Πέμπτη 8 Ιουνίου 2023

Σ υ ν α γ ε ρ μ ό ς της αμερικανικής αστυνομίας, καθώς ΔΕΚΑΔΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΕΞΑΦΑΝΙΖΟΝΤΑΙ στο Οχάϊο..... ( Τί νά συμβαίνει; ΤΑΧΑ; )

 


Η αστυνομία στο Κλήβελαντ του Οχάϊο κρούει τον κώδωνα του κινδύνου για μια ξαφνική αύξηση των παιδιών που αναφέρονται ως αγνοούμενα.

Ο αρχηγός της αστυνομίας του Newburgh Heights, John Majoy, αποκάλυψε ότι τουλάχιστον 27 παιδιά έχουν αναφερθεί ως αγνοούμενα σε μόλις δύο εβδομάδες.


Η ανησυχητική αύξηση των εξαφανισμένων παιδιών αναφέρθηκε μεταξύ 2 και 16 Μαΐου.

Ο επικεφαλής Majoy, ο οποίος υπηρετεί επίσης ως πρόεδρος του διοικητικού συμβουλίου της οργάνωσης Cleveland Missing, εξέφρασε βαθιά ανησυχία για τον αυξανόμενο αριθμό εξαφανίσεων μεταξύ παιδιών ηλικίας 12 έως 17 ετών, περιγράφοντας την κατάσταση ως «πρωτοφανή επίπεδα» το 2023.

«Υπάρχουν πάντα αυξομειώσεις με αγνοούμενους, αλλά φέτος φαίνεται σαν μια εξαιρετική χρονιά», δήλωσε ο Majoy στο Fox News Digital.

«Για κάποιο λόγο, το 2023, έχουμε δει πολύ περισσότερα από όσα βλέπουμε συνήθως, κάτι που είναι ανησυχητικό εν μέρει επειδή δεν γνωρίζουμε τι συμβαίνει με μερικά από αυτά τα παιδιά, αν είναι θύματα εμπορίας ή αν εμπλέκονται σε δραστηριότητα συμμοριών ή ναρκωτικών», πρόσθεσε.

Ο Independent ανέφερε (https://www.independent.co.uk/news/world/americas/crime/cleveland-missing-children-alarm-police-b2350105.html) ότι ο αρχηγός της αστυνομίας φοβάται ότι οι νεαροί έφηβοι θα μπορούσαν επίσης να έχουν πέσει θύματα αρπακτικών, οι οποίοι θα μπορούσαν να είναι «λύκοι με ρούχα προβάτων».

Από τα μέσα Μαΐου, υπήρχαν συνολικά 56 ενεργές υποθέσεις εξαφανισμένων παιδιών στο Κλήβελαντ.

Οι περισσότερες από τις εξαφανίσεις δεν γίνονται ποτέ είδηση, εκτός αν υπάρχει Amber Alert, παραπονέθηκε.

Πρόσθεσε ότι η επίλυση των υποθέσεων γίνεται δύσκολη επειδή συχνά υπάρχει έλλειψη φωτογραφιών των θυμάτων.

Ο Majoy τόνισε ότι δεν έχει δει ποτέ τόσο μεγάλο αριθμό εξαφανισμένων παιδιών στην 33χρονη καρριέρα του.

«Είναι ένα σιωπηλό έγκλημα που συμβαίνει ακριβώς κάτω από τη μύτη μας», είπε.

«Το πρόβλημα είναι πού βρίσκονται;

«Πού πηγαίνουν;

«Μπορεί να βρίσκονται σε σπίτια όπου συχνάζουν ναρκωμανελις ή να εκδίδονται στην πορνεία ή να εμπλέκονται σε διακίνηση ναρκωτικών ή συμμορίες».

Πέρυσι, περισσότερα από 15.000 παιδιά αναφέρθηκαν στο Οχάϊο, με τέσσερα να βρίσκονται νεκρά, σύμφωνα με την Daily Mail (https://www.dailymail.co.uk/news/article-12150015/Police-chief-sounds-alarm-nearly-THIRTY-Cleveland-children-reported-missing-two-weeks.html).

Οι απαγωγές ανήλθαν σε 8.525 από τις περιπτώσεις, με 34 περιπτώσεις να προέρχονται από απαγωγές από γονέα που δεν έχει την επιμέλεια.

Μόνο πέντε από τα παιδιά είχαν έναν άγνωστο να τα απαγάγει, σύμφωνα με έκθεση του γενικού εισαγγελέα της πολιτείας Dave Yost.

Η αστυνομία κατάφερε να βρει το 36% των παιδιών, αλλά 615 παραμένουν το 2023 ακόμη αγνοούμενα.

ΜΕΤΑΦΡΑΣΙΣ: ΜΑΡΙΓΩ ΖΑΡΑΦΟΠΟΥΛΑ

https://slaynews.com/news/police-raise-alarm-dozens-children-missing-ohio/


4 σχόλια:

  1. ΣΟΚ Τρομοκρατική επίθεση σε πάρκο στη Γαλλία. Ο Σύριος τζιχαντιστής απ’ αυτούς που υποστήριζε η Δύση κατά του Μπασάρ έσφαξε μωρά 3 ετών σαν κοτόπουλα. Σατανοτζιχαντισμός δημόσια ανθρωποθυσία..Χτύπησε 8 παιδιά τα 3 σε κρίσιμα κατάσταση (video)
    https://dimpenews.com/2023/06/08/%cf%84%cf%81%ce%bf%ce%bc%ce%bf%ce%ba%cf%81%ce%b1%cf%84%ce%b9%ce%ba%ce%ae-%ce%b5%cf%80%ce%af%ce%b8%ce%b5%cf%83%ce%b7-%cf%83%ce%b5-%cf%80%ce%ac%cf%81%ce%ba%ce%bf-%cf%83%cf%84%ce%b7-%ce%b3%ce%b1%ce%bb/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ΣΤΟΧΟΣ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ....!!!

    http://sinomosiologos.blogspot.com/2023/06/blog-post_14.html
    ΤΟ ΤΡΙΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ...

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. H ΦΡΙΚH ΤΗΣ ΕΜΠΟΡΙΑΣ ΠΑΙΔΙΩΝ
    https://twitter.com/SpartaJustice/status/1664352999374745603
    Η ΘΥΣΙΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ
    https://twitter.com/SpartaJustice/status/1665812623785353219


    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Dr. Anastasia Maria Loupis

    Αυτή η γυναίκα εξηγεί ακριβώς εδώ γιατί βλέπουμε την προπαγάνδα LGBT παντού - θα λύσει όλα τα προβλήματα στον κόσμο εάν μπορέσουμε να μειώσουμε τον παγκόσμιο πληθυσμό στα 0,5 δισεκατομμύρια άτομα.

    https://twitter.com/DrLoupis/status/1666864560891125760

    ΑΓΓΕΛΙΚΗ-ΑΧΑΡΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Ἐνημερώνουμε τοὺς ἀγαπητοὺς ἀναγνῶστες μας, ὅτι σχόλια, τὰ ὁποῖα ἐμπεριέχουν προσβλητικοὺς χαρακτηρισμούς, διαφημίζουν κόμματα ἢ εἶναι γραμμένα μὲ λατινικοὺς χαρακτῆρες (γκρήκλις), θὰ διαγράφωνται ἄνευ προειδοποιήσεως!