Κυριακή 18 Ιουνίου 2023

Σχεδόν 5.000.000 ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ενέργειες, αναφέρθηκαν από τό έγγραφο της 'Pfizer'!....

 


Κρατηθείτε, παιδιά, γιατί πριν από λίγες ώρες, ο Daniel Horowitz από το Conservative Review εξαπέλυσε την έκθεση ανεπιθύμητων ενεργειών μετά την κυκλοφορία της 'Pfizer' [ΠΗΓΗ].

Οι αριθμοί ήταν συγκλονιστικοί, με 1.600.000 εκατομμύρια ανεπιθύμητες ενέργειες να ξεφεύγουν από τη σελίδα. 

Αλλά μαντέψτε; 


Η πραγματική έκθεση της 'Pfizer' είναι ακόμη πιο συγκλονιστική.

Φαίνεται ότι ο Daniel μπορεί να ανέφερε τα στοιχεία για το διάστημα αναφοράς, καλύπτοντας την περίοδο μεταξύ Δεκεμβρίου 2021 και Ιουνίου 2022. 

Ωστόσο, όταν σκάβετε στα αθροιστικά δεδομένα από τον Δεκέμβριο του 2020 έως τον Ιούνιο του 2022, ο αριθμός των ανεπιθύμητων ενεργειών εκτοξεύεται στα ύψη σε σχεδόν 5.000.000 !!!!

Αυτή κι αν είναι συγκλονιστική αποκάλυψη!

Εάν είστε περίεργοι για τις λεπτομέρειες, ελέγξτε τον πίνακα σοβαρών και μη σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών. 

Αυτό στο οποίο θέλετε πραγματικά να εστιάσετε είναι η στήλη "C", η οποία αντιπροσωπεύει τις αθροιστικές περιπτώσεις από τον Δεκέμβριο του 2020 έως τον Ιούνιο του 2022

Αυτή η στήλη αποκαλύπτει τις σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που κατηγοριοποιούνται ως Θάνατος, Απειλητικές για τη Ζωή ή που οδηγούν σε Αναπηρία / Μόνιμη Βλάβη

Μπορείτε να διαβάσετε τον πλήρη ορισμό από το FDA εδώ https://www.fda.gov/safety/reporting-serious-problems-fda/what-serious-adverse-event)

Εδώ είναι ο σύνδεσμος (https://www.globalresearch.ca/wp-content/uploads/2023/05/pfizer-report.pdf) για τον πίνακα των σοβαρών και μη σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών.

Εδώ είναι ένα παράδειγμα νεοπλασμάτων (δηλαδή κακοήθη νεοπλάσματα σημαίνει καρκίνος). (βλ. εντός του συνδέσμου)

Συνολικά νεοπλάσματα που αναφέρθηκαν = 3092.

Αναρωτιέμαι αν αυτός είναι ο λόγος που η Walensky παραιτήθηκε ξαφνικά. Νομίζω ότι μπορεί να είχε λάβει την έκθεση μερικές εβδομάδες νωρίτερα. Ο ελέφαντας T-Rex στο δωμάτιο σίγουρα ξύπνησε!

Ενημέρωση: Προχωρήστε στο Μέρος 2 εδώ

Μέρος 2 του Shit Hitting The Fan! https://pharmafiles.substack.com/p/part-2-of-shit-hitting-the-fan

 ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ


 https://pharmafiles.substack.com/p/breaking-shit-just-hit-the-fan?utm_source=cross-post&publication_id=1242457&post_id=128392919&isFreemail=true&utm_campaign=581065&utm_medium=email


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!