Τρίτη 20 Ιουνίου 2023

Γι' ΑΥΤΑ έχουν; Η 'Bank of America' θά δαπανήσει ΜΙΣΟ ΔΙΣΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ (!!!!!!), σε ....«πρωτοβουλίες διαφορετικότητος»!!!!!


Η 'Bank of America' ανακοίνωσε τις προθέσεις της να δαπανήσει μισό δισεκατομμύριο δολλάρια σε ...«θέματα διαφορετικότητος». 

Αυτό υπερδιπλασιάζει την αρχική τους δέσμευση ύψους 200.000.000 δολλαρίων.


Σύμφωνα με δελτίο τύπου της BoA (https://newsroom.bankofamerica.com/content/newsroom/press-releases/2023/06/bofa-surpasses--500-million-in-equity-investments-to-support-min.html), «εργαζόμαστε σε ολόκληρη την εταιρεία μας για να αντιμετωπίσουμε κρίσιμες ανάγκες στις κοινότητές μας, συμπεριλαμβανομένης της έλλειψης πρόσβασης σε κεφάλαια που αντιμετωπίζουν διάφοροι ιδιοκτήτες επιχειρήσεων καθώς ξεκινούν ή αναπτύσσουν τις επιχειρήσεις τους», δήλωσε ο Tram Nguyen, Global Head of Strategic and Sustainable Investments στην Bank of America. 

«Θέλουμε να ενδυναμώσουμε τους ταλαντούχους διαχειριστές κεφαλαίων που κατανοούν έντονα πώς να εντοπίζουν και να υποστηρίζουν αυτούς τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων. 

Κάθε φορά που υποστηρίζουμε ένα ταμείο υπό την ηγεσία μειονοτήτων ή γυναικών, αυτοί με τη σειρά τους υποστηρίζουν διαφορετικούς επιχειρηματίες, κάτι που τελικά μας βοηθά στην επίτευξη του στόχου μας να προωθήσουμε τη φυλετική ισότητα και τις οικονομικές ευκαιρίες».

Η Daily Caller αναφέρει (https://dailycaller.com/2023/06/15/bank-america-spend-half-billion-diversity-initiative/):

Η τράπεζα προκάλεσε πρόσφατα την οργή των Ρεπουμπλικάνων πολιτικών και συντηρητικών οργανώσεων όπως η Consumers' Research, η οποία ξεκίνησε μια νέα διαφημιστική εκστρατεία στις 7 Ιουνίου επικρίνοντας τις περιβαλλοντικές, κοινωνικές και κυβερνητικές πολιτικές της Bank of America (https://dailycaller.com/2023/06/08/consumers-research-group-bank-america-esg-policies/).

«Η τράπεζα έφερε το σύστημα κοινωνικής πίστωσης της Κίνας σε αμερικανικό έδαφος χρησιμοποιώντας αυθαίρετες μετρήσεις ESG για να κλειδώσει δυνητικά άτομα και επιχειρήσεις από βασικές τραπεζικές υπηρεσίες», δήλωσε ο εκτελεστικός διευθυντής έρευνας καταναλωτών Will Hild σε δήλωση στο Daily Caller.

Η Bank of America αντιμετώπισε επίσης εξονυχιστικό έλεγχο (https://dailycaller.com/2023/06/12/jim-jordan-thomas-massie-big-banks-jaunary-6-weaponization/) από τους Ρεπουμπλικάνους Jim Jordan του Οχάϊο και Thomas Massie του Κεντάκι. 

Οι εκπρόσωποι έστειλαν επιστολή στην εταιρεία την Τετάρτη εκφράζοντας ανησυχίες για παραβιάσεις της ιδιωτικής ζωής και συμπαιγνία μεταξύ της BoA και του FBI που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια των ερευνών για την εξέγερση της 6ης Ιανουαρίου στο Καπιτώλιο. 

Η Bank of America έχει διαταχθεί από την Επιτροπή Δικαιοσύνης της Βουλής των Αντιπροσώπων να παραδώσει τα σχετικά έγγραφα που προσδιορίζονται στην επιστολή. Η οργάνωση δεν έχει κάνει κανένα σχόλιο σχετικά με την έρευνα μέχρι στιγμής.

Σύμφωνα με πληροφοριοδότες του FBI, η Bank of America μοιράστηκε ιδιωτικές οικονομικές πληροφορίες των πελατών της (όπως ποιοι είχαν κάνει αγορές σε καταστήματα όπλων) με το FBI, χωρίς ένταλμα ή νομική διαδικασία. @Jim_Jordan και τώρα απαιτούμε να μάθουμε αν και άλλες τράπεζες κάνουν το ίδιο. https://t.co/i3TQrfkGPP

— Thomas Massie (@RepThomasMassie) 12 Ιουνίου 2023 (https://twitter.com/RepThomasMassie/status/1668326060461785090?ref_src=twsrc%5Etfw)

 

Το 2021, το Gateway Pundit ανέφερε (https://www.thegatewaypundit.com/2021/02/bank-america-secretly-flagged-purchase-history-customers-sent-data-feds-capitol-riot/) ότι η Bank of America έψαξε στα δεδομένα και τα αρχεία συναλλαγών των πελατών και παρείχε αυτά τα δεδομένα στο FBI μετά την εξέγερση στο Καπιτώλιο.

Η δεύτερη μεγαλύτερη τράπεζα της χώρας έδωσε δεδομένα και πληροφορίες στις ομοσπονδιακές αρχές κατόπιν αιτήματος της κυβέρνησης των ΗΠΑ, χωρίς τη γνώση ή τη συγκατάθεση των πελατών.

Η Bank of America σάρωσε τα αρχεία πελατών για να επισημάνει τα εξής:

  • Ήταν στην DC μεταξύ 5 και 6 Ιανουαρίου
  • Αγοράσατε διαμονή σε ξενοδοχείο ή AirBnB στην DC, τη Βιρτζίνια ή το Μέρυλαντ μετά τις 6 Ιανουαρίου
  • Αγορές που σχετίζονται με αεροπορικές εταιρείες από τις 6 Ιανουαρίου
  • Οποιαδήποτε αγορά όπλων μεταξύ της 7ης Ιανουαρίου και της επερχόμενης ύποπτης παραμονής τους στην περιοχή DC γύρω από την ημέρα των εγκαινίων

Η Bank of America φέρεται να παρακολούθησε τα αρχεία 211 ατόμων που πραγματοποίησαν ορισμένες αγορές μέσα και γύρω από την Ουάσινγκτον, πριν και μετά τις ταραχές. (https://www.thegatewaypundit.com/2023/05/rep-dan-bishop-bank-america-turned-customers-financial/)


ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ : ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://www.thegatewaypundit.com/2023/06/bank-america-will-spend-half-billion-diversity-initiatives/?utm_source=Email&utm_medium=the-gateway-pundit&utm_campaign=dailyam&utm_content=2023-06-17


1 σχόλιο:

  1. Ο Μοχάμεντ Χιτζάμπ στο Speakers Corner, Το Κοράνι επιτρέπει το σεξ με παιδιά πέντε ετών,
    παραπέμποντας στο στίχο του Κορανίου (65:4)
    Aκούγεται περήφανος για το γεγονός ότι πιστεύει ότι θα προσελκύσει όλους τους παιδόφιλους στο Ισλάμ

    https://twitter.com/DarHarb/status/1671084866513825793

    KATAΛΑΒΕΣ ΕΛΛΗΝΑΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΕΔΩ?????

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!