο Annecy.

— Francois Astorg (@francoisastorg) 8 Ιουνίου 2023
11:38 π.μ.
Ο εισαγγελέας του Annecy θα μιλήσει στις 12:30 μ.μ.

11:20 π.μ.
Το προφίλ του εισβολέα
Σύμφωνα με το Le Parisien, στον δράστη βρέθηκε συριακή ταυτότητα. Άγνωστος στους φακέλους της αστυνομίας και των μυστικών υπηρεσιών, θα ήταν αιτών άσυλο, διευκρινίζουν οι συνάδελφοί μας.

11:10 π.μ.
Τρομερό ρεκόρ
Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία που κοινοποίησαν οι συνάδελφοί μας από το Dauphiné Libéré, λυπούμαστε για τη στιγμή που τραυματίστηκαν οκτώ μικρά παιδιά. Σύμφωνα με το BFMTV, τρία θα ήταν σε κρίσιμη κατάσταση.

Μάρτυρας επιτίθεται στην αστυνομία στο BFMTV: «Είδα τον δράστη να πηγαίνει κατευθείαν σ’ ένα μωρό και να το μαχαιρώνει ενώ η αστυνομία ήταν εκεί. Έμεινα έκπληκτος με το πόσο αργοί ήταν, τους φώναζα να τον χτυπήσουν. »

dimpenews.com


1 σχόλιο:

  1. Ἐπιτρέψτε μου μία διόρθωση. Δὲν ὑπάρχει λέξη «Σύριος». Ὁ ἐκ Συρίας λέγεται «Σῦρος».

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!