Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

"Κατευθυνόμενη εξέλιξη": Σέ ρυθμικό βηματισμό πρός τήν ΑΒΥΣΣΟ Τεχνητή Νοημοσύνη καί Συνθετική Βιολογία!

 


Από τον Peter Koenig

Global Research, 08 Ιουνίου 2023

Αυτά τα αποσπάσματα που λαμβάνονται από την ακόλουθη παραγωγή βίντεο, αντικατοπτρίζουν εξαιρετικά αυτό που συμβαίνει σήμερα:

"Κατευθυνόμενη Εξέλιξη", Τελευταίες Μέρες

Παγκόσμια πρεμιέρα, Stew Peters, Nano-architectonics Explained, (Matthew Skow, Nick Stumphauzer – BitChute video 1:05:06 – 1 June 2023).


https://www.bitchute.com/video/7PNQC24JBrcT/

 

«Η Δύναμη της Τεχνολογίας έχει ήδη καταστρέψει τα Θεμέλια του Πολιτισμού».

 

«Ο Τεχνολογικός Κύκλος – είναι η μετάβαση από τον άνθρωπο στη Μηχανή».

«Η "Δαιμονική Πρόθεση" είναι να μας αποδυναμώσει σε πολιτισμικό επίπεδο».

«Η 'Δαιμονική Πρόθεση' – τα ψιλά γράμματα. Το αληθινό κίνητρο».

«Ο "διάβολος" έχει τη δύναμη να μας δώσει υλικά πράγματα, αλλά μόνο αν δεχτούμε τη συμφωνία του».

«Το να σου δώσει κάποιο μέτρο υλικής δύναμης είναι εύκολο για τον "διάβολο", γιατί στο τέλος παίρνει ακριβώς αυτό που θέλει».

«Η ψυχή μας δεν μπορεί να κλαπεί, αν δεν τη χαρίσουμε».

«Έχετε υπογράψει ποτέ Όρους Συμφωνίας χωρίς να τους διαβάσετε; – Τότε μπορεί να είναι ήδη πολύ αργά».

«Υπάρχουν πάντα δύο πλευρές στο «δαιμονικό σύμφωνο». Το αρχικό και ευεργετικό αποτέλεσμα και η πληρωμή».

«Η πλήρης έκταση αυτού του κόστους είναι κρυμμένη. Μπορεί να το μάθετε όταν είναι ήδη πολύ αργά».

«Καταστρέφουμε τον πλανήτη μαζί με το μυαλό και το σώμα μας».

«Είναι η ψυχή του ανόητου, που τολμά να "χορέψει με τον διάβολο"».

 

***

 

Τι καλύτερη απόδειξη του «χορού με τον διάβολο» από τα αληθινά παραδείγματα ζωής.

"Η κόλαση είναι άδεια, οι διάβολοι είναι όλοι εδώ", William Shakespeare, Η Τρικυμία, Πράξη 1, Σκηνή 2

Η βασική σήραγγα του Gotthard (Ελβετία)

Παρακολουθήστε αυτό το 6λεπτο βίντεο κλιπ της τελετής έναρξης της βασικής σήραγγας Gotthard, την 1η Ιουνίου 2016, στην Ελβετία πριν από την προβολή του "Directed Evolution", Final Days.

Αυτή ήταν μια από τις πιο κραυγαλέες ανακοινώσεις για το τι επρόκειτο να ακολουθήσει μόλις 4 χρόνια αργότερα. Σχεδόν κανείς δεν το πρόσεξε εκείνη τη στιγμή. Οι περισσότεροι άνθρωποι στην Ελβετία το αγνόησαν. Εξακολουθούν να το αγνοούν μέχρι και σήμερα. Το «Εωσφορικό Γεγονός» παρακολούθησαν πολιτικοί υψηλού επιπέδου και διασημότητες από όλη την Ευρώπη και μερικοί από άλλα μέρη του κόσμου.

(βίντεο: https://youtu.be/b-TKQaqml6k)

 

Η εκδήλωση χρηματοδοτήθηκε από την ελβετική κυβέρνηση με κόστος περίπου 8 εκατομμύρια ελβετικά φράγκα (8,3 εκατομμύρια δολλάρια ΗΠΑ).

Ολόκληρη η ελβετική κυβέρνηση, το Ομοσπονδιακό Συμβούλιο και μερικοί άνθρωποι του Ελβετικού Κογκρέσου ήταν παρόντες στα εγκαίνια του Gotthard.

Παρόντες ήταν επίσης η Άνγκελα Μέρκελ της Γερμανίας, ο Φρανσουά Ολάντ της Γαλλίας, ο Ματέο Ρέντσι της Ιταλίας και ο Αυστριακός καγκελάριος Κρίστιαν Κερν. Την Ευρωπαϊκή Ένωση εκπροσώπησε η Επίτροπος Μεταφορών, κα Violeta Bulc. Πιθανότατα συμμετείχαν και άλλοι Ευρωπαίοι και παγκόσμιοι πολιτικοί και διασημότητες. Υπήρχαν περίπου 500 VIP και «διάσημοι άνθρωποι» στο πρώτο τραίνο που περνούσε μέσα από τη σήραγγα.

Επιπλέον, η εκδήλωση προσήλκυσε μια ομάδα με περισσότερους από 300 δημοσιογράφους από όλο τον κόσμο, την Ευρώπη, τις ΗΠΑ και τόσο μακριά όσο η Κίνα, η Ρωσσία, το Κουβέϊτ, η Τουρκία, η Ιαπωνία και πολλά άλλα.

Η υποτιθέμενη «Λατρεία του Θανάτου» δεν μπορεί να πετύχει, ούτε να επιβιώσει, χωρίς να μας προειδοποιεί διαρκώς. Αυτή είναι μια προϋπόθεση της «ύπαρξης του υποκόσμου» τους. Και προειδοποιήσεις έχουμε λάβει πολλές τα τελευταία εκατό χρόνια, περίπου. Αγνοήσαμε τις περισσότερες από αυτές.

Ομολογουμένως, όταν μιλούμε για «μια σκοτεινή διαβολική λατρεία», υπεύθυνη για αυτό που περνάει η ανθρωπότητα από τις αρχές του 2020, αποκαλώντας το ως Μεγάλη Επαναφορά, Ατζέντα του ΟΗΕ 2030 και τελικά Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση, ένα σχέδιο σατανικής έμπνευσης, ακούγεται για τους περισσότερους ως «θεωρία συνωμοσίας».

Δεν είναι.

Στην πραγματικότητα, αυτό που συμβαίνει είναι μια «κακή συνωμοσία» της πιο ακραίας και δυνητικά τελικής μορφής, αν εμείς οι άνθρωποι την αφήσουμε να συμβεί.

Όμως, χωρίς Εμείς, ο Λαός, να έχουμε επίγνωση του τι συμβαίνει, δεν μπορούμε να το σταματήσουμε.

Παρ' όλες τις επανειλημμένες προειδοποιήσεις που μας έχει δώσει αυτή η λατρεία – δείτε για παράδειγμα τα εγκαίνια της σήραγγας του Gotthard, στο παραπάνω βίντεο – εμείς είμαστε πολύ εφησυχασμένοι, δεν δίνουμε προσοχή, αποσπώμαστε από υλικά πράγματα, από μικρές απολαύσεις, όπως το να «προλάβουμε» μετά τα τρία χρόνια περιορισμών του covid, δαπανώντας χρήματα για καταναλωτισμό, ταξείδια, καλοπέραση, εν ολίγοις: Το αξίζουμε. Αυτή είναι η άποψή μας.

Το αξίζουμε πραγματικά;

Τίποτα δεν προέρχεται από το τίποτα.

Δεν νομίζετε ότι αυτό είναι μέρος του διαβολικού σχεδίου;

Δίνοντάς μας μια ανάκαμψη μετά την καταστροφή του Covid; Εκτρέποντας την προσοχή μας με ένα ταξείδι σε ένα εξωτικό νησί. Μια τέλεια εκτροπή από το τελικό τους σχέδιο που ετοιμάζεται υπόγεια ή πίσω από μαύρες κουρτίνες;

Για να συνεχίσουμε να αξίζουμε μια αξιοπρεπή βιολογική ζωή, όπως γνωρίζαμε μέχρι την καθορισμένη «κακή δεκαετία» 2020-2030, ή τη Μεγάλη Επαναφορά – στενά συνδεδεμένη με την 4ου Βιομηχανική επανάσταση, πρέπει να εργαστούμε γι' αυτό, για τους εαυτούς μας και πρωτίστως για τα παιδιά μας και τα παιδιά τους.

Οι μετασχηματισμοί που σχεδιάζονται από τις ανώτερες σφαίρες του χρηματοπιστωτικού κατεστημένου μέσω της Τεχνητής Νοημοσύνης (AI) και της συνθετικής βιολογίας, δεν θα παραμείνουν μόνο στη γενιά μας. Μεταφέρονται στις μελλοντικές γενιές με τα θανατηφόρα αποτελέσματα εξόντωσης, όπως μας προειδοποιούν ΤΩΡΑ. Δείτε παρακάτω.

Όλο αυτό το διάστημα που είμαστε εγκλωβισμένοι σε χόμπυ που καλύπτουν την ευχαρίστηση, η τερατώδης μπουλντόζα της μεταμόρφωσης των επιζώντων ανθρώπων σε ελεγχόμενους και χειραγωγήσιμους μετανθρώπους συνεχίζεται, ΑΔΥΣΩΠΗΤΑ. Παρακαλώ, μην ξεγελιέστε. Ανοίξτε τα μάτια σας.

Οι δύο κύριοι συμμετέχοντες σε αυτή τη συγκλονιστική παρουσίαση των «Τελικών Ημερών» – αυτό που μπορεί επίσης να ονομαστεί «Κατευθυνόμενη Εξέλιξη» – είναι η Δρ Karen Kingston, πρώην αναλύτρια της Pfizer, υπάλληλος και αναλύτρια βιοτεχνολογίας, μιλώντας για τη συνθετική βιολογία, και η Δρ Ana Mihalcea, ερευνήτρια στη νανοτεχνολογία που εγχύθηκε με τα «εμβόλια» C19 κατά τη διάρκεια της πλανδημίας. Μιλά για θρόμβους αίματος που ανακαλύφθηκαν σε ζωντανούς ασθενείς που περιέχουν υδρογέλη. Είμαστε μάρτυρες της συγχώνευσης της συνθετικής βιολογίας με την ανθρώπινη βιολογία, λέει.

Η Δρ Mihalcea είναι επίσης ο συγγραφέας του "Light Medicine – A New Paradigm – The Science of Light, Spirit and Longevity".

Βρίσκονται στην πρώτη γραμμή εξηγώντας πώς οι ενέσεις covid δεν αφορούσαν ποτέ μόνο τη μείωση του πληθυσμού, αλλά πολύ χειρότερες από τις θανατηφόρες παρενέργειές τους, αφορούν τον μετανθρωπισμό.

Η Δρ Kingston αποκαλύπτει επίσης ότι το σχέδιό τους ήταν - και αν το επιτρέψουμε, εξακολουθεί να είναι - μια ζωή ενέσεων, μια ζωή αναβαθμίσεων του συστήματος, à la Microsoft. Θυμόμαστε, ποιος ήταν πίσω από τη Microsoft;

Αυτές οι πληροφορίες προφανώς προέρχονται από το ίδιο το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας.

H Δρ Kingston και η Δρ Mihalcea αποκαλύπτουν επίσης ότι η τεχνητή νοημοσύνη έχει ήδη προχωρήσει πολύ περισσότερο από ό, τι νομίζαμε, έχοντας ήδη τον έλεγχο των ανθρώπων που έλαβαν εμβόλια Pfizer και Moderna που περιέχουν οξείδια του άνθρακα, τα οποία, μόλις μπουν στο σώμα σας, γίνονται εξαιρετικά μαγνητικά, επομένως χειραγωγούνται από μικροκύματα 5G.

 

"Κατευθυνόμενη Εξέλιξη", Οι Τελευταίες Ημέρες

Παγκόσμια πρεμιέρα, Stew Peters, Nano-architectonics Explained, (Matthew Skow, Nick Stumphauzer – BitChute video 1:05:06 – 1 June 2023).

(βίντεο)

 

Οδεύοντας προς την ψηφιακή τυραννία

Μπορεί να είναι αποκαλυπτικό σε αυτό το βίντεο του Final Days που περιέχει ένα κλιπ του 2016 από μια συνέντευξη του Klaus Schwab, WEF, λέγοντας στον Ελβετογάλλο τηλεοπτικό συντονιστή ότι μέχρι το 2025 μπορεί να είμαστε όλοι έτοιμοι να γίνουμε μετάνθρωποι, να είμαστε σε θέση να διασυνδεθούμε με τον ηλεκτρονικό κόσμο.

Ο τηλεοπτικός ρεπόρτερ μένει έκπληκτος, έχει ένα αμήχανο χαμόγελο, χωρίς λόγια. Δείτε τη συνέντευξη με τον Schwab ακολουθούμενη από την ανάλυση του Peter Koenig παρακάτω.

 

Global Research Video: Συνέντευξη του Klaus Schwab στο TV Suisse.

Σχόλια και ανάλυση από τον Peter Koenig

(βίντεο εντός του αρχικού συνδέσμου)

ή 

Κάντε κλικ εδώ για να συνδεθείτε με την έκδοση bitchute (https://www.bitchute.com/video/Ky9ItfvljJLE/)

Δεν είναι περίεργη σύμπτωση ότι αυτή η συνέντευξη λαμβάνει χώρα περίπου την ίδια εποχή με τα εγκαίνια του «Εωσφορικού» τούνελ του Gotthard; Μια άλλη προειδοποίηση, που προφανώς αγνοήσαμε.

Η «κακή επιστήμη» βρίσκεται στα πρόθυρα της εισαγωγής τεχνολογίας που μιμείται τη βιολογία με σκοπό τη μετατροπή όλων των βιολογικών μορφών ζωής σε τεχνολογικές μορφές ζωής.

Η τεχνητή νοημοσύνη στοχεύει στην εξόντωση των ανθρώπων μέσω της συνθετικής βιολογίας. Αυτός είναι ο απώτερος στόχος τους. Όσο περισσότερο κλείνουμε τα μάτια μας σε αυτή την πραγματικότητα, τόσο πιο γρήγορα προχωρούν με τη θανατηφόρα ατζέντα τους.

Τι είναι η συνθετική βιολογία; Είναι κρέας χωρίς αγελάδες και αυγά χωρίς κοτόπουλο, είναι όλα εργαστηριακά τρόφιμα.

Ομοίως, στο ανθρώπινο σώμα σημαίνει ότι η φυσική μας βιολογία μετατρέπεται σε συνθετική βιολογία, σε νανοτεχνολογία που δεν απαντά πλέον στα ανθρώπινα συναισθήματα, αλλά σε ηλεκτρονικά ερεθίσματα από το εξωτερικό, δηλαδή 5G μικροκύματα, που σύντομα θα συμπληρωθούν από 6G.

Μπορεί να γίνουμε διαχειρίσιμοι απ' έξω, από τα Αφεντικά, χωρίς καν να το γνωρίζουμε. Μερικοί από εμάς πιθανότατα να είναι ήδη.

Η Μετανθρωπιστική Ατζέντα

Αυτές οι παρασκευές "εμβολίου" είναι ιδιοφυΐα, κακή ιδιοφυΐα, αλλά παρ' όλα αυτά ιδιοφυΐα, καθώς αλλάζουν την ίδια την ουσία της ανθρωπότητας, αλλάζοντας τον άνθρωπο για να τον συγχωνεύσουν με τη μηχανή. Η Karen Kingston αποκαλύπτει ότι όλες οι ενέσεις covid που εγκρίθηκαν από τον ΠΟΥ είχαν δυνατότητες παρακολούθησης και εντοπισμού μέσα στον άνθρωπο.

Η Δρ Karen Kingston και η Δρ Ana Mihalcea μαζί με τη Maria Zeee εκθέτουν τα σχετικά ευρήματά τους που επιβεβαιώνουν την υπόθεση σχετικά με την μετανθρωπιστική ατζέντα.

Τα ανθρώπινα όντα αντικαθίστανται από τη συνθετική βιολογία, οι παράξενοι θρόμβοι που βρίσκονται μέσα στους ανθρώπους προκαλώντας τους να πεθάνουν ξαφνικά είναι υδρογέλη (προγραμματιζόμενη ύλη) και η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να είναι πολύ πιο προηγμένη από ό, τι θα μπορούσαμε να φανταστούμε, ήδη στη διαδικασία εξόντωσης της ανθρωπότητας.

Η συνέντευξή τους με τη Maria Zeee – Zeee Media – συμπληρώνει το Final Days.

Βίντεο: Η τεχνητή νοημοσύνη εξοντώνει τους ανθρώπους μέσω της συνθετικής βιολογίας

Κανείς με σώας τας φρένας δεν μπορεί να πιστέψει ότι φημισμένοι οργανισμοί όπως ολόκληρο το σύστημα των Ηνωμένων Εθνών, με τον Γενικό Γραμματέα του, António Guterres· τον ΠΟΥ, με τον γενικό διευθυντή του, Tedros Adhanom Ghebreyesus – αμφότεροι εν ενεργεία από το 2017· GAVI, η Συμμαχία Εμβολιασμού· η Παγκόσμια Τράπεζα, το ΔΝΤ, το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) στη Γενεύη, η Τράπεζα Διεθνών Διακανονισμών (BIS) στη Βασιλεία, η Λέσχη ή η Ρώμη στην Winterthur, περιέργως, όλοι στην Ελβετία – συν μυριάδες διεθνείς και περιφερειακοί οργανισμοί ακολουθούν μια διαβολική ατζέντα για να φέρουν το τέλος της ανθρωπότητας όπως την ξέρουμε, για εξουσία και έλεγχο.

Αλλά, ναι, έτσι είναι. Καμμία από αυτές τις οργανώσεις δεν έχει έναν αφυπνισμένο άνθρωπο στο τιμόνι της, ο οποίος να τολμά να υπερασπιστεί την αλήθεια, να υπερασπιστεί την ανθρωπότητα ενάντια σε αυτά τα «διαβολικά τέρατα», Κανένας. Μπορεί να απειληθούν και/ή να ανταμειφθούν επειδή κάνουν «την εντολή του διαβόλου», όπως δωροδοκίες και διαφθορά.

Κανείς δεν θα πιστέψει ότι αυτοί οι «άνθρωποι» που υπερτερούν των χρηματοπιστωτικών δομών και θεσμών του κόσμου είναι μη-άνθρωποι, ότι είναι «απεσταλμένοι ενός υποκόσμου», αποφασισμένοι να καταστρέψουν τον πολιτισμό του πλανήτη.

Η κινητήρια δύναμη είναι το «κέρδος», η καταστροφή των κυρίαρχων εθνικών κρατών και η εταιρική απόκτηση και ο μετασχηματισμός της τεχνητής νοημοσύνης της παγκόσμιας οικονομίας και του στρατιωτικού βιομηχανικού συμπλέγματος. Υπάρχει ένα Παγκόσμιο Κυβερνητικό Σχέδιο πίσω από τη «λατρεία», που ελέγχεται από τις ανώτερες σφαίρες του χρηματοπιστωτικού κατεστημένου.

Για τα περισσότερα φυσιολογικά έμβια όντα, τέτοιες υποθέσεις είναι «θεωρίες συνωμοσίας».

Τι γίνεται όμως αν είναι αληθινές συνωμοσίες; Όχι θεωρίες, αλλά πραγματικές συνωμοσίες;

Σκεφτείτε το.

Το καλύτερο όπλο τους είναι να μας κάνουν να πιστέψουμε ότι είμαστε «συνωμοσιολόγοι», ότι είμαστε άρρωστοι στο μυαλό μας... καθώς η Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση, η κυριαρχική Τεχνητή Νοημοσύνη (AI) βρίσκεται πλήρως σε εφαρμογή, έτοιμη να σκοτώσει όποιον επαναστατήσει.

Όπως λέει αυτό το βίντεο – «Κατευθυνόμενη Εξέλιξη», «Η ψυχή μας δεν μπορεί να κλαπεί, αν δεν την χαρίσουμε».

Παρακολουθώντας το βίντεο, θα βρείτε πολλά ιστορικά γεγονότα που σας θυμίζουν ότι τα έχετε δει, τα έχετε βιώσει, τα έχετε ζήσει, πριν, αλλά ποτέ δεν συνέδεσε τις τελείες. Τώρα είναι η ώρα.

Η Μεγάλη Επαναφορά βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Αν ακολουθήσουμε την Ατζέντα 2030 των Ηνωμένων Εθνών, θα μας έλεγε ότι δεν είμαστε καν στα μισά του δρόμου. Αλλά και αυτό είναι ψέμμα.

Γνωρίζουμε από το «1984» του Τζωρτζ Όργουελ – τίποτα δεν είναι αυτό που φαίνεται.

Όλα είναι απάτες και ψέμματα.

Το ψέμμα είναι αλήθεια και ο πόλεμος είναι ειρήνη.

Ατζέντα 2030, Μεγάλη Επαναφορά: δεν έχουμε παρά μέχρι το 2030 να ορθώσουμε το ανάστημά μας και να υπερασπιστούμε τα δικαιώματά μας και τις ζωές μας. Η Μεγάλη Επαναφορά, με τον covid ως ΤΗΝ ευκαιρία να Επαναπροσδιορίσουμε τον Κόσμο – στο όνομα της ευγενούς Ατζέντας 2030 του ΟΗΕ, μας κατακρημνίζει.

Ο Covid είναι η ευκαιρία να επαναφέρουμε τον κόσμο - ο Klaus Schwab, ο Justin Trudeau, η Angela Merkel, ο Emmanuel Macron και όλοι αυτοί οι μελετητές του WEF των Νέων Παγκόσμιων Ηγετών (YGL), που έχουν διεισδύσει σε κυβερνήσεις σε όλο τον κόσμο (τα λόγια του Schwab), από κοινού, αντικατοπτρίζεται επίσης όμορφα στο βίντεο των Τελευταίων Ημερών.

Οδεύουμε, όλο και περισσότερο τρέχοντας, σε μια άβυσσο – η οποία κάθε μέρα πλησιάζει όλο και περισσότερο.

Οι περισσότεροι από εμάς, ακόμα δεν έχουμε ιδέα.

Το 2030 είναι μια μεγάλη εξαπάτησηΗ Μεγάλη Επαναφορά προχωρά με γιγαντιαία βήματα. Δεν μας απομένουν έξι χρόνια. Μας απομένει μηδενικός χρόνος.

Είναι τώρα.

ΠΡΕΠΕΙ να δράσουμε ΤΩΡΑ.

*

Σημείωση για τους αναγνώστες: Κάντε κλικ στο κουμπί κοινής χρήσης παραπάνω. Ακολουθήστε μας στο Instagram και το Twitter και εγγραφείτε στο κανάλι μας στο Telegram. Μη διστάσετε να αναδημοσιεύσετε και να μοιραστείτε ευρέως άρθρα Global Research.

Ο Peter Koenig είναι γεωπολιτικός αναλυτής και πρώην ανώτερος οικονομολόγος στην Παγκόσμια Τράπεζα και στον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας (ΠΟΥ), όπου εργάστηκε για πάνω από 30 χρόνια σε όλο τον κόσμο. Διδάσκει σε πανεπιστήμια των ΗΠΑ, της Ευρώπης και της Νότιας Αμερικής. Γράφει τακτικά για διαδικτυακά περιοδικά και είναι συγγραφέας του Implosion – An Economic Thriller about War, Environmental Destruction and Corporate Greed (http://www.amazon.com/Implosion-Economic-Environmental-Destruction-Corporate/dp/059545349X) και συν-συγγραφέας του βιβλίου της Cynthia McKinney "When China Sneezes: From the Coronavirus Lockdown to the Global Politico-Economic Crisis" (Clarity Press – 1 Νοεμβρίου 2020).

Ο Peter είναι ερευνητικός συνεργάτης του Κέντρου Έρευνας για την Παγκοσμιοποίηση (CRG). Είναι επίσης εξωτερικός κάτοικος Senior Fellow του Ινστιτούτου Chongyang του Πανεπιστημίου Renmin του Πεκίνου.

Η αρχική πηγή αυτού του άρθρου είναι η Global Research.

Πνευματικά δικαιώματα © Peter Koenig, Global Research, 2023

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.globalresearch.ca/directed-evolution-lockstep-towards-abyss/5821477


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!