Δευτέρα 12 Ιουνίου 2023

Περισσότερος διαβολικός ΑΠΟΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟΣ; Καθώς ο Καναδάς ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ καί ΤΟΞΙΚΑ σύννεφα κινούνται πάνω από τήν Βορ. Αμερική, ένας πρώην πρόεδρος κατηγορείται για 37 κατηγορίες, που θα μπορούσαν νά τόν κρατήσουν μακριά, γιά τό υπόλοιπο της ζωής του!!!

 


Δεν είμαι έτοιμος να δηλώσω ότι οι βιβλικών διαστάσεων πυρκαγιές, που μαίνονται στον Καναδά, ήταν μια σκόπιμη πράξη που είχε σκοπό να δηλητηριάσει τους Αμερικανούς, αλλά έχω υποψιαστεί τις τελευταίες δύο ημέρες, ότι υπάρχουν περισσότερα σε αυτή την ιστορία και αυτό δεν είναι μόνο το ζήτημα της τυπικής πυρκαγιάς.

Ο Γ.Γ. ΤΟΥ 'Ο.Η.Ε.' ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ
ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ
ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ, ΤΗΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ 'ΘΟΛΟΥΡΑ'
ΣΤΗΝ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΟΥΠΟΛΕΩΣ,
ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΠΝΟ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ
ΑΠΟ ΤΟΝ (ΚΑΙΟΜΕΝΟ) ΚΑΝΑΔΑ....


Βρίσκω επίσης περίεργο το γεγονός ότι αυτή είναι η ίδια γενική περιοχή που επηρεάστηκε από τον τοξικό εκτροχιασμό τραίνου στην East Palestine, στο Οχάϊο, μόνο που αυτή τη φορά μιλάμε για μια ακόμη μεγαλύτερη περιοχή. Ένα πράγμα είναι σίγουρο, είτε αυτές οι πυρκαγιές τέθηκαν σκόπιμα είτε όχι, οι κυβερνήσεις του Καναδά και των ΗΠΑ, μαζί με τους παγκοσμιοποιημένους φίλους τους στα Ηνωμένα Έθνη και το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, θα κατηγορήσουν για αυτό την «κλιματική αλλαγή» και θα το χρησιμοποιήσουν για να φέρουν περισσότερη από την ατζέντα τους για τη Μεγάλη Επαναφορά.

Στην πραγματικότητα, ο Μπάιντεν κάνει ήδη ακριβώς αυτό (https://www.msn.com/en-ae/news/world/canada-wildfires-leave-new-york-and-washington-choking-on-smoke/ar-AA1cebvY), λέγοντας ότι οι πυρκαγιές ήταν μια «έντονη υπενθύμιση» του πόσο τρομερές μπορεί να είναι οι επιπτώσεις της κλιματικής αλλαγής.

Ο Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ έγραψε επίσης στο Twitter στις 7 Ιουνίου ότι οι καναδικές πυρκαγιές ήταν σύμπτωμα της κλιματικής αλλαγής και ότι «πρέπει να κάνουμε ειρήνη με τη φύση».

(βλ. tweet εντός συνδέσμου)

Παρακάτω είναι ένα απόσπασμα από ένα άρθρο του Jacob Thompson στο Winepress (https://winepressnews.com/2023/06/09/as-millions-of-americans-are-forced-to-inhale-toxic-smog-trump-gets-indicted-in-another-diversionary-distraction-was-ammonium-nitrate-the-cause/), το οποίο παρέχει πολλή τροφή για σκέψη. Ο Jacob ζει στη βόρεια Ιντιάνα κοντά στα σύνορα με το Μίσσιγκαν, η οποία επηρεάζεται από τον τοξικό καπνό.

Η καταστροφή με αυτές τις υποτιθέμενες καναδικές πυρκαγιές που ξεπερνούν και επηρεάζουν 20 πολιτείες είναι ένα σοβαρό ζήτημα - ένα ζήτημα με πολλά αναπάντητα ερωτήματα, σιγή ασυρμάτου και πράγματα που απλά δεν βγάζουν νόημα. Και φυσικά, και όπως ήταν αναμενόμενο, ήρθε η ώρα για άλλη μια απόσπαση της προσοχής.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτόν τον τρέχοντα τοξικό καπνό που επηρεάζει τώρα περίπου 20 πολιτείες - τη Νέα Υόρκη, την Πενσυλβάνια και το Νιου Τζέρσεϋ που γίνονται τα επίκεντρα του πιο συγκεντρωμένου τοξικού καπνού και μολυσμένου αέρα - τότε ελέγξτε τη χθεσινή έκθεση όπου εξέτασα τους ισχυρισμούς των μέσων ενημέρωσης, μερικά ενδιαφέροντα στοιχεία που υποδηλώνουν ότι υπάρχουν πολλά περισσότερα σε αυτήν την ιστορία από μια απλή δασική πυρκαγιά. Και πώς αυτό φαίνεται να είναι μία από τις πολλές προφητευμένες πράξεις «οικολογικής τρομοκρατίας» για την επιβολή νέων εντολών που σχετίζονται με το κλίμα, ίσως κλιματικών λόκνταουν.

Ζω στη Βόρεια Ιντιάνα, πολύ κοντά στα σύνορα με το Μίσσιγκαν, και σήμερα τα σύννεφα καπνού έχουν κυλήσει μέσα. Υπάρχει μια μικρή ομίχλη στον αέρα που μπορείτε να δείτε στο φως της ημέρας και ο γαλάζιος ουρανός φαίνεται λίγο πιο ασαφής από το συνηθισμένο. Δεν μυρίζω τίποτα όπως ανέφεραν ορισμένοι, αν και ειλικρινά δεν μπορώ να πω ειλικρινά αν το μυαλό μου παίζει κόλπα, αλλά μπορώ σίγουρα να αναφέρω ότι υπάρχει καπνός στον αέρα.

(χάρτης πορείας και εξάπλωσης του καπνού)

Όπως έχω πει προηγουμένως, κάτι είναι σοβαρά σχηματικό σε όλο αυτό το πράγμα, καθώς υπάρχουν στοιχεία από ραντάρ που δείχνουν πώς δεκάδες από αυτές τις πυρκαγιές άναψαν όλες ταυτόχρονα, και σχεδόν φαίνεται να ακολουθούν κάποιο είδος πορείας. Σχεδόν σαν να έπεσε το ωφέλιμο φορτίο ή να απελευθερώθηκε στρατηγικά.

Ένας δικηγόρος της Αριζόνα επέστησε επίσης την προσοχή σε αυτό (δείτε το παρακάτω βίντεο):

(διάρκεια 10:27', Ο Καναδάς δέχεται ΕΠΙΘΕΣΗ; Οι πυρκαγιές αναφλέγονται ταυτόχρονα σε καθαρό ουρανό, https://youtu.be/qoOam64L97U)

Είναι ενδιαφέρον ότι πριν από αρκετές εβδομάδες το NBC (https://www.nbcnews.com/news/us-news/30-tons-explosive-chemical-lost-rail-shipment-officials-say-rcna85526?utm_source=substack&utm_medium=emailανέφερε ότι 60.000 λίβρες νιτρικού αμμωνίου με κάποιο τρόπο ΕΞΑΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ κατά τη διάρκεια μιας σιδηροδρομικής αποστολής, στο Cheyenne του Wyoming.

@frank_tufano

Απαντώντας στον @Jake Orbach #fires #wildfires #canada #nyc #news #newyork #airquality πρωτότυπο ήχο - Frank Tufano

Το NBC έγραψε ρητά: «Το νιτρικό αμμώνιο υπήρξε βασικό συστατικό τόσο σε τρομοκρατικές επιθέσεις όσο και σε θανατηφόρα ατυχήματα».

Είναι μια πολύ κοινή χημική ουσία που οποιοσδήποτε έχει χρησιμοποιήσει λίπασμα έχει ασχοληθεί συστηματικά και δεν σκέφτεται τίποτα γι 'αυτό.

Απλά δώστε του λίγο καύσιμο και ζητάτε μπελάδες, και αυτό προφανώς συνέβη. Ο Nathan Lewis, καθηγητής χημείας στο Ινστιτούτο Τεχνολογίας της Καλιφόρνια, δήλωσε στο NBC News μετά την έκρηξη στη Βηρυτό το 2020, όπου αναφλέγηκε νιτρικό αμμώνιο

Τώρα, δεν λέω ότι αυτός είναι ο λόγος για τις πυρκαγιές, αλλά νομίζω ότι μια τόσο περίεργη ιστορία όπως αυτή, που ακόμη και το NBC αποφάσισε να καλύψει, αξίζει τουλάχιστον να αναφερθεί και ίσως αξίζει να εξεταστεί.

Αλλά όποια και αν είναι η περίπτωση, ΤΩΡΑ που ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ κάνουν πάρα πολλές λογικές ερωτήσεις και ΑΡΡΩΣΤΑΙΝΟΥΝ σε πολλούς τομείς, τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ μια ΝΕΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΛΥΨΗΣ για να σας ΑΠΟΣΠΑΣΟΥΝ την ΠΡΟΣΟΧΗ.

Έτσι, τώρα ο χθεσινοβραδινός και ο σημερινός κύριος τίτλος είναι ότι ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ κατηγορήθηκε, και πάλι, για την κατοχή απόρρητων κυβερνητικών αρχείων που δεν θα έπρεπε πλέον να κατέχει.

«Ο Ντόναλντ Τραμπ κατηγορήθηκε με ένα σαρωτικό κατηγορητήριο 37 κατηγοριών από το γραφείο του ειδικού ανακριτή την Πέμπτη, ισχυριζόμενος ότι σκόπιμα διατήρησε έγγραφα που περιείχαν τα πιο ευαίσθητα μυστικά του έθνους, συμπεριλαμβανομένων των πυρηνικών προγραμμάτων, αφού έφυγε από το αξίωμα, έδειξε μερικά από αυτά τουλάχιστον δύο φορές και στη συνέχεια προσπάθησε να εμποδίσει την έρευνα για το πού βρίσκονται», ανέφερε το ABC News (https://abcnews.go.com/US/trump-federal-indictment-unsealed-classified-documents-probe/story?id=99963920).

Τώρα υπάρχουν συζητήσεις για διαμαρτυρίες και βία, και πάλι, όπως και την τελευταία φορά που ο Τραμπ «συνελήφθη» για το δράμα σιωπής με αυτή την πορνοστάρ.

****

Ο Thompson συνεχίζει από εκεί, υποδηλώνοντας ότι αυτό μπορεί να είναι «άλλη μια απόσπαση της προσοχής αντιπερισπασμού για να κάνει τα μάτια των ανθρώπων να κοιτάζουν το λάθος πράγμα και το μυαλό τους να σκέφτεται το λάθος πράγμα». Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρο το άρθρο σε αυτή την ιστοσελίδαThe Winepress.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://leohohmann.com/2023/06/10/more-diabolical-disorientation-as-canada-burns-and-toxic-cloud-moves-over-northern-america-a-former-president-gets-indicted-on-37-charges-that-could-put-him-away-for-the-rest-of-his-life/


1 σχόλιο:

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!